Demi végre elfogadta magát
2011. május 20. 06:34
|
|
Disney Szeretoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 151254 offline
|
a 2 kedvenc sztarom mind elhaggya a disneyt mar ck Hannah Maradt Selena elment Demi elment:((
2011. május 20. 13:38
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Ez klassz, tényleg sokkal vidámabb!
2011. május 20. 13:39
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
És Disney Szerető bocsi, de már Miley is ott hagyta a Disneyt!!!
2011. május 21. 16:17
Demi mindig is szép volt! És most is az! Örülök hogy végre jól van
2011. május 22. 09:28
Sztem is mindig szép volt.
) Csak nem fedezte fel...
De nagyon örülök, hogy most végre boldog:D és persze, hogy elfogadja önmagár.::::DDDDDDDDD
2011. május 25. 14:46
|
|
cherry qeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 137 Csatolások: 1 Azonosító: 133677 offline
|
szép,de nem a legvékonyabb.aza lényeg h elfogatta magát olyannak amien
2011. május 25. 18:19
Szép,nagyon szép, jó hogy elfogadta magát! De a fürdőruha...a mellén... nemáll...jól! De különben nagyon szép lány!
2011. május 25. 22:04
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
dfreak:
Ekkora bunkót mint te soha az életben nem láttam még O_O"!Hogy lehetsz ilyen tuskó?Demi bulimiás lehet h te erre az "engem hol érdekel" mondattal fogsz válaszolni ...De azért gondold már meg mit mondasz...Legalább magadnak megtartanád a véleményed ha kicsitis pozitiv véleményt nem tudsz -.-" szánalomÍ!
na mindegy demi szép és az is marad nagyon büszke vagyok rá h nem is olyan rég jött ki a rehabról és miulyen gyorsan fejlődik!^^
Ekkora bunkót mint te soha az életben nem láttam még O_O"!Hogy lehetsz ilyen tuskó?Demi bulimiás lehet h te erre az "engem hol érdekel" mondattal fogsz válaszolni ...De azért gondold már meg mit mondasz...Legalább magadnak megtartanád a véleményed ha kicsitis pozitiv véleményt nem tudsz -.-" szánalomÍ!
na mindegy demi szép és az is marad nagyon büszke vagyok rá h nem is olyan rég jött ki a rehabról és miulyen gyorsan fejlődik!^^
2011. május 25. 22:54
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Ja és ezt most azoknak mondom akik nem szeretik Demit...:
Legalább annyi lenne bennetek , hogy ha nem szeretitek őt ne úgy nézzetek rá hogy "Húú ő Demi Lovato akkor most valami beszólást kell írnunk ehhez a cikkhez", hanem mint egy bulimiás emberre!Ha így sem megy, akkor kiváncsi lennék ha a te családtagod lenne bulimás ugyanezt írnád a képéhez?! Vagy ha éppenséggel te lennél az biztosan örülnél neki ha neked mondanák/irnák ezt!Amikor feltöltesz egy fotót a netre vidáman hogy te már igenis fel mered vállalni h te ilyen vagy! Na igen ha ezek után sem megy pozitív dolgot írni vagy legalább, visszafojtani a negatív kommenteket akkor erre csak ennyit: EZ igen mostmár megtudtátok (még csak ennyiből is) mutatni magatokat a világnak hogy az értelmi szintetek üti a nullát!
Legalább annyi lenne bennetek , hogy ha nem szeretitek őt ne úgy nézzetek rá hogy "Húú ő Demi Lovato akkor most valami beszólást kell írnunk ehhez a cikkhez", hanem mint egy bulimiás emberre!Ha így sem megy, akkor kiváncsi lennék ha a te családtagod lenne bulimás ugyanezt írnád a képéhez?! Vagy ha éppenséggel te lennél az biztosan örülnél neki ha neked mondanák/irnák ezt!Amikor feltöltesz egy fotót a netre vidáman hogy te már igenis fel mered vállalni h te ilyen vagy! Na igen ha ezek után sem megy pozitív dolgot írni vagy legalább, visszafojtani a negatív kommenteket akkor erre csak ennyit: EZ igen mostmár megtudtátok (még csak ennyiből is) mutatni magatokat a világnak hogy az értelmi szintetek üti a nullát!
2011. május 28. 09:43
|
|
KomplexxKidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 149699 offline
|
szep es izmus........nekem tetszik ..
2011. június 06. 12:02
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Örülök,hogy elfogadta magát,csak kicsit előnytelen ez a beállás,de attól még Demi csinos csaj:D Ne hagyd Demi,hogy megingassanak!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: