Demi végre elfogadta magát
2011. május 18. 18:43
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
abszolút nincs rossz alakja.
Így is jól néz ki.
2011. május 18. 19:09
Szerintem inkább edzetteb lett,mint vékonyabb,de ez így.Elég furcsa és nem Demis lenne,ha lefogyna modellméretre.Örülök,hogy végre elégedett magával és meggyógyúlt
2011. május 18. 19:32
Szerintem ő így tökéletes,ahogy van.Nem kell kritizálni,mert ezért volt mindig ilyen nem magabiztos,mert tudta,hogy elkezdik kritizálni,pedig erősíteni kell őt dicséretekkel,kedvességgel,és eggyüttérzésel.Hajrá demi,és maradj ilyen mindig,mi így szeretünk!
1 felhasználónak tetszik:
BlackPrincess...stb.
2011. május 18. 19:35
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
örülök h jobban van
2011. május 18. 19:46
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sok mindent megtennék ha ilyen alakom lenne... persze, én még fejlődésben vagyok de azért mégis
Demi rohad jó nő, szerintem így az édes, hogy van rajta husi, amit ti mondok, szerintem tökéletes alakja van... gondoljatok bele: azthiszem Demi 160 centi, ugye? vannak osztálytársaim akik alig vannak annyik 40 kilók és kb. 3.-osnak néznek ki... nem mindig az a jó ha minnél kisebb vagy!
Szerintem ezzel semmi baj!
Sőt, még ez is elfogatható!
Ez jobb Deminél... semmi alakja sincs.[már bocsánat, Őt találtam meg]
Nekem Lovato jobban tetszik
Demi jó csaj vagy!
Demi rohad jó nő, szerintem így az édes, hogy van rajta husi, amit ti mondok, szerintem tökéletes alakja van... gondoljatok bele: azthiszem Demi 160 centi, ugye? vannak osztálytársaim akik alig vannak annyik 40 kilók és kb. 3.-osnak néznek ki... nem mindig az a jó ha minnél kisebb vagy!
Szerintem ezzel semmi baj!
Sőt, még ez is elfogatható!
Ez jobb Deminél... semmi alakja sincs.[már bocsánat, Őt találtam meg]
Nekem Lovato jobban tetszik
Demi jó csaj vagy!
2011. május 18. 20:00
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Hogy itt egyesek milyen gyökerek. Kívánom nektek,hogy legyetek mindig tökéletesek és ne kelljen azt megértenetek, hogy milyen,ha belenézel a tükörbe és nem azt látod,amit szeretnél,nem vagy megelégedve magaddal.
Az meg számomra felfoghatalan,hogy képes valaki azért nem szeretni már,mert most egészséges,nem pedig elhízott!!!!. Ez már a butaság felső határa.
Az meg számomra felfoghatalan,hogy képes valaki azért nem szeretni már,mert most egészséges,nem pedig elhízott!!!!. Ez már a butaság felső határa.
2011. május 18. 20:03
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Azt pedig főképp nem tudom, hogy hány évesek lehetnek egyesek, akiknek a bikinis kép nagy szó...hahaha
2011. május 18. 20:07
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem hiszem el, hogy ennyire gyökerek az emberek. Most komolyan megnézném én azokat, akik Demi alakját kritizálják. Na és, ha kicsit combos? Épp jó vonalai vannak, sehol sem lapos. Megsúgom ezt nevezik nőiesnek. A lábaival esetleg annyi lenne a probléma, hogy rövidek. Összességében mégis szép lány. Különben is az a lényeg, hogy ő legyen megelégedve magával és jól érezze magát a bőrében.
2011. május 18. 20:11
|
|
erikja23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 114104 offline
|
ó gyerekek olyan rosszmájúak vagytok.. Aki nem kedveli Demi-t az meg szerintem ne itt nyilatkozzon róla.. Am meg az a fontos , hogy amin keresztül ment letudta , és elfogadta és megszerette önmagát?? Ezzel mi gond van ?? Ez igenis követendő példa..
2011. május 18. 20:17
Idézet (DemiMoments @ 2011.05.18. 20:00)
Hogy itt egyesek milyen gyökerek. Kívánom nektek,hogy legyetek mindig tökéletesek és ne kelljen azt megértenetek, hogy milyen,ha belenézel a tükörbe és nem azt látod,amit szeretnél,nem vagy megelégedve magaddal.
Az meg számomra felfoghatalan,hogy képes valaki azért nem szeretni már,mert most egészséges,nem pedig elhízott!!. Ez már a butaság felső határa.
Az meg számomra felfoghatalan,hogy képes valaki azért nem szeretni már,mert most egészséges,nem pedig elhízott!!. Ez már a butaság felső határa.
Szívemből szóltál!
Nem akarok átmenni gusztustalanba, de a képen látható hölgy kövér, és, ha beütöd a gugliba, akkor még ennél találsz milliószor kövérebb és undorítóbb nőket is. Demi ilyen? Hát nem. Van egy kis husi a combján? És, akkor mi van? Nektek biztos egy deka zsír felesleg sincs sem a combotokon, sem a feneketeken, esetleg a hasatokon. Vágom már, itt mindenki topmodell!XD Felháborító amúgy, hogy megint csak egy sztárt fikáznak egyesek attól eltekintve, hogy a csaj nem is kövér. Azért kíváncsi vagyok, hogy ki hogy néz ki a való életben. Vagy mindenki esetleg csontkollekció, Norbi kaját eszik meg ilyenek? Képet linkelni azért senki sem mer már magáról.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.