Gigi és Müller Ati egymásra talált
2011. május 19. 16:36
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
csalódtam Attilában. -.-
2011. május 19. 16:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.05.19. 14:29)
Gigi kihasznál, nem volt szerelmes beléé...
Ezt tik honnét tudjátok???
Ezt tik honnét tudjátok???
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. május 19. 16:40
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Na, akkor most itt fogyott el a türelmem. A továbbiakban azok a hozzászólók, akik lófejűznek, bármilyen módon sértő megnyílvánulást tesznek, illetve a gondolataikat nem képesek értelmesen, és legfőképpen kulturáltan megfogalmazni, azok mennek pihenni. És a legrövidebb pihenő is minimum öt nap lesz.
2011. május 19. 17:21
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Komolyan kezd szánalmas lenni amit egyesek leművelnek...Igen, egy pár lettek és? Valakit zavar? Valakit akadályoz a mindennapi rutinjukban? Valakinek ez megváltoztatja az egész életét közületek? Nem. Ismeritek Gigit, hogy olyan véleményt alkossatok róla, hogy őt csak a pénz érdekli? Beszéltetek már vele? Netán elmesélte az életét nektek egy forró kávé mellett? Nem hiszem. Akkor ennyit erről
janet7
2011. május 19. 17:58
Ezen meglepődtem. Valahogy nem illenek össze, de sok boldogságot
2011. május 19. 17:59
Amúgy örülök, hogy Gigi is kezd már jó útra térni mint Szandika.
2011. május 19. 18:15
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Sok boldogságot nekik!!!!
2011. május 19. 18:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A pénzre hajt?
Komolyan itt egyesek úgy beszélnek, mintha Müller valami milliárdos arab olajsejk lenne
Ha annyira a pénzre hajtana, akkor találhatott volna egy milliószor gazdagabb pasast, miért pont vele lenne? Attól, mert utáljátok Gigit még hülyeségeket nem kéne írni.
Azt meg megintcsak nem értem, hogy miért lovaznak egyesek. Egyáltalán nincs lófeje. Igen, azon a bizonyos képen tényleg elég durván nézett ki és azt sem állítom, hogy ő a világ leggyönyörűbb nője, de én láttam már nem egy lófejű ember, és azok nem így néztek ki. Különben meg gép előtt nagyon könnyű csúnyázni meg lovazni, de megnézném itt pár ember fejét, akik Gigit lovazzák le. Amúgy szerintem akik írják, azoknak a nagy része nem is gondolja komolyan, csak látja, hogy milyen menő meg frappáns itt azt írni, akkor miért ne írja ő is, nem? A kapcsolat meg valószínűleg nem lesz hosszú életű, de nem értem miért csinálnak itt egyesek úgy, mintha tisztában lennének azzal, hogy Gigi milyen ember és mintha az ő életükre valamilyen hatással lenne az, hogy ők ketten mit/mikor/hol csinálnak.
Pandus
kommentárt nem kérek
Azt meg megintcsak nem értem, hogy miért lovaznak egyesek. Egyáltalán nincs lófeje. Igen, azon a bizonyos képen tényleg elég durván nézett ki és azt sem állítom, hogy ő a világ leggyönyörűbb nője, de én láttam már nem egy lófejű ember, és azok nem így néztek ki. Különben meg gép előtt nagyon könnyű csúnyázni meg lovazni, de megnézném itt pár ember fejét, akik Gigit lovazzák le. Amúgy szerintem akik írják, azoknak a nagy része nem is gondolja komolyan, csak látja, hogy milyen menő meg frappáns itt azt írni, akkor miért ne írja ő is, nem? A kapcsolat meg valószínűleg nem lesz hosszú életű, de nem értem miért csinálnak itt egyesek úgy, mintha tisztában lennének azzal, hogy Gigi milyen ember és mintha az ő életükre valamilyen hatással lenne az, hogy ők ketten mit/mikor/hol csinálnak.
Pandus
kommentárt nem kérek
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.