Demi végre elfogadta magát
2011. május 18. 17:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nekem sem a kedvencem, sőt, de azért nem nevezném töltött galambnak. A cikk lényege meg jöjjön már át. Aki pedig rehabra akar menni, annak jó utat ;D
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 18. 17:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
zsoficiXP hány éves vagy cica? xD Talán most Demi-n olyat láttál, amit eddig nem? Azt, hogy van melle? Vagy azt, hogy feneke? TE JÓ ÉG!!! Hogy éled ezt túl?
Heetella
2011. május 18. 17:40
@Glamster egyetértek
)) ez nagyon kiakasztó hogy bikiniben van
2011. május 18. 17:49
örülök hogy most már egészséges Demi
Kb. nekem is ilyen a testalkatom,csak én magasabb vagyok nála 5 centivel :DDD
2011. május 18. 17:51
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Nekem most az a legnagyobb örömöm, hogy végre jól érzi magát a testében és rendbejött, az alakjáról szólva meg nem hiszem h mindenki aki híres az legyen vékony, ez lehetetlen hiszen minden ember más és elég szomorú h más emberek ezt nem bírják el fogadni. Hisz ha elégedett vagy önmagaddal akkor sokkal boldogabb életet élhetsz és örülök h erre végre Demi is rájött.
2011. május 18. 17:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nagyon örülök, hogy végre már túl van a komplikált időszakon, és elfogadja önmagát.
Tény, hogy kicsit meghízott, de én egyáltalán nm ítélem el ezért. Ő így is szép. És szerintem ez a bikinis kép egyáltalán nem vélhető pucárkodásnak, hiszen a strandon is ugyanezt látják rajtunk/rajta.És ő már hangol a nyárra.
2011. május 18. 17:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
*nem
2011. május 18. 17:53
|
|
Bella98wvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 81 Azonosító: 149555 offline
|
regen imadtam Demit de ez valahogy elmult..
Most komolyan, most megis hogy nez ki...nem azt mondom, hogy hu de nagy dolog hogy bikiniben van de szornyu ez a kep...Ezt azert o is lathatta, es akkor meg ne tegye fel...Es a szobaban is eleg nagy a rumli...
tiszteltem nagyon demit de megvaltozott...meg mindig latom benne a regi Demit es ezzel a remenyt, hogy ujra visszatalal a jo utra, de ez egyre csak mulik
Kerlek Demi, terj vissza kozenk!!!
Most komolyan, most megis hogy nez ki...nem azt mondom, hogy hu de nagy dolog hogy bikiniben van de szornyu ez a kep...Ezt azert o is lathatta, es akkor meg ne tegye fel...Es a szobaban is eleg nagy a rumli...
tiszteltem nagyon demit de megvaltozott...meg mindig latom benne a regi Demit es ezzel a remenyt, hogy ujra visszatalal a jo utra, de ez egyre csak mulik
Kerlek Demi, terj vissza kozenk!!!
2011. május 18. 17:56
Idézet (zsoficiXP @ 2011.05.18. 17:15)
Te jó ég! Mo a fenét gondol magáról? Csak így puceron pózol a rajongóinak? Bár kétlem, hogy ezután egy is akad majd! Csalódtam benne, pedig szeretem!
pucéron? te tudod mit jelent az a szó egyáltalán? azt hogy meztelen ergo nincs rajta ruha.szerintem is kicsit dundibb de szerintem így is gyönyörű.
2011. május 18. 17:59
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nem kövér és nem is duci, de azért a töltött galamb jelzőt én nem érzem annyira túlzásnak...combban és vállban azért erős, az látszik.
Viszont a lényeg, hogy elfogadja magát tényleg. Ezt szeretném egyszer én is elérni végre, de ez nem egészen idetartozik, csak irigylem azokat, akik kitudnak békülni önmagukkal.
Viszont a lényeg, hogy elfogadja magát tényleg. Ezt szeretném egyszer én is elérni végre, de ez nem egészen idetartozik, csak irigylem azokat, akik kitudnak békülni önmagukkal.
BlackPrincess...stb.
2011. május 18. 18:01
Örülök, h jobban érzi magát, az alakján is látszik, h most többet eszik, tényleg örülök neki 
Csak így tovább!
zsoficiXP! Ha emiatt nem fogod szeretni, akkor sosem szeretted. -.-"
Csak így tovább!
zsoficiXP! Ha emiatt nem fogod szeretni, akkor sosem szeretted. -.-"
2011. május 18. 18:12
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hú, tényleg hízott, de nem ez a lényeg, hanem hogy elfogadta magát!
2011. május 18. 18:20
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
szerintem csak a comjai lettek nagyobbak, de nekem így tetszik. Plusz a vállai is szélesedtek
BlackPrincess...stb.
2011. május 18. 18:26
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát nem a legelőnyösebb kép... na mindegy, eddig sem szerettem nagyon. most sem fogom, de az jó, h ő képes elfogadni önmagát
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.