Nem tudom, de az a 9 nézői panasz nekem nem tűnik túl soknak...
Amúgy meg szerintem az egész Médiatanács hülyeség, mert nem végzik jól a dolgukat, és maga a műsor is szánalmas. Mindegyik nőnek csak Alek pénze kell és egyik se szép. Bevallom, belenéztem a műsorba és hát nem nyűgözött le, de jót röhögtem.
Alekosz új műsorát vizsgálja a Médiatanács
2011. május 20. 16:31
ÉN ÚGY BE SZÜNTETNÉM MINT A HÚZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. május 20. 16:35
Találja már meg a neki való menyasszörnyet és haladjunk
2011. május 20. 16:43
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Szoktam néha nézni és tényleg sok márkát jelenítenek meg. Mikor ment a Való Világ a műsorvezetők mellett mindig ott volt egy üveg Coca Cola és egy pohár is. De mondjuk ott mindig kiírták, hogy a műsorszámban termékmegjelenítés található. Mostanában nem írják ki. A menyasszony jelöltek általában Bomba! energiaitalt fogyasztanak. De nem kellene ezt ennyire felfújni. Nem hiszem, hogy ettől az RTL Klub megtriplázná az eladások számát. Tény, hogy a törvény szerint ki kell írni, hogy a termékek márkáját megjelenítik. Biztos, hogy a cikkeket gyártó cégek sokat fizetnek ezért a csatornának, de így nem törvényszerű.
2011. május 20. 17:06
Meddig fog még ez a vacak Alekoszos műsor tartani ?
2011. május 20. 17:28
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Az RTL-klubnak teljesen mindegy, hogy mennyit kell fizetni, nem érdekli őket. Nekik az volt a fontos, hogy bármilyen áron magukhoz csábítsák a nézőket.
És ez sikerült is,mint látszik, mivel fél évig zsinórban ők nyerték az esti műsorsávot.
És ez sikerült is,mint látszik, mivel fél évig zsinórban ők nyerték az esti műsorsávot.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 20. 17:52
Ha a Benkő 16-os volt akkor ez is lehetne nyugodtan..
2011. május 20. 18:18
Nem arról van szó, h az RTL nem tanult a hibáiból, csesznek ezek a büntetésre -.-".
Bármit lenyeletnek a néppel. -.-"
Képesek ők már BÁRMIT leadni, csupán a nézettségért. Régen jobb volt.
Bármit lenyeletnek a néppel. -.-"
Képesek ők már BÁRMIT leadni, csupán a nézettségért. Régen jobb volt.
2011. május 20. 18:43
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Nem tudom,hogy ki nézi ezt a sok sz*rságot,már bocsánat,de vissza kéne venni ezekből a műsorokból már -.-" Szörnyen unalmasak,mert mindig csak ugyanaz megy : -Értelmetlenek, szexuális témájúak és ezt bárki,még a 10-14 éves korosztály is nézi. És ebből tanul,ebből lesz majd,hogy aki a TV-ben lejáratja magát,az gazdag és sikeres lesz....
Vagy,ha már ilyeneket leadnak,akkor legyen késő este és 16-os karikás. Eltudom képzelni azokat a primitív embereket,akik nézik és élvezik ezt -.-"
2011. május 20. 18:48
Remélem eltüntetik ezt az embert a hülye műsorával együtt.
2011. május 20. 19:03
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Teljesen mindegy hányszor panaszkodnak,a show úgyis folytatódik.
2011. május 20. 19:26
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Az RTL=Gagyi Tv. De szerintem már a gagyit is meghaladja. Elég nagy szánalom volt a ValóVilág is. Nem értem minek kellett megint egy ilyen aberrált műsor...betilthatnák.
2011. május 20. 19:34
HÁLA A JÓÓÓ ISTENNEK! most őszintén! Ki kiváncsi erre a suttyó elmebeteg emberre??? Alekosz? A VV felett még vhogy nagy nehezen szemet hunytam és a párbajokat bevallom megnéztem, na de ez a gusztustalanság!!! Szerelem alegfelsőbb szinteken? Na persze..gratulálok az RTL-nek..ennél lejjebb már nem süllyedhet.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.