Új promo bár nem sok új jelenet van benne, de nekem tetszik
The Secret Circle (2011-2012)
2011. augusztus 26. 18:45
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (simoleon @ 2011.08.26. 18:20)
Natasha Henstridge interjú magyar felirattal! 
Köszi, pont jól jött, ma nincs agyam az angolhoz
Egyébként baromi jó az oldalad, szépen összeszedett, a dizájn is tetszik, tegnap órákat töltöttem el ott pótolgatva a hiányosságom
1 felhasználónak tetszik:
simoleon
2011. augusztus 26. 19:28
|
|
simoleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 133 Azonosító: 122786 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.26. 18:45)
Köszi, pont jól jött, ma nincs agyam az angolhoz
Egyébként baromi jó az oldalad, szépen összeszedett, a dizájn is tetszik, tegnap órákat töltöttem el ott pótolgatva a hiányosságom

Köszönöm szépen, igyekszünk!
2011. szeptember 01. 19:57
|
|
simoleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 133 Azonosító: 122786 offline
|
1x02 - "Bound" hivatalos ismertető:
CASSIE BOSZORKÁNYSÁG NÉLKÜL AKARJA ÉLNI ÉLETÉT, DE DIANÁNAK MÁS TERVEI VANNAK — Hogy távolt tartsa magát a Körtől és normális tinédzserhez méltó élete legyen, Cassie összebarátkozik Sally Matthews-zal, egy halandóval. Aggódva, hogy az erejüket nem tudják kordában tartani, Diana mindenkit arra kényszerít, hogy erősítse meg a Kört, de Faye-t lenyűgözi, hogy csak nőhet az ereje, és nem vesz részt Diana tervében, Melissa pedig flörtöl Nickkel, Faye figyelmeztetései ellenére. Eközben Adam a Cassie iránti érzelmeivel harcol, de a körülmények csak jobban összehozzák őket, arra késztetve Cassie-t, hogy döntést hozzon. Gale Harold, Natasha Henstridge és Ashley Crow is szerepelnek. Az epizódot Kevin Williamson és Andrew Miller írta, valamint Liz Friedlander rendezte. Produkciós kód: #102.
Premier: 2011. szeptember 22. - CW
Forrás: SecretCircle-Fan.Org
CASSIE BOSZORKÁNYSÁG NÉLKÜL AKARJA ÉLNI ÉLETÉT, DE DIANÁNAK MÁS TERVEI VANNAK — Hogy távolt tartsa magát a Körtől és normális tinédzserhez méltó élete legyen, Cassie összebarátkozik Sally Matthews-zal, egy halandóval. Aggódva, hogy az erejüket nem tudják kordában tartani, Diana mindenkit arra kényszerít, hogy erősítse meg a Kört, de Faye-t lenyűgözi, hogy csak nőhet az ereje, és nem vesz részt Diana tervében, Melissa pedig flörtöl Nickkel, Faye figyelmeztetései ellenére. Eközben Adam a Cassie iránti érzelmeivel harcol, de a körülmények csak jobban összehozzák őket, arra késztetve Cassie-t, hogy döntést hozzon. Gale Harold, Natasha Henstridge és Ashley Crow is szerepelnek. Az epizódot Kevin Williamson és Andrew Miller írta, valamint Liz Friedlander rendezte. Produkciós kód: #102.
Premier: 2011. szeptember 22. - CW
Forrás: SecretCircle-Fan.Org
2011. szeptember 01. 23:31
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
MQ
Ezekből valaki gyorsan egy HQ-t
19 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
Domcicc,
benyaw93,
marti27,
House Of Wax,
zsófi1997,
Lady Suzy,
Adrianna,
pillajunior,
SmileyZ,
BunnyGirl,
katie993,
flox87,
zsofeeh,
hailey19,
DiscoDiva,
Blackheart.com,
Cintii,
Barbygirl95
2011. szeptember 02. 00:39
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
1080x1440 HQ
Thomas
Thomas
24 felhasználónak tetszik:
funny18,
benyaw93,
marti27,
Boscorelli,
House Of Wax,
zsófi1997,
Lady Suzy,
Adrianna,
pillajunior,
NikiBlack,
Trinitti,
niiikiii,
SmileyZ,
BunnyGirl,
katie993,
Cakey5000,
flox87,
zsofeeh,
hailey19,
Bütyi92,
DiscoDiva,
Blackheart.com,
Cintii,
Barbygirl95
2011. szeptember 03. 00:26
Gondoltam én is beírok ide nagyon várom a sorozatot főleg Gale Harold miatt de a sorozatra is nagyon kíváncsi vagyok mivel a Bűbájos boszorkákon kívül nem sok boszorkányos sorozatot láttam simoleon imádom az oldalad
és azok a képek nagyon dögösek főleg az amikor Galen az a dzseki van
2011. szeptember 03. 07:27
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Engem most így a videók alapján nem igazán hozott lázba
Viszont Thomas miatt kötelező egy esélyt adnom neki
Ha már egyszer olyan kevés filmben/sorozatban szerepel
Viszont Thomas miatt kötelező egy esélyt adnom neki
Ha már egyszer olyan kevés filmben/sorozatban szerepel
1 felhasználónak tetszik:
katie993
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.