Halihó (:
Én tegnap láttam az első epizódott (most töltöm a következőt),őszintén szólva nem hittem volna,hogy ennyire meg fog fogni a sztori.Azelőtt is sok jót hallottam a sorozatról,de igazán a youtube-n győzött megróla barátnőm,hogy kezdjemel én is nézni...nem bántam meg az biztos! Eleve tetszik,ez a kreativitás ez a másság amit a sorozat mutat (végre nem vámpír,vérfarkas,boszorkány...xd) - habár boszik vannak,persze, de hál'istenek nem tini-banyák

A megvalósítás is profinak tűnik,habár volt egy-két elég béna CGI trükk,de gondolom ez csak javulni fog ahogy halad előre a sztori.A szerelmi szál nem igazán lopta be magát a szívembe,gyakorlatilag kicsit untattak a Hófehérke&Herceg nyáladzások,viszont a Emma&Henry jelleneteken hol nevettem,hol velük sírtam...Nem is pötyögök tovább,nem mondom,hogy tövig rágom a körmömet,hogy lássam a kövi részt,inkább kíváncsi vagyok...nem semmi színészgárda (gondolok itt Robert Carlyle-re/Jennifer Morrison) - igyekszem bepótolni a lemaradásomat,ha a történet ilyen jól megy tovább,biztos maradok nála még egy ideig...(: