Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)
2013. január 11. 21:44
nekem magyar feliratra lenne nagyon szükségem de sehol nincs még mindig, lécci ha vki tudja hol van már hozzá az írjon nekem, már nagyon megakarom nézni a részt
2013. január 12. 18:58
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.11. 21:44)
nekem magyar feliratra lenne nagyon szükségem de sehol nincs még mindig, lécci ha vki tudja hol van már hozzá az írjon nekem, már nagyon megakarom nézni a részt
Tessék: itt a magyar feliratos
2013. január 12. 19:06
2013. január 14. 11:41
Úristen, ez a rész valami fantasztikus volt. Tényleg, szóhoz sem jutok, nekem ez most hihetetlenül tetszett, még jobban, mint az eddigiek a második évadban. Tetszett, hogy Belle végig a könyvekben találta meg a válaszokat, és nem formálták át nagyon ilyen kardozó amazonná. Mulan nagyon badass volt, ahogy vártam, bár egy picit többet is szerepelhetett volna, de ez Belle centrikus epizód volt, szóval érthető. És a vége, te jó ég! Hook hogy lelőtte már Belle-t, erre tényleg nem számítottam. Meg ki a fene volt a kocsiban? Csak nem Cora száguldozott? Belecsapott a lóerők közé az öreglány.
Egy szó, mint száz, nagyon jó epizód volt, ahogy azt a sorozattól megszokhattuk már.
2013. január 14. 14:53
Nem volt semmi a tizenegyedik rész.Egy kicsit hiányoltam Reginát,de megértetettem hogy az epizód fénypontja Bell.Azért remélem,visszatudják hozni az emlékezetét.A száguldó kocsiban nem tudom hogy kiült,de szerintem Cora volt.
2013. január 14. 20:36
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
Idézet (Snowkiss @ 2013.01.14. 14:53)
Nem volt semmi a tizenegyedik rész.Egy kicsit hiányoltam Reginát,de megértetettem hogy az epizód fénypontja Bell.Azért remélem,visszatudják hozni az emlékezetét.A száguldó kocsiban nem tudom hogy kiült,de szerintem Cora volt.
Hogy ki ült a kocsiban? Szerintem messze nem Cora. Ha Cora lett volna akkor innentől azt se fogja tudni kicsoda vagy micsoda. Mivel ez a kocsi a városon kívül Pennsylvaniai rendszámmal érkezett és felteszem azt 1. vagy Dr.Whale öccse érkezett meg 2. vagy maga Neal (Baelfire?), mivel a szinész mondta, hogy jelen lesz az évad többi részében
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. január 15. 15:48
Idézet (mikieger @ 2013.01.14. 20:36)
Hogy ki ült a kocsiban? Szerintem messze nem Cora. Ha Cora lett volna akkor innentől azt se fogja tudni kicsoda vagy micsoda. Mivel ez a kocsi a városon kívül Pennsylvaniai rendszámmal érkezett és felteszem azt 1. vagy Dr.Whale öccse érkezett meg 2. vagy maga Neal (Baelfire?), mivel a szinész mondta, hogy jelen lesz az évad többi részében
.
Akkor Dr.Whale öccsére tippelek
2013. január 15. 16:05
2x12 jelenet
2013. január 19. 19:33
A 2x13 Tiny epizód hivatalos ismertetője:
A Cora által elrabolt és Storybrooke-ba elhozott Óriás elszabadítja a bosszúját a városon,amikor téves személyazonosság miatt rendezni akarja egy lezáratlan ügyét Daviddel.Mr.Gold Emma és Henry kíséretével megpróbál elmenni Storybrooke-ból - annak reményében hogy megmaradnak az emlékeik amikor elhagyják a város határát- és útnak indulni a repülőtérre,hogy megkeressék a fiát,Bae-t.Greg megkérdezi Belle-t hogy mit látott a balesete éjszakáján.Eközben a múltbeli mesevilágban a testvérei akarata ellenére,Anton az óriás lemászik az égig érő paszulyról,és megpróbál összebarátkozni néhány emberrel-akiket nem túl nemes szándékok vezetnek.
A Cora által elrabolt és Storybrooke-ba elhozott Óriás elszabadítja a bosszúját a városon,amikor téves személyazonosság miatt rendezni akarja egy lezáratlan ügyét Daviddel.Mr.Gold Emma és Henry kíséretével megpróbál elmenni Storybrooke-ból - annak reményében hogy megmaradnak az emlékeik amikor elhagyják a város határát- és útnak indulni a repülőtérre,hogy megkeressék a fiát,Bae-t.Greg megkérdezi Belle-t hogy mit látott a balesete éjszakáján.Eközben a múltbeli mesevilágban a testvérei akarata ellenére,Anton az óriás lemászik az égig érő paszulyról,és megpróbál összebarátkozni néhány emberrel-akiket nem túl nemes szándékok vezetnek.
Cintii
2013. január 21. 11:33
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Oh My...
Nagyon jó kis epizód volt. Noha már korábban kiderült ki is Dr.Whale igazából (az őt játszó pasas amúgy brilliáns) - eddig nekem teljesen semleges volt a karaktere, most azonban nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mint kiderült egész jó kis szálakat lehet kihozni belőle is.
Reginát sajnáltam. Megint elég szerencsétlenül jöttek neki össze a dolgok. Ésss Rumple végre elindul megkeresni a fiát! Na végre! Erre vártam már mióta.
Remélem nem raknak be Bae helyére valami öregebb f*szit.
Ahogy elnézem Bellet szüneteltetik egy kicsit amit nem bánok mert túl sokat kaptunk belőle mostanában. Előbb vagy utóbb úgy is emlékezni fog szval... Bár őszíntén megkönnyeztem amikor a falhoz vágta a chipped cup-ot.
Ó és mielőtt elfelejtem: Team Red Whale.
Ó és mielőtt elfelejtem: Team Red Whale.
2013. január 21. 18:24
Cora + Rumple
na ilyen se volt még.Fantasztikus volt ez az epizód is.Lana ismét nagyot alakított.
2013. január 21. 18:27
A következő rész promója:
2013. január 24. 14:08
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Misao
2013. január 24. 14:31
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Ezek a morzsák a napokban jöttek velem szembe Tumblrön. Átszíneztem, mert hátha spoileres valakinek, jobb elkerülni
Captain Swan !
"There is this spark there, and I think we [the writers] are aware of that spark." — Jane Espenson about Captain Swan
"I cannot comment [when asked about what's ahead for Emma and Hook] but I think you should keep watching, I think you're gonna like it." — Jane Espenson about Captain Swan
Ennyi lenne, de remélem azért valaki örül neki
"There is this spark there, and I think we [the writers] are aware of that spark." — Jane Espenson about Captain Swan
"I cannot comment [when asked about what's ahead for Emma and Hook] but I think you should keep watching, I think you're gonna like it." — Jane Espenson about Captain Swan
Ennyi lenne, de remélem azért valaki örül neki
2013. január 25. 19:43
Na,ennél jobb ouat videót én még nem láttam.Muszáj megnéznetek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.