1x02 ONLINE
Ringer (2011-12)
2011. szeptember 21. 12:59
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Megnéztem az 1x02-t. Jobb volt, mint a pilot. Sarah elképesztő. És naagyoonn jól néz ki Bridget-ként a visszaemlékezésekbe
Maradok hű néző mindenképpen. Remélem nem lesz kasza, mert jóóóóóóóó!
1x02 ONLINE
1x02 ONLINE
2011. szeptember 21. 20:55
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Rossz hírem van azoknak, akiknek megtetszett a sorozat... 28%-al esett a nézettsége a második epizódnak az első után.
Félek a kaszától... nagyon félek a kaszától...
2011. szeptember 21. 21:23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.09.21. 20:55)
Rossz hírem van azoknak, akiknek megtetszett a sorozat... 28%-al esett a nézettsége a második epizódnak az első után.
Félek a kaszától... nagyon félek a kaszától...

A pilot tényleg nem volt olyan eget rengető, ahogy vártam, de a 2. rész már sokkal jobb volt. Én SMG miatt mindenképp néztem volna, de mégis jobb úgy, ha érdekes és izgalmas a történet. Én is tartok a kaszától, de még bizakodó vagyok. Talán a 2. rész pozitív visszhangja újra a képernyő elé ülteti azokat is, akik a pilot után lemondtak a sorozatról, így túlélhet. Csak reménykedhetünk. Én nagyon sajnálnám, ha elkaszálnák.
2011. szeptember 21. 21:29
Én kezdem nem érteni az embereket, miért nem tetszik egy olyan sorozat nekik, amelyben nem csak a vámpírok meg boszorkányok vannak a középpontban, szerintem a Ringer legalább annyira jó mint a The Secret Circle, talán jobb is, mert nekem sokkal jobban tetszik mint a TSC, bár az tény, hogy a TV-t nem fogja megelőzni, nekem a második rész jobban tetszett mint az első, és ha a The CW elkaszálja a sorozatott, akkor a TVD sorozaton kivül már nem lesz amit nézni, na meg a Gossip Girl ami aranyat ér annál a csatornánál...
2011. szeptember 25. 19:25
Idézet (kriszti145 @ 2011.09.21. 21:29)
Én kezdem nem érteni az embereket, miért nem tetszik egy olyan sorozat nekik, amelyben nem csak a vámpírok meg boszorkányok vannak a középpontban, szerintem a Ringer legalább annyira jó mint a The Secret Circle, talán jobb is, mert nekem sokkal jobban tetszik mint a TSC, bár az tény, hogy a TV-t nem fogja megelőzni, nekem a második rész jobban tetszett mint az első, és ha a The CW elkaszálja a sorozatott, akkor a TVD sorozaton kivül már nem lesz amit nézni, na meg a Gossip Girl ami aranyat ér annál a csatornánál...
Divat. Ez a probléma. Nem is tudom, 6 évvel ezelőtt nekem nagyon nagy kedvencem volt a Vámpírakták (Blood ties). Egy egyszerű kis vámpíros limonádé sorozat volt. Adott volt egy vámpír, egy magánnyomozónő és egy rendőrpasas. Ők hárman misztikus ügyeket oldottak meg két évadon keresztül. Akkor még sehol sem volt TVD, tvájlájt és társai. Most meg már hányingerem van a vámpíroktól komolyan mondom, mert még a csapból is ezek folynak.
2011. szeptember 25. 20:24
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.25. 19:25)
Divat. Ez a probléma. Nem is tudom, 6 évvel ezelőtt nekem nagyon nagy kedvencem volt a Vámpírakták (Blood ties). Egy egyszerű kis vámpíros limonádé sorozat volt. Adott volt egy vámpír, egy magánnyomozónő és egy rendőrpasas. Ők hárman misztikus ügyeket oldottak meg két évadon keresztül. Akkor még sehol sem volt TVD, tvájlájt és társai. Most meg már hányingerem van a vámpíroktól komolyan mondom, mert még a csapból is ezek folynak.
Most itt van ez a TSC. Már a topik nyitásakor írogatták, hogy mennyire várják a pilotot, és, hogy mennyire imádják. Mégis miért? Mert állandóan a TVD-hez van hasonlítva és mindenki olyan kaliberre számít. Nem is tudták, hogy milyen, de azért már imádták. Az persze, hogy a főszereplő, Brittany Robertson esetlegesen egy jó családi sorozatban játszott, a Life Unexpectedbe, azt mindenki letojja, mert nem boszis és vámpíros. Én mondjuk ma adtam a fejemet a Ringer letöltésére és a héten meg is fogom nézni őket, de örülök, hogy indítanak végre olyan sorozatot is, ami nem természetfeletti dolgokról szól, hanem kicsit közelebb áll a valósághoz. Sajnos ez a divat, ez a menő. Egyesek azért ledegradálnak egy sorozatot, mert nem boszis, vámpíros meg mit tudom én milyen. Nem láttam a TCS-t, és elképzelhető, hogy nem is fogom megnézni, de Brittany csábít, mert imádom a csajt, de már most a nyakamat merném tenni így vaktában, hogy a Ringer felülmúlja. A probléma egyedül az, hogy általában azaz életképesebb, ami a menőbb. És, ha a TCS akkora szám lesz, akkor elképzelhető, hogy a Ringert kaszálni fogják, pedig azért vannak a castban igen csak nagy nevek.
Najó, ezt most személyesnek veszem kicsit, hiszen én vagyok az egyike azoknak, akik a berendelés óta várják a TSC-t, szóval rólam is beszéltél.
Ismerem Britt munkásságát, végignéztem a LUXot, láttam más filmjét is. Ismerem Thomas Dekker munkásságát is (a másik főszereplő), az utóbbi pár hónapban szinte minden egyes filmet, sorozatot megnéztem, amiben játszik, mert baromi tehetségesnek és egyedinek tartom. Először őt egyébként évekkel ezelőtt a 7th Heavenben láttam, halványan emlékeztem rá, néhány jelenetre élénkebben. Mára már megnéztem azt is megint, valamint a színész életéről is sokat tudok. Ugyanez vonatkozik Brittre is. Azért vártam a TSC-t ennyire, mert a Charmed sorozaton nőttem fel, az volt a kedvencem régen és már hiányzott egy jó boszorkányos sorozat. Azért is vártam, mert Kevin Williamson a készítő, akit pedig szintén régóta kedvelek (Dawson's Creek, Scream filmek), mint író.
A TSC egyébként az idei egyik legjobb újonc számomra eddig, azok közül, amiket láttam, a TVD-t most simán veri. Meglátszik egyébként, hogy Kevin épp melyik sorozaton munkálkodik jobban. Az, hogy ugyanaz írta az alapjául szolgáló könyvet, mint a TVD-ét (mely könyvek ugyebár már a 90-es években léteztek, úgyhogy nem mondhatja senki, hogy nem volt sehol), nem sokat számít szerintem sok rajongó szemében, aki egy kicsit is többet olvas és nem elfogult, rájön, hogy nem épp remek könyvek, jó az alap, de rosszul van kivitelezve.
Nagyon rossz érv, hogy most ez a menő. És mi volt a Buffyval? Ha már SMG-nél járunk. Azt is hatalmas rajongás vette körül, és az is vámpíros. Jelenleg nem fut több vámpíros sorozat a TV-ben, mint korábban, nincs nagyobb rajongás ezek iránt. Ugyanez vonatkozik a boszorkányokra.
Csak, hogy a Ringerről is írjak. Megnéztem az első két részt, sajnos számomra unalmas, pedig én olyan sorozatokat is nézek, amikre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy izgalmas lenne. A Ringerrel nekem leginkább az a bajom, hogy a karakterek semmilyenek, a történet sem tetszik annyira, de én mondjuk alapból SMG miatt szerettem volna bepróbálni. Nekem eddig nem több közepesnél. Az azért szerintem sokat elmond egy sorozatról, hogy a CBS lepasszolta és a CW vette fel. Még biztos maradok úgy az 5. részig. Meglátjuk.
A nézők pedig azért nincsenek érte oda szerintem, mert a CW-n megy, amit főleg fiatalok néznek, ők fiatalosra vágynak, a Ringer pedig nem erre a csatornára való.
2011. szeptember 25. 23:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Remélem nem lesz kasza. Nekem bejön a sorozat. Jó volt a második rész is.
Milyen ideges lett már Shioban mikor rájött, hogy nincs pénz a számláján?
vajon mi lesz a következő lépése?
Ioant pedig imádom.
Milyen ideges lett már Shioban mikor rájött, hogy nincs pénz a számláján?
Ioant pedig imádom.
2011. szeptember 28. 20:24
|
|
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline
|
Most néztem meg az 1-2 részt és nekem nagyon bejött
SMG tökéletes volt. De én is remélem hogy nem lesz elkaszálva, mert nagyon megtetszett, és annak is örülök hogyha tényleg játszani fog benne Jason Dohring őt a Holdfény óta nagyon szeretem (és csak remélni merem hogy nem arra a sorsra fog jutni)
2011. október 08. 10:18
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
azta ez a film...hát minden egyes rész nagyon jó volt eddig, de várom mát én is a folytatást
2011. október 08. 17:54
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Alig várom a folytatást. A 10. részben Amber Bensont is láthatjuk majd. Sztriptíztáncosnőt fog alakítani, aki Machado informátora lesz. Erről cikket is írtam majd meglátjuk kikerül e.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.