Starity

Kim Cattrallt a melegek is elismerték

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 18. 20:41 #1
- törölt felhasználó -    
A Szex és New York sztárjának Golden Gate-díjat adott át a Homoszexuálisok szövetsége.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. május 18. 20:42 #2
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Ricky kár hogy meleg! sad.gif
2011. május 18. 20:45 #3
vampiregomez
vampiregomez
Teen Wolfer

Státusznem cserélem Ed Sheerant.
Hozzászólás: 1759
Csatolások: 310
Azonosító: 146677
úgy utálom én is mikor valaki a melegeket szidja. dry.gif Rendes tőle hogy támogatja őket. meghajolo.gif
2011. május 18. 20:57 #4
- törölt felhasználó -    
Én meg azt utálom, hogy úgy néznek fel rájuk, mintha valami istenek lennének, lassan már ott tartunk, hogy nekik mindent el kell ismerni ahhoz, hogy valami értékes legyen? Ki nem szarja le, hogy mit csinálnak? Én a helyükbe egyszerűen szégyellném magamat, és nem kampányolnék. Ez már undorító dolog egyszerűen... Lassan már egy "normális" ember azt sem vállalhatja fel, hogy milyen zenei stílust szeret, mert a melegek mindent kisajátítanak maguknak? Nevetséges...
2011. május 18. 21:04 #5
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
meghajolo.gif imádom ezt a nőt biggrin.gif meghajolo.gif
2011. május 18. 21:05 #6
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
El Mexicano most nem értek egyet. Ők csak elismerték.
2011. május 18. 21:10 #7
Clarissa_Fray
Clarissa_Fray

Státusz♥ Sex , Love , Control , Vanity ♥
Hozzászólás: 559
Csatolások: 0
Azonosító: 135431
hmmm a francba...nincs esélyem Rickynél biggrin.gif
2011. május 18. 21:31 #8
- törölt felhasználó -    
Nekem nem számít, ha valaki meleg. Mindannyian emberek vagyunk, és nem tehetünk arról, hogy milyen a szexuális vonzódásunk. Én elfogadom a melegeket, úgy ahogy vannak, hiszen senki sem erőltetheti rájuk, hogy milyen legyen a nemi intenzitásuk. És a mai világban - az emberek többségénél elfogadott a modern gondolkodású emberek között ez a téma - már nem is igen számít. És fontos, hogy mindenki el tudja fogadni a másikat úgy ahogy van. Ezért is fontos, hogy kiálljunk a melegek mellett, és egy olyan nem célt szolgáljunk, amit Kim is szolgál.
2011. május 18. 21:33 #9
- törölt felhasználó -    
nemi intenzitás biggrin.gif
2011. május 18. 21:36 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Brandy @ 2011.05.18. 20:42)
Ricky kár hogy meleg! sad.gif

Szereted a zenéjét? Akkor meg nem mindegy, hogy meleg vagy nem?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Rap4ever8
2011. május 18. 21:42 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Glamster @ 2011.05.18. 21:05)
El Mexicano most nem értek egyet. Ők csak elismerték.

A kérdés az, hogy miért kell nekik bármit is elismerni. Mivel különbek ők bárki másnál, hisz épp arról van szó, hogy el kell őket is fogadni, akkor meg ez miért hír? Ha nem akarnák világgá kürtölni magukról, hogy "ők a melegek", akkor ez nem lenne hír. Nekem ezzel van a problémám.

Idézet (LoveandPeace @ 2011.05.18. 21:31)
Nekem nem számít, ha valaki meleg. Mindannyian emberek vagyunk, és nem tehetünk arról, hogy milyen a szexuális vonzódásunk. Én elfogadom a melegeket, úgy ahogy vannak, hiszen senki sem erőltetheti rájuk, hogy milyen legyen a nemi intenzitásuk. És a mai világban - az emberek többségénél elfogadott a modern gondolkodású emberek között ez a téma - már nem is igen számít. És fontos, hogy mindenki el tudja fogadni a másikat úgy ahogy van. Ezért is fontos, hogy kiálljunk a melegek mellett, és egy olyan nem célt szolgáljunk, amit Kim is szolgál.

Én is elfogadom őket, nem erről van szó. Persze, nem tehetnek róla (bár én ezt minimum vitatom, de itt most nem ez a lényeg), én csak azt mondom, hogy nem kellene ezért kampányolni. Senkit nem érdekel, hogy a saját hálószobájában mit csinál, egészségére. Én annak adtam csupán hangot, hogy a normális szexuális orientációjú emberekkel szemben kezd ez már diszkrimináció lenni. Képzeld bele magad abba a helyzetbe, hogy kiderül a kedvenc énekesedről, hogy a rajongóinak 99%-a meleg (és persze te nem vagy az), mi fog történni? "Ja, te ezt szereted, akkor biztos meleg vagy", és rád teszik ezt a bélyeget. Következésképpen soha senki előtt nem vállalhatod a kedvenced, mert attól tartasz, hogy ki fognak közösíteni, "mert aki ezt szereti, az meleg".

Remélem, most már mindenki érti, miről beszélek. Mert sajnos a társadalom ilyen, ha tetszik, ha nem. Lehet, hogy el "kellene" őket fogadni, de a legtöbb munkahelyen máig nem fogadják el őket...
2011. május 18. 21:58 #12
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.18. 20:57)
Én meg azt utálom, hogy úgy néznek fel rájuk, mintha valami istenek lennének, lassan már ott tartunk, hogy nekik mindent el kell ismerni ahhoz, hogy valami értékes legyen? Ki nem szarja le, hogy mit csinálnak? Én a helyükbe egyszerűen szégyellném magamat, és nem kampányolnék. Ez már undorító dolog egyszerűen... Lassan már egy "normális" ember azt sem vállalhatja fel, hogy milyen zenei stílust szeret, mert a melegek mindent kisajátítanak maguknak? Nevetséges...

Igazad van. Meleghimnuszok tucatjával, ilyen-olyan elismerések, díjak. Lassan annyi genetikai hulladék születik, hogy a heteróknak kell már hamarosan letagadni magukat. A véleményem az, hogy evvel az állandó melegkampányolással melyel az elfogadást hirdetik, pont az ellenkezőjét érik el. A legtöbb ember le sem sajnálná őket, ha nem ez a téma köszönne vissza minden második cikkből, videóklipből vagy filmből. Lehet normálisan is élni, tartsa meg a hálószoba titkát mindenki magának és nem lenne ekkora ellentét - de pont az ellenkezőjével szítják a tüzet.
Transzvesztita műsorvezető, transzvesztita előadóművész - ők különböztetik meg saját magukat, ahelyett, hogy csak simán műsorvezető vagy előadóművészként nyilvánulnának meg.
Már várom amikor Azurák Csaba ennek mintájára majd úgy köszön be az esti hiradóba, hogy: Jó estét Azurák Csaba vagyok heteroszáxuális hírolvasó ...
5 felhasználónak tetszik: El Mexicano, kateblock, kriszti145, Grace Benning, dave095
2011. május 18. 22:15 #13
Csokeee
Csokeee
Hozzászólás: 621
Csatolások: 41
Azonosító: 129782
bírom ezt a nőt;) a szex és new yorkban nagyon nagy arc biggrin.gif
2011. május 18. 22:15 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.18. 21:58)
Igazad van. Meleghimnuszok tucatjával, ilyen-olyan elismerések, díjak. Lassan annyi genetikai hulladék születik, hogy a heteróknak kell már hamarosan letagadni magukat. A véleményem az, hogy evvel az állandó melegkampányolással melyel az elfogadást hirdetik, pont az ellenkezőjét érik el. A legtöbb ember le sem sajnálná őket, ha nem ez a téma köszönne vissza minden második cikkből, videóklipből vagy filmből. Lehet normálisan is élni, tartsa meg a hálószoba titkát mindenki magának és nem lenne ekkora ellentét - de pont az ellenkezőjével szítják a tüzet.
Transzvesztita műsorvezető, transzvesztita előadóművész - ők különböztetik meg saját magukat, ahelyett, hogy csak simán műsorvezető vagy előadóművészként nyilvánulnának meg.
Már várom amikor Azurák Csaba ennek mintájára majd úgy köszön be az esti hiradóba, hogy: Jó estét Azurák Csaba vagyok heteroszáxuális hírolvasó ...

Ha már itt tartunk ... szerintem sok sztár csak azért támogatja őket, mert ez 'népszerű' szokás és mert pénzt kapnak érte. Nekem senki ne adja be, hogy híres emberek semmi pénzért csinálják ezt.
Én elfogadom őket de már nekem is kezd elegem lenni a 'promótáljuk a melegeket' dologból. Fene sem érti már ezt, a sok kampány sok pénzbe kerül, egyre többen úgymond elfogadják őket de elég sokan csak rámondják, de az ő véleményük is meg van. Ez a fajta megkülönböztetés (is) okolható a sok 'meleg' (akik csak azért azok, mert az cool vagy divatból??) megjelenéséért. Azt hiszik így talán jobban elfogadják őket és igen, talán így van talán nem de nem kellene ezt hangoztatni állandóan. Melegek. Na és? Az élet nem áll meg, el kell fogadni (vagy nem) érezzék magukat jól a bőrükben és hagyják végre abba mert ennél sokkal nagyobb probléma is van, amire költhetnék a kampányokra szánt milliókat. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: _ToTo_, El Mexicano, kriszti145, Grace Benning, Rap4ever8, dave095
2011. május 19. 02:06 #15
- törölt felhasználó -    
Most egyszerre több kommentre is válaszolnék. Először is, nem a melegek aggatják magukra ezt a címkét, hanem a heterók mutogatnak rájuk ujjal, hogy "nézd, ott jön a buzi". Ezekre a kampányokra azért van szükség, mert az lehet, hogy itt Európában a legtöbb ember azon az állásponton van, hogy "csinálják, csak ne előttem", de vannak országok, például Uganda, ahol halálbüntetés jár annak, aki a saját neméhez vonzódik. Normális, emberi dolog ez? Nem. Hát ezért kell felhívni az emberek figyelmét az ilyen ügyekre, mert emberek szenvednek a sok homofób miatt. Igenis legyen egyre több híres ember, aki kiáll mellettük, mert például sok fiatalnak adnak önbizalmat ezzel.
Ja és El Mexicano, mi az, hogy szégyelljék magukat? Egy olyan dologért, amiről nem tehetnek? Ők is emberek, akik képesek szeretni, maradandót, hasznosat alkotni, és a hozzád hasonlók miatt kell bujdosniuk.
Ha mindenki számára természetes dolog lenne a homoszexualitás, mivel hogy az, akkor nem kéne senkinek sem felvállalnia, hiszen nem lenne eltérő az átlagtól, csak ritkább. Ezt kéne végre megérteni, nem pedig gyűlölködő kommenteket írni egy olyan cikkhez, ami arról szól, hogy vannak még jószívű emberek.
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. május 19. 07:40 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 02:06)
Most egyszerre több kommentre is válaszolnék. Először is, nem a melegek aggatják magukra ezt a címkét, hanem a heterók mutogatnak rájuk ujjal, hogy "nézd, ott jön a b**i". Ezekre a kampányokra azért van szükség, mert az lehet, hogy itt Európában a legtöbb ember azon az állásponton van, hogy "csinálják, csak ne előttem", de vannak országok, például Uganda, ahol halálbüntetés jár annak, aki a saját neméhez vonzódik. Normális, emberi dolog ez? Nem. Hát ezért kell felhívni az emberek figyelmét az ilyen ügyekre, mert emberek szenvednek a sok homofób miatt. Igenis legyen egyre több híres ember, aki kiáll mellettük, mert például sok fiatalnak adnak önbizalmat ezzel. 

Ugandában azért nem változtatják meg a törvényeket, mert Paris Hilton és társai kiállnak a melegek mellett. Sok sztár egy rakáson is kevés ahhoz, hogy a melegeket nem elfogadó embernek megváltoztassák a véleményét. Abba kellene ezt hagyni. Szerintem amúgy minden kampány nélkül több ember jobban lenyelné, ami most van. Idegesítő, hogy egy olyan dologgal próbálkoznak, ami úgy sem fog soha megváltozni. Felesleges, ha így jobban tetszik.
2011. május 19. 09:25 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (kiro.O @ 2011.05.19. 02:06)
Ja és El Mexicano, mi az, hogy szégyelljék magukat? Egy olyan dologért, amiről nem tehetnek? Ők is emberek, akik képesek szeretni, maradandót, hasznosat alkotni, és a hozzád hasonlók miatt kell bujdosniuk. 
Ha mindenki számára természetes dolog lenne a homoszexualitás, mivel hogy az, akkor nem kéne senkinek sem felvállalnia, hiszen nem lenne eltérő az átlagtól, csak ritkább. Ezt kéne végre megérteni, nem pedig gyűlölködő kommenteket írni egy olyan cikkhez, ami arról szól, hogy vannak még jószívű emberek.

Oké, fogadjuk el, hogy nem tehetnek róla. De arról igen, hogy felhívják magukra a figyelmet. Hány olyan dolog van, ami nem elfogadott vagy nem természetes, mégsem verik nagydobra, mert egyszerűen magánügy, senkinek semmi köze hozzá. Vagy most én is kampányoljak, mert pl. nincs gyerekem? Menjek felvonulni transzparensekkel, hogy fogadjanak el az emberek? Senkinek semmi köze hozzá, mert az én magánügyem, hogyan szervezem az életemet. Még egyszer mondom, nem azt nem fogadom el, hogy vannak ilyenek, hanem azt, hogy ma már minden erről szól, hogy őket sajnáljuk, őket istenítjük, csak az számít, ha ők valamit elismernek stb...
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 19. 10:24 #18
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Osztom az elöttem szólókat. Én sem mutogattam sosem senkire, mert nem is érdekel/ne a téma. Legyenek boldogok. Ez egy genetikai hiba náluk - nem tehetnek róla, ez igaz, de ne reklámozzák nekem úgy mindenhonnan mint egy palack ásvány vizet amit meg kell vennem.
Mi lesz a következő, azt is el kell fogadnom aki álatokkal csinálja, mert neki az a jó meg a normális? Énekeljenek, filmezzenek, vezessenek műsort, politizáljanak, csináljanak amit szeretnének - de nem hiszem, hogy ehhez a 'homlokukra kell tetoválni' az identitásukat - mert evvel az állandó önreklámozással pontosan ezt teszik.
Van egy nagyon jó barátom, aki szintén meleg, 12 éve ismerem. A másik haverom állandóan ugratta evvel - én is így tudtam meg. Én azóta is a barátomnak tartom, viszont a harmadink haverunk rég lemorzsolódott. Ez viszont sosem beszédtéma közöttünk, az ő dolga. Dumálunk zenéről, filmekről, segítek neki költözni, pakolni - mindent ami egy baráttól elvárható és viszont. Ebből gondolom azt, hogy nem kell tangában parádézni a nagykörúton és reklámozni ezt az egész témát. Azt sem mondom, hogy nem kell beszélni róla és a homokba kell dugni a fejünket - csak már régen átestek a ló másik oldalára.
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, El Mexicano, kateblock, Rap4ever8
2011. május 19. 10:38 #19
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A vitatémához hozzátenném, hogy az általam ismert melegek többségének igenis kényelmetlen ez a nagy kampányolás. Ők csak szeretnék élni a saját kis életüket, békességben, csendben. Ami a szexuális hovatartozásukat illeti, azt nem ragasztják senki orrára, normálisan viselkednek és nem hangoztatják úton-útfélen az egyenjogúságukat. Ezen okból nem is kérdőjelezi meg azt senki. Ilyen egyszerű. pardon.gif
Ja, és bármennyire is szeretem ilyen irányultságú barátaimat, azért azt ő is tudják, hogy ez az állapot korántsem természetes, mert nem logikus. A természet törvényei szerint egy hím és egy nőstény tud párt alkotni, mert ők tudnak utódokat nemzeni és fenntartani a fajt. Ez csak simán tudomány, semmi több, most az érzelmeket kihagytam a dologból.
4 felhasználónak tetszik: El Mexicano, kateblock, _ToTo_, Rap4ever8
2011. május 19. 12:44 #20
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Most nincs kedvem beszállni a vitába. A véleményemet ezzel kapcsolatban már úgyis kifejtettem NOH8-kampány kapcsán kialakult vitánál. Csak annyit írnék, hogy nem értem a gyűlölködő kommenteket. Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: Miért gondoljátok, hogy jobbak vagytok a melegeknél? Az emberek szabták meg az úgymond normákat, de hülyeség elítélni valakit azért, mert eltér ettől. Számukra ez a normális és ezt el kell fogadnunk. Szomorú, hogy sokan a melegfelvonuláson feltűnő többségében "divatmelegek" alapján ítéli meg őket.

A cikkhez hozzászólva. Gratulálok neki. biggrin.gif Tavaly Cynthia Nixon is díjat kapott. Ha így megy tovább lassan a Sex és New York összes sztárját díjazni fogják. biggrin.gif A sorozatot tekintve pedig nem is meglepő. Örülök, hogy magánemberként is tesznek az elfogadásért. Cynthiáról pedig tudjuk, hogy leszbikus.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok