Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:15)
Mi tudjuk, hogy nem rossz emberek. De a 'lázadók' nem tudják. A melegek megkülönböztetett emberek és más megkülönböztetett emberek is követelhetnék az egyenlő jogukat (amit lehet nem érdemelnének meg) de így egyszerűbb. Nekik sem jár egyenlő jog és más megkülönböztetett embernek sem jár.
Van aki őszinte és elmondja, mert úgy érzi úgy jobb neki és van, aki csak a hírverés miatt mondja. Manapság ki tudja már kiszűrni, hogy ki meleg és ki nem Hollywoodba, mikor lassan már minden héten azt mondja valaki magáról, hogy az? Mindegy is, egy plusz sztár aki azt mondja magáról, hogy meleg nem oszt nem szoroz. Elég nagy probléma az, hogy az embereket inkább ez érdekli, semmint a munkássága vagy énekesi karrierje. Van aki még mindig tabuként kezeli a magánéletét van aki szeret beszélni róla, aki pedig szeret, az szokja ezt meg ...
Van aki őszinte és elmondja, mert úgy érzi úgy jobb neki és van, aki csak a hírverés miatt mondja. Manapság ki tudja már kiszűrni, hogy ki meleg és ki nem Hollywoodba, mikor lassan már minden héten azt mondja valaki magáról, hogy az? Mindegy is, egy plusz sztár aki azt mondja magáról, hogy meleg nem oszt nem szoroz. Elég nagy probléma az, hogy az embereket inkább ez érdekli, semmint a munkássága vagy énekesi karrierje. Van aki még mindig tabuként kezeli a magánéletét van aki szeret beszélni róla, aki pedig szeret, az szokja ezt meg ...
Viszont szerintem a törvényhozásnál mérlegelni kéne, hogy kik és miért vannak megkülönböztetve, mert azért nem mindegy.
És itt megint az emberekkel van a gond. Engem totálisan nem érdekel, hogy melyik sztár mit csinál a magánéletben, a kedvenceimet nyilván nyomon követem, de ha nem mondanának semmit, engem az sem érdekelne. Viszont a legtöbb ember nem így gondolkodik, mindenki csak minél nagyobb szenzációt és botrányt akar, ez pedig már szánalmas.

0 felhasználónak tetszik: