Gigi és Müller Ati egymásra talált
2011. május 19. 19:49
biztos nem szerelem van köztük...csak ne legyen Gigi is olyan mint zimány linda ,aki csak a híres,pénzes pasikkal jön össze -.-
2011. május 19. 20:01
Nah, még egy pali akit át palizhat.... na szóval az a lényege amit mondok hogy a GiGike drága csak a hírnévre hajt és SEMMI MÁSRA NEM! nincs köztük szerelem sőt a pénz gigi részéről,atilla részéről meg TALÁN szerelem.
2011. május 19. 20:03
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
gigivel ?fujj ..inkább szandikával
2011. május 19. 20:15
|
|
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline
|
oh my god xd
2011. május 19. 20:33
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Gigi csak pénzre hajt...
2011. május 19. 20:36
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
ez a gigi katasztrófa.azt hiszi hogy sztár.
2011. május 19. 20:44
Borzasztó, hogy a normális cikkekhez alig írtok 1-2 oldalt, de, ha valamelyik VV-s senkiről írnak, akkor kapásból 8 oldalnyi hülyeséget képesek vagytok firkálni, amikben pocskondiázzátok vagy a cikkről szóló illetőt vagy egymást. Ez szánalmas.
Bár Müller Attilát kedveltem mindig is. Normálisnak tartom és fantasztikus színész. Ettől függetlenül tényleg úgy alkottok Gigiről véleményt, hogy nem is ismeritek, aztán megint dobálóztok az olyanokkal, hogy prosti. Prostituáltnak azt nevezzük, aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást. Rühellem a VV-seket, de azt még jobban rühellem, mikor az emberek, pardon gyerekek olyan fogalmakat használnak, amiről lövésük sincs.
Ez gáz... már ne haragudjatok. Írjátok tovább még a baromságokat. Akik értelmesek és normálisak, azok legfeljebb jókat mosolyognak rajtatok...
Bár Müller Attilát kedveltem mindig is. Normálisnak tartom és fantasztikus színész. Ettől függetlenül tényleg úgy alkottok Gigiről véleményt, hogy nem is ismeritek, aztán megint dobálóztok az olyanokkal, hogy prosti. Prostituáltnak azt nevezzük, aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást. Rühellem a VV-seket, de azt még jobban rühellem, mikor az emberek, pardon gyerekek olyan fogalmakat használnak, amiről lövésük sincs.
2011. május 19. 20:57
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.19. 20:44)
... úgy alkottok Gigiről véleményt, hogy nem is ismeritek, aztán megint dobálóztok az olyanokkal, hogy prosti. Prostituáltnak azt nevezzük, aki pénzért nyújt szexuális szolgáltatást.
Még meglepődsz ilyeneken, hogy a többség gondolkodás nélkül szajkózza azt, amit egy ember kitalál, mert azt hiszi, hogy menő?
Rühellem a VV-seket, de azt még jobban rühellem, mikor az emberek, pardon gyerekek olyan fogalmakat használnak, amiről lövésük sincs.
Az egész VV4-ből indulásától a végéig láttam kb. 5 percet, ettől függetlenül ebbe a topikba, úgy a hatodik oldal környékén írtam, hogy aki nem bír viselkedni, az megy pihenni...
Akik értelmesek és normálisak, azok legfeljebb jókat mosolyognak rajtatok...
... ennek következménye, hogy eddig 7 emberke élvezi a Banama Airlines szolgáltatását, és kaptak csak oda útra egy jegyet a Banama szigetekre. Öttől harminc napig terjedően.
2011. május 19. 21:09
utálom ezt a csajt
nem hiszem hogy hosszab lesz mint a Jerzyvel való viszonya
2011. május 19. 21:09
Idézet (joe_r @ 2011.05.19. 20:57)
Még meglepődsz ilyeneken, hogy a többség gondolkodás nélkül szajkózza azt, amit egy ember kitalál, mert azt hiszi, hogy menő?
Az egész VV4-ből indulásától a végéig láttam kb. 5 percet, ettől függetlenül ebbe a topikba, úgy a hatodik oldal környékén írtam, hogy aki nem bír viselkedni, az megy pihenni...
... ennek következménye, hogy eddig 7 emberke élvezi a Banama Airlines szolgáltatását, és kaptak csak oda útra egy jegyet a Banama szigetekre. Öttől harminc napig terjedően.
Ja, bocsi. Nem olvastam úgy végig a témát, csak szúrópróbaszerűen olvasgattam, szóval bocsánat. Elkeserítő, hogy az összes VV-s témában tépik egymás haját a tagok. Igaz, már meg se kéne lepődnöm, hogy megint írják a lebecsmérlő szebbnél szebb szavakat, de még mindig hidalok amikor látom, hogy pici kislányocskák írják ezeket. Nem tudom, hogy ezzel mások hogy vannak, de teljes mértékben ledöbbent, és ilyenkor nem bírom ki, hogy ne írjak valamit annak érdekében, hogy vegyék mér észre magukat.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2011. május 19. 22:21
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
uhhh-.-"
utálom ezt a csajt..
pedig Müller Attilát szeretem:)
szerintem nem fog ezsokáig tartani..
utálom ezt a csajt..
pedig Müller Attilát szeretem:)
szerintem nem fog ezsokáig tartani..
2011. május 20. 16:57
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (anonimuska14 @ 2011.05.20. 16:06)
uhh --" ez a ...
Tisztában vagy a szó jelentésével vagy csak hallottad egy idősebbtől és úgy gondoltad menő ilyen szavakat használni? Elárulom: NEM AZ. Inkább menj vissza Barbiezne, értelmi szintedhez az való
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 20. 17:01
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Persze nem akart milliomos lenni meg prosti sem ja bíztos. Már vagy száz ajánlatot elfogadott ilyen ügyben az biztos csak játsza a jókislányt. És jó hogy nem viseli meg a Jerzys ügy sosem szerette csak unatkozott a villába és nem volt jobb dolga minthogy kihasználja szegény Jerzyt. Szégyelje magát.
2011. május 20. 19:57
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
most nagyot csalódtam Attilában ( ettől függetlenül nagyon jó műsorvezető) pont Gigi ? ( Gigiről inkább nem írom le a véleményem mert csak vitát szítanék vele, de a véleményem elég negatív )
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.