Idézet (Adrianna @ 2012.05.16. 15:56)
mert segített annak a bizonyos két embernek tisztázni a dolgokat.

Bizony, így a legjobb tisztázni a dolgokat és kibékülni.
Képek alapján azt hittem, hogy
végre feleségül veszi George Lemon-t. Lassan kezdem azt gondolni, hogy fogalmuk sincsen, valójában mit is akarnak. Legalábbis Georgne-nak egész biztosan nincsen. Nem igazán értettem, hogy az, hogy Zoe marad, miben befolyásolja Őt. Az előző epizódban épp Ő ment oda Zoe lakásához és kvázi megmondta neki, hogy Lemonnal megpróbálják újra, és New Orleans csak egy kaland volt. Erre most, hogy Zoe marad, kitalálja, hogy mégis szerelmes belé, egy része. Lol.
Ráadásul egyszer azt mondja Lemonnak, hogy tökéletes esküvőjük lesz, még ha esik is az eső, bárhol feleségül veszi, fél nappal később pedig semmiben sem biztos, és rögtön megy Zoe-hoz, hogy elmondja neki, hogy mégse akarja elveszíteni, miután Ő megmondta neki, hogy szereti, de George nem Őt választotta. Nem lepődnék meg, ha a következő évadban egyik hölgy sem kérne belőle.
Lavon segítőkészségében valamilyen szinten érthető, hogy kételkedett George, de korrektül megbeszélték. Arra lettem volna kíváncsi, ha nem jön az eső, akkor rendben lemegy az esküvő, és mindenki boldog(?) lesz?
Wade meg szerintem hiába játszotta a durcást, és lehet, hogy nem akarja feleségül venni Zoe-t (szerintem csak egyenlőre), de az látszik rajta, hogy odavan érte.
A pajtában azt mondta, hogy mindez csak azért van, mert Zoe összezavarta, hogy Ő az első nő, aki nem fekszik le vele. Hát ezen már túl vannak, és ahogy látszott Zoe-n, lehet ebből több is lesz, vagy legalábbis lehet, és az is meglepne, ha ezek után Wade részéről is inkább megmaradnának barátoknak.
Viszont az írok, képbe hozták ismét George-ot, úgyhogy Zoe most kb. ismét a két férfi között van, vagy a goldenboy Goerge, vagy a rosszfiú Wade.
Érdekes második évad lesz ez így, örülök neki, hogy maradt a sorozat.
Összességében szerintem jó volt ez-az első évad, nekem tetszett, rengeteg érdekes bluebelli történetet és hagyományt ismerhettünk meg, és a humorral sem maradtak adósak a készítők, úgyhogy már várom a folytatást.
Az egész évados képes közreműködést köszi mindenkinek, de különösen funny-nak.