Sarah Michelle Gellar szerint az új Buffy film minden idők leghülyébb ötlete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gellar: „Az új Buffy-film borzalmas ötlet”
2011. május 19. 09:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Még mindig imádnivaló és csodálatos színésznő. Örülök, hogy visszatér. Am. a filmmel kapcsolatban teljes mértékig egyet értek vele. Ha Buffy akkor az egyet jelent az ő nevével. Mással és Whedon nélkül NEM KELL!
2011. május 19. 10:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Brittany @ 2011.05.19. 09:41)
Még mindig imádnivaló és csodálatos színésznő. Örülök, hogy visszatér. Am. a filmmel kapcsolatban teljes mértékig egyet értek vele. Ha Buffy akkor az egyet jelent az ő nevével. Mással és Whedon nélkül NEM KELL!
Miért jelentene egyet az ő nevével is miért tartja hülye ötletnek? Elötte is volt már Buffy film 1992-ben. Ez alapján készült sorozat. Akkor azt nem tartotta rossz ötletnek?
2011. május 19. 10:42
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.19. 10:36)
Miért jelentene egyet az ő nevével is miért tartja hülye ötletnek? Elötte is volt már Buffy film 1992-ben. Ez alapján készült sorozat. Akkor azt nem tartotta rossz ötletnek?

Sarah 19 évesen csöppent a filmvilágba, ekkor kérték fel a Buffy, a vámpírok réme című sorozatba, amit átmenetileg, pár rész erejéig egy másik sorozat helyett készítettek, de aztán a sorozat annyira híres lett, hogy befejezték az első évadot, és még 6 évadot gyártottak mellé. Szerintem 19 évesen úgy érezte, hogy ezzel a pár résszel igazán befuthat, ezért nem érdekelte, hogy filmből készült-e vagy sem. Utólag meg nem léphetett ki csak úgy a saját sorozatából...
2011. május 19. 11:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Ariana @ 2011.05.19. 10:42)
Sarah 19 évesen csöppent a filmvilágba, ekkor kérték fel a Buffy, a vámpírok réme című sorozatba, amit átmenetileg, pár rész erejéig egy másik sorozat helyett készítettek, de aztán a sorozat annyira híres lett, hogy befejezték az első évadot, és még 6 évadot gyártottak mellé. Szerintem 19 évesen úgy érezte, hogy ezzel a pár résszel igazán befuthat, ezért nem érdekelte, hogy filmből készült-e vagy sem. Utólag meg nem léphetett ki csak úgy a saját sorozatából...
Evvel nincs is gond, bár a fele sem igaz. Nem vitázni akarok, meg én is szeretem őt, csak a dolgok legyenek a helyükön. Első filmszerepe 1983-ban volt 6 évesen. Elötte különböző reklámfilmekben volt több tucatnyi szerepe. Ezt követően több mozifilmeben és tv filmben tünt fel kissebb nagyobb szerepekben, illetve különböző sorozatok epizódszerepeiben. A Buffy elött 2 olyan sorozatban is szerepelet, melynél az egyikben 27 epizódban a másikban 63 epizódban volt látható.
Méghogy 19 évesen csöppent a filmvilágba. Tisztában vagyok vele, hogy a Buffy-val lett sikeres, de elötte is volt élet. Én sem vagyok oda a remake-kért vagy a folytassuk más szereplővel a filmet/sorozatot ötletekért - de ő is egy ilyen által lett híres. Ezért feltenném a kérdést, milyen jogon mondja ő, hogy buta vagy rossz ötlet? Lehet, hogy valaki másnaknak ez jelentené a kitörést/áttörést - amit már ő is megtapasztalt. Talán irigy?
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. május 19. 11:56
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
_ToTo_ részben egyetértek, de szerintem is hülyeség ez a film. Erről már nem lehet több bőrt lehúzni. Az eredeti film gagyi volt, de Joss Whedon csinált belőle egy zseniális sorozatot. Nélküle nincs értelme belefogni.
2011. május 19. 12:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.05.19. 11:56)
_ToTo_ részben egyetértek, de szerintem is hülyeség ez a film. Erről már nem lehet több bőrt lehúzni. Az eredeti film gagyi volt, de Joss Whedon csinált belőle egy zseniális sorozatot. Nélküle nincs értelme belefogni.
Tim Burton Batman filmjére is ezt mondák - majd jött Nolan és bedarálta a mítoszt és valami sokkal jobbat tett le az asztalra.
A vámpír téma (fingom nincs miért) nagyon felkaptt napjainkban - ezért nem hiszem, hogy veszni hagyják az ötletet.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 19. 12:28
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.19. 12:10)
Tim Burton Batman filmjére is ezt mondák - majd jött Nolan és bedarálta a mítoszt és valami sokkal jobbat tett le az asztalra.
A vámpír téma (fingom nincs miért) nagyon felkaptt napjainkban - ezért nem hiszem, hogy veszni hagyják az ötletet.
Én nem fűzök hozzá sok reményt. Biztos megnézem majd, de nagyon meglepne, ha értékelhető alkotás születne belőle, de majd kiderül.
2011. május 19. 12:45
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nálam a Buffy névvel összeforrt Whedon és Kuzui neve, legyen szó akár a sorozatról vagy a filmváltozatáról. Egyik a másik nélkül nálam már nem lenne ugyan az. Én a filmet nem vetném el, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoznak ki belőle. Lehet, hogy ha megvalósul még jó is lesz, de nekem az igazi Buffy Sarah marad, ha lesz film, ha nem.
2011. május 19. 13:10
Jól van, mindegy, lesz belőle akkor film, megbukik, mint a többi 'sorozatból lett filmek' egy része.
2011. május 19. 13:25
szerintem Sarah-nak tökéletesen igaza van.
Ráadásul nem is tudnám azt se elképzelni, hogy mi lehetne még ebben a filmben...
Ráadásul nem is tudnám azt se elképzelni, hogy mi lehetne még ebben a filmben...
2011. május 19. 15:50
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
kateblock igazad van
2011. május 19. 18:18
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Szörnyű lenne. Szerintem a Buffy a legjobb vámpíros sorozat, TVD ide vagy oda, ez a vámpírok "ősanyja", és az szomorú, hogy az újdonsült Alkonyat és TVD fanok nem ismerik, csak a mhenőőőő soriiikat. Nagy hiba lenne, abból a szempontból is, hogy valószínűleg kinevetnék, mert ez nem egy ilyen társadalomnak való dolog, mint amit most alapított magának az említett két szuper-blockbuster. Ettől függetlenül imádom, és szerintem így tökéletes, ahogy van. Saraht pedig nagyon szeretem, remélem látni fogom a képernyőn
.
"Megpróbálni Joss Whedon nélkül elkészíteni egy Buffy-filmet?" Szerintem ez itt a leglényegesebb mondat. Érdemes lenne valóban elgondolkodni rajta.
"Megpróbálni Joss Whedon nélkül elkészíteni egy Buffy-filmet?" Szerintem ez itt a leglényegesebb mondat. Érdemes lenne valóban elgondolkodni rajta.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.