Beyoncé háborút teremtett maga körül
2011. május 19. 16:48
A zene nem lett rossz! A videoklip meg nem tetszik!
2011. május 19. 17:01
Na, még egy mai divatzene, mostmár Beyoncé is beáll azok sorába, akik ilyen műfajú zenét csinálnak. Nagyon gagyi ez a szám, mint ahogy a klip is. Beyoncé, szégyelld magad!
2011. május 19. 17:08
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Beyoncé számait eddig is utáltam és ez most sem változott meg.Ezzel a hajjal meg valami borzalmasan néz ki.A klip se tetszik.
2011. május 19. 17:16
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nekem nem nagyon tetszik. Kicsit hajlik Gagára, és ez nekem nem igazán oké. Gagát sem a ruhája miatt szeretjük, hanem mert több dala van, ami slágerlistás, és fülbemászó... És még mintha kicsit KE$HA-tól is koppintott volna.
2011. május 19. 17:49
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
tény h rohadt jól táncol..nagyon irigylem ;D oO
2011. május 19. 18:31
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Kicsit durva ez a videó klipp, nagyon energikus... de a koreó és a tánc rohadt jó!!!! Meg a szám is, persze!!! Jó vagy Beyoncé!!!!
2011. május 19. 18:32
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
"Adri98
Na, még egy mai divatzene, mostmár Beyoncé is beáll azok sorába, akik ilyen műfajú zenét csinálnak. Nagyon gagyi ez a szám, mint ahogy a klip is. Beyoncé, szégyelld magad"
Khm, ha szólhatok, Adri, talán majd ha olyan szinten leszel, mint Beyoncé, akkor mondj ilyet!!!!
Na, még egy mai divatzene, mostmár Beyoncé is beáll azok sorába, akik ilyen műfajú zenét csinálnak. Nagyon gagyi ez a szám, mint ahogy a klip is. Beyoncé, szégyelld magad"
Khm, ha szólhatok, Adri, talán majd ha olyan szinten leszel, mint Beyoncé, akkor mondj ilyet!!!!
2011. május 19. 18:44
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
hát ez
ez a dal olyan borzalmas,h a videó mellette eltörpül,pedig az se jó
2011. május 19. 18:57
Ez a szám nagyon nem tetszik, a klip bizarr, de nagyon profi
2011. május 19. 19:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Khm, ha szólhatok, Adri, talán majd ha olyan szinten leszel, mint Beyoncé, akkor mondj ilyet!!
Attól, mert nem világhírű énekesnő, még lehet véleménye, nem?
Egyébként Adrinak teljesen igaza van. Mondjuk én már a Sasha Fierce-nél csalódtam Beyoncéban, de az ehez képest egy remekmű. Nem tudom miért rontja el magát, pedig lenne tehetsége. A Destiny's Childdal még jó zenéik voltak, aztán a Dangerously In Love meg a B'Day album nagyon jó volt, igényes és igazi R'n'B zenékkel. De azóta egyre csúszik lefelé zeneileg. Nem tudom miért kell neki is beállni a sorba és ilyen igénytelen tucatzenét nyomatnia. És akkor még olyanokat mondanak róla, hogy ő az R'n'B királynője meg hasonlók, ugyan kérlek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: