Revenge Season 2 Promoshoot Part II. HQ
Revenge / Bosszú (2011-2015)
2013. január 06. 16:28
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
mse90,
Alizgirl98,
Melcsi1997,
Adrianna,
Vampire Lady,
BunnyGirl,
idone,
mooncitizen,
nightfever
2013. január 11. 10:37
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Ajjaj.Úgy látom most Aiden durci lett Emily-re,pedig olyan cukik voltak
2013. március 15. 22:08
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Idézet (Vyca20 @ 2013.02.14. 10:41)
sziasztok
nem tudjátok,hol találhatom meg a Revenge idézeteit?
nem tudjátok,hol találhatom meg a Revenge idézeteit?
Magyarul idézetek:
http://www.citatum.hu/szerzo/Revenge
http://www.idezetekinnenonnan.eoldal.hu/cikkek/bosszu--revenge-.html
Angolul idézetek:
http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/revenge/
http://revengeabc.wikia.com/wiki/Revenge_Quotes
1 felhasználónak tetszik:
Vyca20
2013. március 15. 22:32
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Észrevettem, hogy utoljára a 2x12 still képei voltak feltöltve, úgyhogy hoznám a többit.
2x13 Union stills
2013. március 15. 22:38
|
|
Alizgirl98lydia. |
|
2x14 Sacrifice stills
2013. március 15. 23:07
Idézet (mse90 @ 2013.02.18. 15:19)
Most a wikipédia trippel velem, vagy a következő (2x15) epizódot tényleg Helen Hunt rendezi? 
Ő rendezte.
2013. március 15. 23:15
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.15. 23:07)
Ő rendezte.
Igen, utólag persze én is láttam, csak első ránézésre furának tűnt. Egyrészt nem tudtam, hogy Helen rendezni is szokott, másrészt meg nem hittem volna, hogy pont egy Revenge-et vállalna be, de aztán láttam, hogy ezelőtt meg épp egy Californication epizódot rendezett, és így azért már máris több értelmet nyert a dolog.
Olvastam különben valahol valamilyen rövid interjút Emilyvel vagy Gabriellel ez kapcsán, és ők mondták, hogy nagyon élvezték a vele való munkát, meg hogy értette a karaktereket és hasonlók. Remélem, hogy a jövőben is sikerül még beszervezniük, volt itt néhány kiváló színészi pillanat, amit sikerült kihoznia a stábból.
2013. március 16. 07:05
Szerintem kezd ellaposodni az évad. Én hetek óta már csak megszokásból nézem. Bár az alkotók állítólag nagy dobásokkal készülnek. Én még múlt vasárnap azzal vicceltem, hogy már csak az kéne, hogy felbukkanjon Emily sosem látott ikertestvére, vagy kiderül, hogy Nolan valójában Emily bátyja, mert anyuci is félrelépett. Erre kaptunk egy volt mostohatesót a rész végén. Félig igazam lett, de már meg sem lepnek az ilyen fordulatok. A sorozat kezd kifulladni, úgy érzem. És még terveznek egy harmadik évadot is.
Mondjuk, az ABC minden újonca most csúfosan bukott, gondoljunk a 666PA-re, a Zero Hourra, és a Red Widow is rémesen alacsony számokat hoz. Így a két húzó sorozatot (OUAT, Revenge) kell folytatni. Más mese nincs. Előbbinek örülök, a Revenge-től viszont már tartok, mert nem tudom, hogy egy ilyen bosszúhadjáratot még hány évadig lehet húzni.
Mondjuk, az ABC minden újonca most csúfosan bukott, gondoljunk a 666PA-re, a Zero Hourra, és a Red Widow is rémesen alacsony számokat hoz. Így a két húzó sorozatot (OUAT, Revenge) kell folytatni. Más mese nincs. Előbbinek örülök, a Revenge-től viszont már tartok, mert nem tudom, hogy egy ilyen bosszúhadjáratot még hány évadig lehet húzni.
2013. március 16. 12:56
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.16. 07:05)
Szerintem kezd ellaposodni az évad. Én hetek óta már csak megszokásból nézem. Bár az alkotók állítólag nagy dobásokkal készülnek. Én még múlt vasárnap azzal vicceltem, hogy már csak az kéne, hogy felbukkanjon Emily sosem látott ikertestvére, vagy kiderül, hogy Nolan valójában Emily bátyja, mert anyuci is félrelépett. Erre kaptunk egy volt mostohatesót a rész végén. Félig igazam lett, de már meg sem lepnek az ilyen fordulatok. A sorozat kezd kifulladni, úgy érzem. És még terveznek egy harmadik évadot is.
Szerintem alapjáraton már az első évad első pár része után kifulladtunk. Amióta Emily felhagyott az epizodikus kis bosszúival azóta - ahogy a junkie-s kollégák fogalmaztak - tocsogunk a szappanban. De ha az ember ezt elfogadja, és ezzel együtt is megkedveli a sorozatot, akkor én nem látom, hogy mitől lenne eddig az évad sokkalta rosszabb, mint az előző. Igen, volt néhány borzasztóan unalmas mellékszál, és a haláleset beharangozása sem sikerült olyan jól idén, de most hogy megszabadultunk például a Ryan tesóktól (pedig mind a két színészt imádom különben, de ennek a szálnak tíz résszel ezelőtt meg kellett volna halnia), most már csak felfelé ívelhetnek a dolgok.
Persze úgy tűnik, hogy az amerikai testvéreink meg veled értenek egyet, tekintve, hogy az utóbbi pár epizódnál vészesen megingani látszott a nézettség.
Adrianna
2013. március 16. 13:12
Idézet (mse90 @ 2013.03.16. 12:56)
Igen, volt néhány borzasztóan unalmas mellékszál, és a haláleset beharangozása sem sikerült olyan jól idén, de most hogy megszabadultunk például a Ryan tesóktól (pedig mind a két színészt imádom különben, de ennek a szálnak tíz résszel ezelőtt meg kellett volna halnia), most már csak felfelé ívelhetnek a dolgok.
Persze úgy tűnik, hogy az amerikai testvéreink meg veled értenek egyet, tekintve, hogy az utóbbi pár epizódnál vészesen megingani látszott a nézettség.
Nekem egyedül Amanda halála volt sokk az utóbbi részekben. Ott legalább Emily végre mutatott más érzelmeket is a haragon meg a gyűlöleten, vagy a közönyön kívül. Szerintem egy évad elég lett volna a sorozatból. Most még pl. Jack fájdalmán sem tudtam szomorkodni. Talán mert Jack számomra tök semleges figura.
2013. március 31. 08:50
|
|
tobey_sly2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 12 Azonosító: 123099 offline
|
Fan-made Poster Season 3
2013. április 07. 09:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nagyon ritka nálam, hogy "normális" sorozatokat nézzek...
Inkább misztikus vagy történelmi sorozatokat nézek vagy vígjáték szerűeket, mint a South Park vagy HIMYM stb..
De a Revenge az első perctől kezdve megfogott, egyszerűen imádok benne mindent...
Alizgirl98
2013. április 07. 09:21
Sajnos a második évad közepétől lapos. Én pl. abba is hagytam a 2X17-es rész után. Talán egyszer megnézem, ha nagyon nem lesz mit néznem már. De egyenlőre jegelem, mert olyan szinten érdektelenné vált számomra, hogy nagyon. Az első évad nagyon ott volt. A második sajnos már nem.
2013. május 12. 17:15
|
|
|
Idézet (gyuszee16 @ 2013.05.12. 17:11)
Az ABC berendelte a 3. évadot.
Igen, de showrunner-váltás lesz. Mike Kelley (aki az egész sorozat atyja is egyben) ugyanis a 3. évadra már nem tér vissza.
2013. szeptember 01. 00:43
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Én csak most néztem meg az utolsó részt... hát ez lenne a sorozat stratégiája, hogy minden izgalmat belesűríteni az utolsó részbe? Az első évadban is ez volt, aztán a záró epizódban meg kapkodhatjuk a fejünket a történések miatt. Felesleges volt 22 részesre csinálni ezt az évadot, sok volt számomra az ,,olyan unalmas, hogy belehalok,, epizód. Az utolsó részel megfogtak, ezért még maradok és követem tovább a történéseket
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.