hát ez bunkóság wolt...:\
mondjuk én nem bírom biebert deee azért ez téll illetlen..:|
Justin Bieber ismét elszállt magától
2011. május 20. 13:19
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
nem meglepő...
2011. május 20. 13:25
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
kis hülye gyerek.xDD
2011. május 20. 13:41
én már attól rosszul lettem, hogy ránéztem a képre. ._. amúgy marha bunkó. :S
2011. május 20. 13:47
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
"...megint..."
mikor nem? bunkó kis taknyos mit képzel?!
mikor nem? bunkó kis taknyos mit képzel?!
2011. május 20. 13:54
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
Bocs, hogy beszólok de engem idegesítenek ezek, hogy: "elszállt vele a ló" ilyen nincs, elszállt magától vagy elszaladt vele a ló, jelen esetben az utóbbi.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 20. 13:58
beképzelt kis köcsög aki elszállt magától...ennyi :/ bunkó -.-
2011. május 20. 13:58
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Ilyenkor miért nem írnak semmit a kis Justin rajongók? Ja, hogy nem tudnak mit...
Úgy viselkedik, mint hogyha ő sz.rta volna a spanyol viaszt. Ki ő? Mit tett le az asztalra azonkívűl, hogy elnyekeregte, hogy baby baby baby ooh! (megjegyzem renkívűl fantáziadús szöveg!) Semmi mással nem büszkélkedhet, mint a 10-12 évesekből álló rajongótáborával. Remélem valaki egyszer jól helyben hagyja ezt a kölyköt mert már az agyamra megy
Úgy viselkedik, mint hogyha ő sz.rta volna a spanyol viaszt. Ki ő? Mit tett le az asztalra azonkívűl, hogy elnyekeregte, hogy baby baby baby ooh! (megjegyzem renkívűl fantáziadús szöveg!) Semmi mással nem büszkélkedhet, mint a 10-12 évesekből álló rajongótáborával. Remélem valaki egyszer jól helyben hagyja ezt a kölyköt mert már az agyamra megy
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.