Starity

Kim Cattrallt a melegek is elismerték

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 19. 12:52 #21
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.05.19. 12:44)
Szomorú, hogy sokan a melegfelvonuláson feltűnő többségében "divatmelegek" alapján ítéli meg őket.

Ezzel a mondatoddal már nem is tudnék jobban egyetérteni! meghajolo.gif
2011. május 19. 13:11 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 07:40)
Ugandában azért nem változtatják meg a törvényeket, mert Paris Hilton és társai kiállnak a melegek mellett. Sok sztár egy rakáson is kevés ahhoz, hogy a melegeket nem elfogadó embernek megváltoztassák a véleményét. Abba kellene ezt hagyni. Szerintem amúgy minden kampány nélkül több ember jobban lenyelné, ami most van. Idegesítő, hogy egy olyan dologgal próbálkoznak, ami úgy sem fog soha megváltozni. Felesleges, ha így jobban tetszik.

Nem, nyilván nem fogják megváltoztatni a törvényeket, én csak egy példát hoztam fel, hogy lássátok, néhány helyen mennyire elfajulnak a dolgok vallási okokból vagy az emberek butaságából kifolyólag. És úgy látom nem értetted meg amit az előbb írtam. Arra akartam kilyukadni, hogy amíg őket nem illetik meg egyenlő jogok, addig igenis kampányolni fognak. Ha az emberek nem különböztetnék meg őket ennyire, ráadásul anélkül, hogy ismernék az adott embert, addig semmi sem lesz jobb, ergo tovább fognak harcolni. Csak az olyanok miatt felesleges, akik nem akarják, hogy az emberek úgy éljék az életüket, ahogy ők akarják, mert őket úgysem fogja semmi meggyőzni. De én hiszem, hogy igenis lehet változást elérni majd idővel, mert erre bizony szükség van.
2011. május 19. 13:18 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.19. 09:25)
Oké, fogadjuk el, hogy nem tehetnek róla. De arról igen, hogy felhívják magukra a figyelmet. Hány olyan dolog van, ami nem elfogadott vagy nem természetes, mégsem verik nagydobra, mert egyszerűen magánügy, senkinek semmi köze hozzá. Vagy most én is kampányoljak, mert pl. nincs gyerekem? Menjek felvonulni transzparensekkel, hogy fogadjanak el az emberek? Senkinek semmi köze hozzá, mert az én magánügyem, hogyan szervezem az életemet. Még egyszer mondom, nem azt nem fogadom el, hogy vannak ilyenek, hanem azt, hogy ma már minden erről szól, hogy őket sajnáljuk, őket istenítjük, csak az számít, ha ők valamit elismernek stb...

De azt nem fogod föl, hogy azért "hívják fel magukra a figyelmet", mert ha nyugalomban akarnának élni, családot alapítani, mindezt nem tehetik meg. Ez ellen pedig tenni kell. És attól, hogy neked nincs gyereked, még senki nem fog rád ujjal mutogatni, hogy "odanézz, miatta nem szaporodik az emberiség". Nem, ez egy teljesen rossz példa volt.
Igen, mindenkinek a magánügye, kit szeret, kit nem és kivel éli az életét. De a legtöbb ember azon is megbotránkozna, ha két fiú vagy két lány piknikeznének a parkban vagy kézen fogva sétálnának. Ezeket az egyszerű dolgokat a heteró pároknál teljesen elfogadják, akkor a homoszexuálisoknál miért nem? Ezzel aztán nem ártanak senkinek. A felvonulást most hagyjuk, és azt is, hogy külföldön ez is másképp zajlik, nem úgy, mint nálunk. Ennyi erővel a kiscsaj is másszon ki a pasija szájából a villamoson, mert hányok tőle. Na erről ennyit.
2011. május 19. 13:22 #24
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.05.19. 12:44)
Szomorú, hogy sokan a melegfelvonuláson feltűnő többségében "divatmelegek" alapján ítéli meg őket.

Én is ezt a mondatot emelném ki - hiszen a feltünési viszketegségben szenvedő 'divatmelegekkel' van a baj, ők csinálják a hajcihőt és a fesztivált. Sok ezer meleg él párkapcsolatban boldogan, anélkül, hogy az utcára vagy a médiához mennének és hirdetnék identitásukat. Élnek. Dolgozni járnak. Tanulnak. Tv-t néznek, nyarlani, kirándulni mennek és nem tangában hülyére mázolva akarják magukat sajnáltatva megmutatni a nagyvilágnak hogy kik ők.
Mindenki tisztában van avval, hogy voltak, vannak és lesznek melegek. Miért kell ennek ekkora felhajtás?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. május 19. 13:27 #25
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.19. 13:22)
Én is ezt a mondatot emelném ki - hiszen a feltünési viszketegségben szenvedő 'divatmelegekkel' van a baj, ők csinálják a hajcihőt és a fesztivált. Sok ezer meleg él párkapcsolatban boldogan, anélkül, hogy az utcára vagy a médiához mennének és hirdetnék identitásukat. Élnek. Dolgozni járnak. Tanulnak. Tv-t néznek, nyarlani, kirándulni mennek és nem tangában hülyére mázolva akarják magukat sajnáltatva megmutatni a nagyvilágnak hogy kik ők. 
Mindenki tisztában van avval, hogy voltak, vannak és lesznek melegek. Miért kell ennek ekkora felhajtás?

Lehet, hogy azért nem értjük, mert mi úgymond normálisan gondolkozunk? Úgy értem, bennünket nem bánt a létezésük, vannak, elfogadjuk és nem nézzük ki őket, ugyanolyan emberek ők is, mint mi. Viszont nagyon sokan nem így gondolják, és valóban utálják őket a nemi hovatartozásuk miatt. Bár én mostanában azt vettem észre, hogy égő utálni a melegeket, szóval, ha utálják is őket, nem ismerik be, nehogy ezért rájuk süssenek bizonyos bélyegeket. pardon.gif
Nem azt mondom, hogy helyes így az utcára kimenni, mert nekem se tetszik, meg szerintem csak ront a helyzeten, ahelyett, hogy segítene. Ha ezt nem csinálnák, a fene nem foglalkozna velük. Ha nem tolnák az utálkozók képébe magukat, az utálkozók is elfelejtenének utálkozni. Más megoldást nem látok erre a felfújt problémára.
2011. május 19. 13:37 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:18)
De azt nem fogod föl, hogy azért "hívják fel magukra a figyelmet", mert ha nyugalomban akarnának élni, családot alapítani, mindezt nem tehetik meg.

Miért ne tehetnék meg? Mindenki azzal és úgy él, ahogy akar.

Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:18)
És attól, hogy neked nincs gyereked, még senki nem fog rád ujjal mutogatni, hogy "odanézz, miatta nem szaporodik az emberiség". Nem, ez egy teljesen rossz példa volt.

Pedig hidd el, hogy így van. Csak jobban tudom, hogy abban a közösségben, ahol pl. dolgozom, mindenkit gúnyolnak és szívatnak, akinek még nincs felesége és gyereke.
2011. május 19. 13:39 #27
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 13:27)
Lehet, hogy azért nem értjük, mert mi úgymond normálisan gondolkozunk? Úgy értem, bennünket nem bánt a létezésük, vannak, elfogadjuk és nem nézzük ki őket, ugyanolyan emberek ők is, mint mi. Viszont nagyon sokan nem így gondolják, és valóban utálják őket a nemi hovatartozásuk miatt. Bár én mostanában azt vettem észre, hogy égő utálni a melegeket, szóval, ha utálják is őket, nem ismerik be, nehogy ezért rájuk süssenek bizonyos bélyegeket. pardon.gif 
Nem azt mondom, hogy helyes így az utcára kimenni, mert nekem se tetszik, meg szerintem csak ront a helyzeten, ahelyett, hogy segítene. Ha ezt nem csinálnák, a fene nem foglalkozna velük. Ha nem tolnák az utálkozók képébe magukat, az utálkozók is elfelejtenének utálkozni. Más megoldást nem látok erre a felfújt problémára.

Nem tudom, meddő téma az egész. Azt sem értem, hogy most elismerték Kim-et, mert melléjük állt. Elötte nem ismerték el, mint színésznő? Én elötte és most is elismerem miután melléjük állt. Akkor hol a hiba? Ki fogad el kit? Amig nem állsz melléjük addig nem fogadnak el, de ha nem vagy ellenük sem, akkor sem vagy elfogadva?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. május 19. 13:44 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.19. 13:37)
Miért ne tehetnék meg? Mindenki azzal és úgy él, ahogy akar.
Pedig hidd el, hogy így van. Csak jobban tudom, hogy abban a közösségben, ahol pl. dolgozom, mindenkit gúnyolnak és szívatnak, akinek még nincs felesége és gyereke.

Örülök, hogy csak ennyi maradt meg abból, amit írtam. Hát abban a közösségben, ahol én vagyok minden nap, ott pedig ujjal mutogatnak az ember háta mögött, hogy "ott jön a b*zi". Rengeteg fiatalt bántalmaznak nem csak lelkileg a társaik, ha kiderül róluk, hogy melegek. Így hogy éljenek normális életet?
2011. május 19. 13:48 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:11)
Nem, nyilván nem fogják megváltoztatni a törvényeket, én csak egy példát hoztam fel, hogy lássátok, néhány helyen mennyire elfajulnak a dolgok vallási okokból vagy az emberek butaságából kifolyólag. És úgy látom nem értetted meg amit az előbb írtam. Arra akartam kilyukadni, hogy amíg őket nem illetik meg egyenlő jogok, addig igenis kampányolni fognak. Ha az emberek nem különböztetnék meg őket ennyire, ráadásul anélkül, hogy ismernék az adott embert, addig semmi sem lesz jobb, ergo tovább fognak harcolni. Csak az olyanok miatt felesleges, akik nem akarják, hogy az emberek úgy éljék az életüket, ahogy ők akarják, mert őket úgysem fogja semmi meggyőzni. De én hiszem, hogy igenis lehet változást elérni majd idővel, mert erre bizony szükség van.

Megértettem amit írtál. Nincsenek egyenlő jogok, vettem én a lapot. De ha egyszer nekik adnak egyenlő jogokat (ami egyébként megilletné őket), akkor később a pedofilok lázadnának fel vagy mások, hogy akkor őket is megilleti az egyenlő jog. És akkor mindenki azzal csinálná a nyílt utcán, akivel akarja (nem mintha nem így lenne most is) csak akkor majd büntetlenül. Mindenki csinálja négy fal között azzal, akivel csak akarja, de ne verje nagy dobra és ne járkáljon felvonulásokra mert azzal nem lesz jobb (már csak azért sem mert ebben a nyomorult országban amúgy sem lehet semmit sem elérni felvonulással és tiltakozással sem mellow.gif )
2011. május 19. 13:51 #30
- törölt felhasználó -    
kiro.O: Igen, s ugyanezt el kell viselnie mindenki másnak, aki nem a "nagy átlaghoz" tartozik. Ezek után nem mindegy, hogy az iskolában a gyerekek/fiatalok éppen miért mutogatnak ujjal valakire? Ők sajnos ilyenek. Valakit azért gúnyolnak, mert szemüveges, vagy nagyfejű, vagy elálló fülű, vagy pösze, stb. Tök mindegy, csak valakin lehessen röhögni és lehessen szívatni, én is jártam iskolába, és mindezt megtapasztaltam – mégsem vagyok meleg.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, _ToTo_
2011. május 19. 13:52 #31
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:44)
Örülök, hogy csak ennyi maradt meg abból, amit írtam. Hát abban a közösségben, ahol én vagyok minden nap, ott pedig ujjal mutogatnak az ember háta mögött, hogy "ott jön a  b*zi". Rengeteg fiatalt bántalmaznak nem csak lelkileg a társaik, ha kiderül róluk, hogy melegek. Így hogy éljenek normális életet?

Biztos vagyok benne, hogy ez így van, de a környezetemben nem tapasztaltam ilyen utálkozást. Az egyik osztálytársam meleg. Korábban a szobatársam volt koliban és együtt járt az egyik barátnőmmel. Senki nem gúnyolta őket. Nem mutogattak rájuk ujjal. Nagyon féltek bevallani, de igazából sejtettük és nem lepődtünk meg. Tudomásul vettük és kész. Nem volt belőle semmi probléma. Szakítottak és most mindkettőjüknek új barátnője van, de teljesen természetesen kezeljük a helyzetet. Ők pedig nem hangoztatják és nem mutogatják magukat, de nem is titkolóznak. Normális párként viselkednek és épp ezért mi is így kezeljük őket. Azt hiszem az lenne a normális, ha mindenki így viselkedne és megszűnne a gyűlölködés.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, _ToTo_
2011. május 19. 13:53 #32
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Örülök, hogy csak ennyi maradt meg abból, amit írtam. Hát abban a közösségben, ahol én vagyok minden nap, ott pedig ujjal mutogatnak az ember háta mögött, hogy "ott jön a  b*zi". Rengeteg fiatalt bántalmaznak nem csak lelkileg a társaik, ha kiderül róluk, hogy melegek. Így hogy éljenek normális életet?

Ezt én megértem, de erről meg nem a nyilvánosság, a törvények vagy az egyenjogúság tehet - hanem az egyének - illetve ezeknek az egyéneknek a szülei és a neveltetésük. Vagy esetleg oda akarsz kilyukadni a gondolatmeneteddel, hogy netán büntessék és zárják börtönbe vagy szabjanak ki pénzbüntetést, közmunkát arra aki megjegyzést tesz a melegekre? Szerintem hosszútávon ez sem vezetne sehova.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Rap4ever8
2011. május 19. 13:56 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 13:48)
Megértettem amit írtál. Nincsenek egyenlő jogok, vettem én a lapot. De ha egyszer nekik adnak egyenlő jogokat (ami egyébként megilletné őket), akkor később a pedofilok lázadnának fel vagy mások, hogy akkor őket is megilleti az egyenlő jog. És akkor mindenki azzal csinálná a nyílt utcán, akivel akarja (nem mintha nem így lenne most is) csak akkor majd büntetlenül. Mindenki csinálja négy fal között azzal, akivel csak akarja, de ne verje nagy dobra és ne járkáljon felvonulásokra mert azzal nem lesz jobb (már csak azért sem mert ebben a nyomorult országban amúgy sem lehet semmit sem elérni felvonulással és tiltakozással sem  :mellow: )

Persze, mindenki ezzel jön, hogy akkor majd a pedofilok, a sorozatgyilkosok meg a terroristák is követelnék a jogaikat. Csak az a különbség, hogy azzal, hogy valaki a saját nemét szereti még nem lesz rossz ember, nem árt vele senkinek, ellenben az előbb felsoroltakkal. És az valóban igaz, hogy nálunk a kordonnal meg tojásdobálókkal díszített felvonulással nem érnek el semmit, de külföldön ez is teljesen másképp zajlik. Azt kéne elérni, hogy az emberek ne tévhitek és berögzült előítéletek miatt gyűlöljék a másikat, csupán ennyit.
És igazából miért áll ki egyre több sztár a nyilvánosság elé, felvállalva a másságát? Mert az emberek kíváncsiak rá, ahelyett, hogy az előadó zenéjével, színészi képességeivel, stb foglalkoznának...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 19. 13:57 #34
- törölt felhasználó -    

Másokra is mutogatnak. Az emberek között vannak ilyenek. Gyerekes de sokan így csinálják. Ha valakinek nagyok a fülei, vonuljon ki? Ha valakinek fogszabályzója van vagy aszexuális, akkor is vonuljon fel? Az ember ilyen volt (mindig is) és ez a sjövőben nem fog megváltozni sem felvonulással sem anélkül.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 19. 14:00 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.19. 13:51)
kiro.O: Igen, s ugyanezt el kell viselnie mindenki másnak, aki nem a "nagy átlaghoz" tartozik. Ezek után nem mindegy, hogy az iskolában a gyerekek/fiatalok éppen miért mutogatnak ujjal valakire? Ők sajnos ilyenek. Valakit azért gúnyolnak, mert szemüveges, vagy nagyfejű, vagy elálló fülű, vagy pösze, stb. Tök mindegy, csak valakin lehessen röhögni és lehessen szívatni, én is jártam iskolába, és mindezt megtapasztaltam – mégsem vagyok meleg.

Nem is azt mondom, hogy csak velük csinálják ezt. Nem, én sem vagyok meleg, mégis megkeserítették az általános iskolai éveimet, mert a gyerekek már ilyen fiatal korban csak azt látják, hogy aki más, azt piszkálni kell. Ezen kellene változtatni, beleértve a melegeket is, mert őket a felnőtt társadalom nagy része is kirekeszti magából.
2011. május 19. 14:04 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.05.19. 13:52)
Biztos vagyok benne, hogy ez így van, de a környezetemben nem tapasztaltam ilyen utálkozást. Az egyik osztálytársam meleg. Korábban a szobatársam volt koliban és együtt járt az egyik barátnőmmel. Senki nem gúnyolta őket. Nem mutogattak rájuk ujjal. Nagyon féltek bevallani, de igazából sejtettük és nem lepődtünk meg. Tudomásul vettük és kész. Nem volt belőle semmi probléma. Szakítottak és most mindkettőjüknek új barátnője van, de teljesen természetesen kezeljük a helyzetet. Ők pedig nem hangoztatják és nem mutogatják magukat, de nem is titkolóznak. Normális párként viselkednek és épp ezért mi is így kezeljük őket. Azt hiszem az lenne a normális, ha mindenki így viselkedne és megszűnne a gyűlölködés.

Igen, pontosan ez lenne a normális, és nyilván én is így viselkednék a környezetemben élőkkel. Sajnos én úgy látszik egy ennél sokkal rosszabb közösségbe kerültem, és ez ellen pedig nem tudok tenni. Csak annak örülök, hogy vannak azért még olyanok, akik normálisan állnak hozzá a témához. Az iskolámba több fiú is jár, és talán lányok is vannak. Engem egyáltalán nem zavar, de a legtöbb osztálytársamat például igen, hogy pár tanárról meg a gusztustalan hozzáállásukról már ne is beszéljek...
2011. május 19. 14:06 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.19. 13:53)
Ezt én megértem, de erről meg nem a nyilvánosság, a törvények vagy az egyenjogúság tehet - hanem az egyének - illetve ezeknek az egyéneknek a szülei és a neveltetésük. Vagy esetleg oda akarsz kilyukadni a gondolatmeneteddel, hogy netán büntessék és zárják börtönbe vagy szabjanak ki pénzbüntetést, közmunkát arra aki megjegyzést tesz a melegekre? Szerintem hosszútávon ez sem vezetne sehova.

Nem, nyilván nem erre gondolok. Pont az a lényeg, hogy az emberek hozzáállásán kéne valahogyan változtatni, de ez kb lehetetlen, és épp ez a baj. Csak az a szerencse, hogy a fiatalok egyre elfogadóbbak, nem úgy, mint mondjuk az idősebb korosztály.
2011. május 19. 14:08 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 13:57)
Másokra is mutogatnak. Az emberek között vannak ilyenek. Gyerekes de sokan így csinálják. Ha valakinek nagyok a fülei, vonuljon ki? Ha valakinek fogszabályzója van vagy aszexuális, akkor is vonuljon fel? Az ember ilyen volt (mindig is) és ez a sjövőben nem fog megváltozni sem felvonulással sem anélkül.

Én pontosan tudom, hogy ez így van, ugyanis saját bőrömön tapasztaltam. És hagyjuk már azt a rohadt felvonulást, nem az az egyetlen dolog, amivel kampányolni lehet. Nézzük pl. a NOH8 kampányt: csendben, fotókkal kampányolnak, nem botránkoztatnak meg senkit.
2011. május 19. 14:15 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:56)
Persze, mindenki ezzel jön, hogy akkor majd a pedofilok, a sorozatgyilkosok meg a terroristák is követelnék a jogaikat. Csak az a különbség, hogy azzal, hogy valaki a saját nemét szereti még nem lesz rossz ember, nem árt vele senkinek, ellenben az előbb felsoroltakkal. És az valóban igaz, hogy nálunk a kordonnal meg tojásdobálókkal díszített felvonulással nem érnek el semmit, de külföldön ez is teljesen másképp zajlik. Azt kéne elérni, hogy az emberek ne tévhitek és berögzült előítéletek miatt gyűlöljék a másikat, csupán ennyit.

Mi tudjuk, hogy nem rossz emberek. De a 'lázadók' nem tudják. A melegek megkülönböztetett emberek és más megkülönböztetett emberek is követelhetnék az egyenlő jogukat (amit lehet nem érdemelnének meg) de így egyszerűbb. Nekik sem jár egyenlő jog és más megkülönböztetett embernek sem jár.

Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 13:56)
És igazából miért áll ki egyre több sztár a nyilvánosság elé, felvállalva a másságát? Mert az emberek kíváncsiak rá, ahelyett, hogy az előadó zenéjével, színészi képességeivel, stb foglalkoznának...

Van aki őszinte és elmondja, mert úgy érzi úgy jobb neki és van, aki csak a hírverés miatt mondja. Manapság ki tudja már kiszűrni, hogy ki meleg és ki nem Hollywoodba, mikor lassan már minden héten azt mondja valaki magáról, hogy az? Mindegy is, egy plusz sztár aki azt mondja magáról, hogy meleg nem oszt nem szoroz. Elég nagy probléma az, hogy az embereket inkább ez érdekli, semmint a munkássága vagy énekesi karrierje. Van aki még mindig tabuként kezeli a magánéletét van aki szeret beszélni róla, aki pedig szeret, az szokja ezt meg ...
2011. május 19. 14:15 #40
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 14:06)
Nem, nyilván nem erre gondolok. Pont az a lényeg, hogy az emberek hozzáállásán kéne valahogyan változtatni, de ez kb lehetetlen, és épp ez a baj. Csak az a szerencse, hogy a fiatalok egyre elfogadóbbak, nem úgy, mint mondjuk az idősebb korosztály.

Ne az idősebbeket hibáztasd, a mi időnkben még nem volt Mónika show rohog.gif

Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 14:04)
Igen, pontosan ez lenne a normális, és nyilván én is így viselkednék a környezetemben élőkkel.

És azt nem gondolod, hogy a 'normális' viselkedést a heterókkal szemben a melegeknek is be kellene tartaniuk?
Ahogy írtam, az én ismerősöm nem sminkeli magát, nem húz tangát, nem jár felvonulásra - hétköznapi módon néz ki, öltözik és viselkedik. Az ellenszenvet sokakból pedig ezeknek a dolgoknak a felfújása és torzítása váltja ki.
Egy meleg nem megy el egy állásinterjúra miniszoknyába, egy topban kisminkelve - hanem hétköznapi ruhát fog felvenni. Miért nem maradthat ez így a többi hétköznapon is? Kevesebb lenne az ellentét.
2 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, kateblock
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok