Hamarosan jön az újabb vámpíros szenzáció
2011. május 18. 17:53
Habár nekem is kezd herótom lenni a vámpíroktól, de meg kell mondjam, elképzelhetőnek tartom azt, hogy letöltöm és megnézem. Mindenki a TVD-t isteníti, nem rossz, de kutyafül az igazi vámpírsztorikhoz képest. Vámpír Brooklynban vagy hol vannak hozzá képest a Drakula filmek? Sehol. Én is kedvelem a TVD-t, bár őszintén bevallom a sorozat kezd nyögve-nyelős lenni, mert a 2.season fináléja valami eszméletlen gyengére sikeredett. Meg úgy az egész sztori erőltetett. Hogy lehet valaki egyszerre vámpír és vérfarkas? Nálam ez kivágta a biztosítékot. Ha Damon nem lenne benne, kapásból azt mondnám, hogy jobb, ha kaszálják. Nem olyan nagy durranás az sem. A True Blood annál inkább jobb szerintem. Ja, hát igen, azt nem gyerekeknek készítik, hanem az idősebb korosztálynak. Azt tudnám mondani, hogy a TB az közelebb áll a valódi vámpírkultuszhoz. Én azt favorizálom, mert abban azért a vámpírok hamuvá válnak a napon és legalább embervért isznak. Meg őszintén? Ott is van igazi szerelem, de nem megy az a folytonos ömlengés, mint a Twilightban vagy a TVD-ben. Oké, szeretik egymást, entyemeznek és utána nincs túl ragozva. Mert őszintén amikor néztem a TVD-t kezdett herótom lenni Elenától és Stefantól meg a bőgéseiktől. Ezt a filmet meg biztosan sokan nem fogják megnézni, mert ahogy látom mérten nagy felháborodást keltett, hogy hú, vámpírok. Aki nem kíváncsi rá, az ne nézze meg. Meg hát ebben nem Edwardka van, nem szerelmi románc bontakozik ki, úgyhogy szerintem félig-meddig bukás lesz a film, annak ellenére, hogy végre egy normális vámpírkultuszt dolgoz fel, normális történettel.
2011. május 18. 18:12
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Utálom ezeket a sablonos vámpír-sztorikat, de ha majd kijön az előzetes, eldöntöm megnézem-e. Ugyanis imádom Gemma filmjeit, de akkor is a vámpírok ellen vagyok.
2011. május 18. 19:36
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
szentem jó lesz
2011. május 18. 20:42
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
neeeeeeeee :@ már úgy unom/utálom az ilyen vámpíros sz*rságokat -.-"" minek újabb f*stömlő??
2011. május 19. 16:03
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Én szeretem az Alkonyatot is meg a Vámpírnaplót is és nem akadok ki "egy újabb vámpíros" filmtől, de szerintem ez egy kicsit a Drakula grófos vámpír sztorira hajaz, vagyis itt a vámpírok nem lesznek vegák, meg nem esznek "Bambit", mint Stefan!
2011. május 19. 20:34
azért arra mindenképp felhívnám mindenki figyelmét hogy Neil Jordan rendezte az Interjú a vámpírral című filmet.ami talán minden idők legjobb vámpíros filmje persze Coppola Draculájával együtt!
Szóval remélem Jordan bebizonyítja hogy igen is lehet jó vámpíros filmet készíteni újra!
mert a Twilight és Vámpír naplók borzalmasak!
Szóval remélem Jordan bebizonyítja hogy igen is lehet jó vámpíros filmet készíteni újra!
mert a Twilight és Vámpír naplók borzalmasak!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. május 19. 20:40
Még egy vámpíros film? Oh jaj .. Alap esetben nem nézném meg de a kedvenc színészem miatt megnézem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.