Gigi és Müller Ati egymásra talált
2011. május 19. 11:25
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.05.19. 10:54)
És?
Ez egyébként egy remek kérdés.
Mi fog történni azzal, hogy ők ketten összejöttek? Beköszönt az Armageddon, újabb jégkorszak, vagy mi lesz?
Ez a sok álszenteskedés a halálom. Két felnőtt ember privát döntéseinek kritizálása teljesen felesleges. Összejöttek, nagy történet... szakítani fognak, meglehet. Ha meg mégsem, akkor sem lesz sem jobb, sem rosszabb sem nekem, sem nektek, pusztán újabb cikk fog megjelenni, amibe újabb álszenteskedő hozzászólások fognak kerülni.
Ehhez mást nem is fűznék hozzá.
2011. május 19. 11:42
Végül is Gigi felnőtt,szóval felőlem azt csinál amit akar 
És mivel nem akarok bunkó lenni: Sok boldogságot.
És mivel nem akarok bunkó lenni: Sok boldogságot.
2011. május 19. 11:52
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Akkor legyenek boldogok. Bár Müller Attilát bírom és választhatott volna jobban is. Gigiről a véleményemet nem fejteném ki, mert nincs kedvem kényszerpihenőre menni... De ha ők boldogok az a lényeg. Legalább egy kis jó is történik vele miután leégett a háza. Viszont van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog sokáig tartani.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. május 19. 12:00
|
Lalita5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 147744 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.05.19. 11:25)
És?
Ez egyébként egy remek kérdés.
Szerintem ezt a kérdést minden harmadik cikkhez fel lehetne tenni:
Mi van ha Anna Kurnyikova eladja a házát?
Mi van ha Schwarzeneggernek van még 10 másik törvénytelen gyereke?
Mi van ha Johnny Depp kidobja a kalapjait?
Mi van ha Leonardo Dicaprionak új barátnője van?
Mi van ha Harry herceg szakított?
Semmi.
2011. május 19. 12:08
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
prézli: 
Attilat birom, Gigit kevesbe, de ha boldogak legyenek azok
Attilat birom, Gigit kevesbe, de ha boldogak legyenek azok
2011. május 19. 12:08
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
az tuti hogy jobban jár vele,mint Jerzyvel
2011. május 19. 12:09
Idézet (Lalita5 @ 2011.05.19. 12:00)
Semmi.
Semmi.
Csípem a stílusod!!
2011. május 19. 12:10
Csak annyit fűznék hozzá..,hogy azt se tudom ki az a Müller Attila de hogy nem normális, az biztos.
De erre való színű ő is rájön majd egy kis idő után.
2011. május 19. 12:11
|
|
olivia37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147999 offline
|
Semmi.
Semmi.
ne haragudj, de tudtommal ez egy sztarokkal foglalkozo oldal, szerintem azert vannak a cikkek, ennyibol lehetne az is, ha nem ir senki semmit az jobb lenne?
2011. május 19. 12:14
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Félreértés ne essék, nem a cikket, és nem is a cikkírót kritizálom, mert ha a cikkel, vagy a szerzővel lenne bajom, akkor azt priviben megoldom.
Én a hozzászólásokkal kapcsolatban írtam amit írtam, ugyanis nekem ez a csordaeffektus nem jön be, hogy valaki kitalál xy-ról valami eszetlen marhaságot, és akkor tarmészetesen jönnek az egyetértők csordában, de fogalmuk sincs, hogy mivel értenek egyet. Attól, hogy a sztárvilágban ugyanúgy zajlik az élet, mint mindenhol máshol, ne kelljen már azokat a nagyon tartalmas hozzászólásokat látnom majdnem minden cikknél, hogy "ezt nem hiszem el", "nem gondoltam volna", "pff", stb.
9 felhasználónak tetszik:
badperfect,
szavy,
Grace Benning,
Sherpa,
olivia37,
Rap4ever8,
dana,
janet7,
Twilight6
2011. május 19. 12:26
Idézet (olivia37 @ 2011.05.19. 12:11)
ne haragudj, de tudtommal ez egy sztárokkal foglalkozo oldal, szerintem azert vannak a cikkek, ennyibol lehetne az is, ha nem ir senki semmit az jobb lenne?
Mertz szerinted ezek hír értékű információk???olyanok amiknek topicot kell nyitni? Könyörgöm ha Lindsay Lohan elereszt egy pukit akkor arról is topicozni fogtok? Kit érdekel "svarci" törvénytelen fattya,"kurnyikova" tipp-topp téglarakása? És, hogy Depp kidobja kalapját! Hogy ezt tudod jobban fogsz aludni??? segít ez az éhezőkön? Japánon? stb...ez olyan nagy szenzáció???Gondolkozzunk már és ne irkáljunk minden apró cseprő teljesen hétköznapi, és lényegtelen dologról,csak azért mert egy híres ember teszi.Én tudod hány alsó gatyát, zoknit dobtam ki eddig? hogy a basebal sapkákat már nem is számolom.Teljesen hétköznapi dolog.csak annyi a különbség közte,meg köztem hogy ő kő gazdag híres ember, én meg egy átlag Magyar. Próbáljunk már emelni a fórum minőségén, hogy a sok semmit mondó információt nem boncolgatjuk, meg "lájkoljuk" és nem tárgyaljuk oldalakon keresztül.
2011. május 19. 12:34
|
|
olivia37új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 147999 offline
|
Idézet (Sherpa @ 2011.05.19. 12:26)
Mertz szerinted ezek hír értékű információk???olyanok amiknek topicot kell nyitni? Könyörgöm ha Lindsay Lohan elereszt egy pukit akkor arról is topicozni fogtok? Kit érdekel "svarci" törvénytelen fattya,"kurnyikova" tipp-topp téglarakása? És, hogy Depp kidobja kalapját! Hogy ezt tudod jobban fogsz aludni??? segít ez az éhezőkön? Japánon? stb...ez olyan nagy szenzáció???Gondolkozzunk már és ne irkáljunk minden apró cseprő teljesen hétköznapi, és lényegtelen dologról,csak azért mert egy híres ember teszi.Én tudod hány alsó gatyát, zoknit dobtam ki eddig? hogy a basebal sapkákat már nem is számolom.Teljesen hétköznapi dolog.csak annyi a különbség közte,meg köztem hogy ő kő gazdag híres ember, én meg egy átlag Magyar. Próbáljunk már emelni a fórum minőségén, hogy a sok semmit mondó információt nem boncolgatjuk, meg "lájkoljuk" és nem tárgyaljuk oldalakon keresztül.
en nem szoktam olyan ertelmetlen dolgokat irni, ne minosit a kategoriba letszives. en csak azt mondom, hogy, ha valaki megirja azt, hogy Johnny Depp eldobja a sapkat vagy hasonlo es nekunk nem tetszik akkor mar ne szidalmazzuk, o dolga, hogy milyen cikket ir az pedig a szerkesztoseg dolga, hogy ki tesz-e vagy sem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.