Gellar: „Az új Buffy-film borzalmas ötlet”
2011. május 19. 19:07
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hát eléggé fölösleges lenne.
2011. május 21. 13:52
Számomra az egyetlen és igazi Buffy a sorozat. Nem tudom miért, talán a színészek miatt, de Sarah-t innen ismertem meg és ezért is imádom. Teljes mértékben egyetértek vele, felesleges lenne egy új Buffy film, és a Twilight-szörnyűségeket úgy sem körözné le.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. június 03. 22:07
|
|
emmy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.16. Hozzászólás: 80 Csatolások: 183 Azonosító: 140853 offline
|
Én benne lennék egy Buffy filmben
de csak akkor csak is akkor ha Sarah és a csapat lenne benne és természetesen nem új történettel hanem a régi folytatásával
!!!! Mert még mindig nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lett a vége mert nem volt sokatmondó befejezése :S így maradt az én fantáziám
hisz a képregény nem mindenkihez jut el
:S de lehet jobb is így !! Amúgy ha valaki olvasta írja már meg ,hogy fejezték be
előre is köszi ! Abban meg ,hogy új történet új szereplőkel hülyeség lenne az totál igaz !
2011. június 15. 10:49
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Szerintem is rossz ötlet,főleg hogy mostanában egyetlen egy jó folytatást se csináltak semmiből! (filmet) Meghát más színészekkel úgysem érdekelné a többséget.Az meg lehet h a sorozat előtt is volt egy film,amiben mások voltak,de az amolyan "piszkozat" volt Joss Whedontól a sorozathoz,mert szerintem gagyi film a sorozathoz képest.
2011. június 15. 10:51
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"_ToTo_ részben egyetértek, de szerintem is hülyeség ez a film. Erről már nem lehet több bőrt lehúzni. Az eredeti film gagyi volt, de Joss Whedon csinált belőle egy zseniális sorozatot. Nélküle nincs értelme belefogni. "
Ja bocsi,én is majdnem ezt írtam le.Egyetértek.
Ja bocsi,én is majdnem ezt írtam le.Egyetértek.
2014. december 31. 03:37
|
Chaebaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.31. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 238154 offline
|
hali!
Tudom hogy ez nem éppen egy friss bejegyzés, de annyít hozzá szolnék, hogy már van Buffy film, de sajnos nem magyar.
Német nyelven van fent a Youtube-on Buffy fan film Die Jagerin címmel. és sorozat is indul belőle, ami magyar lesz, és a facebookon olvasható rola The vampire slayers - a vámpír ölő néven keresetek rá facebookon és Vámpír-Vadászok néven is.
igen, két sorozatról van szó
Tudom hogy ez nem éppen egy friss bejegyzés, de annyít hozzá szolnék, hogy már van Buffy film, de sajnos nem magyar.
Német nyelven van fent a Youtube-on Buffy fan film Die Jagerin címmel. és sorozat is indul belőle, ami magyar lesz, és a facebookon olvasható rola The vampire slayers - a vámpír ölő néven keresetek rá facebookon és Vámpír-Vadászok néven is.
igen, két sorozatról van szó
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.