Starity

Kim Cattrallt a melegek is elismerték

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 19. 14:20 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:15)
Mi tudjuk, hogy nem rossz emberek. De a 'lázadók' nem tudják. A melegek megkülönböztetett emberek és más megkülönböztetett emberek is követelhetnék az egyenlő jogukat (amit lehet nem érdemelnének meg) de így egyszerűbb. Nekik sem jár egyenlő jog és más megkülönböztetett embernek sem jár.
Van aki őszinte és elmondja, mert úgy érzi úgy jobb neki és van, aki csak a hírverés miatt mondja. Manapság ki tudja már kiszűrni, hogy ki meleg és ki nem Hollywoodba, mikor lassan már minden héten azt mondja valaki magáról, hogy az? Mindegy is, egy plusz sztár aki azt mondja magáról, hogy meleg nem oszt nem szoroz. Elég nagy probléma az, hogy az embereket inkább ez érdekli, semmint a munkássága vagy énekesi karrierje. Van aki még mindig tabuként kezeli a magánéletét van aki szeret beszélni róla, aki pedig szeret, az szokja ezt meg ...

Viszont szerintem a törvényhozásnál mérlegelni kéne, hogy kik és miért vannak megkülönböztetve, mert azért nem mindegy.

És itt megint az emberekkel van a gond. Engem totálisan nem érdekel, hogy melyik sztár mit csinál a magánéletben, a kedvenceimet nyilván nyomon követem, de ha nem mondanának semmit, engem az sem érdekelne. Viszont a legtöbb ember nem így gondolkodik, mindenki csak minél nagyobb szenzációt és botrányt akar, ez pedig már szánalmas.
2011. május 19. 14:24 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.19. 14:15)
Ne az idősebbeket hibáztasd, a mi időnkben még nem volt Mónika show rohog.gif
És azt nem gondolod, hogy a 'normális' viselkedést a heterókkal szemben a melegeknek is be kellene tartaniuk?
Ahogy írtam, az én ismerősöm nem sminkeli magát, nem húz tangát, nem jár felvonulásra - hétköznapi módon néz ki, öltözik és viselkedik. Az ellenszenvet sokakból pedig ezeknek a dolgoknak a felfújása és torzítása váltja ki.
Egy meleg nem megy el egy állásinterjúra miniszoknyába, egy topban kisminkelve - hanem hétköznapi ruhát fog felvenni. Miért nem maradthat ez így a többi hétköznapon is? Kevesebb lenne az ellentét.

Na hát a Mónika show is csak egy agysorvasztó baromság, az aztán nem javít az emberek nézőponzján semmilyen tekintetben : D

Azért lássuk be, a legtöbb meleg nem is feltűnősködik olyanokkal, mint amiket leírtál, hiszen ők is normálisan akarnak élni. Nyilván köztük is van hülye meg feltűnési viszketegségben szenvedő, ahogy a heterók között is.
2011. május 19. 14:30 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 14:06)
Nem, nyilván nem erre gondolok. Pont az a lényeg, hogy az emberek hozzáállásán kéne valahogyan változtatni, de ez kb lehetetlen, és épp ez a baj. Csak az a szerencse, hogy a fiatalok egyre elfogadóbbak, nem úgy, mint mondjuk az idősebb korosztály.

Elfogadóbbak? Szerintem már bőven átestek a ló másik oldalára. Olyanok, mint a gyerekek, akik azért cigiznek, mert az 13 évesen cool. Nem csak hogy elfogadják őket a fiatalok de egyre több vallja magát annak. És nekem senki se mondja, hogy minden 15 éves, aki azt nyilatkozza magáról hogy meleg nem divatból csinálja mert úgy sem hiszem el ...
Az idősebbek ilyenek, ezen már nem lehet segíteni de nem is lényeg mert -mint ahogyan erről már beszéltünk- úgy sem fog semmi sem megváltozni. Az idősebbek fújjolnak, a fiatalok megértik, a melegek kampányolnak stb de nem lesz sem rosszabb sem jobb.
2011. május 19. 14:34 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:30)
Elfogadóbbak? Szerintem már bőven átestek a ló másik oldalára. Olyanok, mint a gyerekek, akik azért cigiznek, mert az 13 évesen cool. Nem csak hogy elfogadják őket a fiatalok de egyre több vallja magát annak. És nekem senki se mondja, hogy minden 15 éves, aki azt nyilatkozza magáról hogy meleg nem divatból csinálja mert úgy sem hiszem el ...
Az idősebbek ilyenek, ezen már nem lehet segíteni de nem is lényeg mert -mint ahogyan erről már beszéltünk- úgy sem fog semmi sem megváltozni. Az idősebbek fújjolnak, a fiatalok megértik, a melegek kampányolnak stb de nem lesz sem rosszabb sem jobb.

A fiatalabb korosztályon nem is a tinisunákat meg a divatb*zikat értem, rengeteg barátom, ismerősöm van 12-től 40 éves korig, akik ugyanúgy látják ezt a dolgot, mint én. És nem cigiznek meg dugnak másik pasival/csajjal minden héten, hanem úgy általánosságban, normális fiatalok, gyerekek, vagy felnőttek. Mert azért még vannak ilyenek is, a többiekkel meg nem szoktam foglalkozni.
De valószínűleg igazad van, ez sosem fog megváltozni...
2011. május 19. 15:22 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 14:34)

De valószínűleg igazad van, ez sosem fog megváltozni...

Ezért felesleges kampányolni rolleyes.gif
2011. május 19. 15:26 #46
- törölt felhasználó -    
@kateblock azért próbálkozni lehet.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok