Hamarosan jön az újabb vámpíros szenzáció
2011. május 18. 14:16
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Sokaknak-köztük nekem is...
Nem az miatt lesz jó vagy éppen rossz egy adott film,mert szerepelnek benne vámpírok vagy nem. De nekem mér kicsit idegesítőek,nem értem miért olyan menőek a vámpírok.:|
Nem az miatt lesz jó vagy éppen rossz egy adott film,mert szerepelnek benne vámpírok vagy nem. De nekem mér kicsit idegesítőek,nem értem miért olyan menőek a vámpírok.:|
2011. május 18. 14:37
Gemma miatt talán megnézem. Egyébként sem olyannak tűnik, mint az eddigiek..
2011. május 18. 14:40
nagyon várom már,jónak ígérkezik,Gemma miatt kötelező ^^
2011. május 18. 14:45
|
kriszti0912új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 148006 offline
|
Szerintem jó lesz a film! Kíváncsi vagyok!
2011. május 18. 14:54
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Szerintem nem a vámpírokkal van probléma, hanem a romantikával. Nekem legalábbis ezekből a szerelemtől túlfűtött, ugyanarra a sémára épülő vámpírsztorikból van elegem. Most meg családi filmet készítenek vámpírokkal?
Borzalom... a végén annyira "emberivé" teszik őket, hogy mind megváltást nyer
Készítsenek inkább hagyományos horrorfilmeket (vámpírokkal), azok voltak az igaziak.
Készítsenek inkább hagyományos horrorfilmeket (vámpírokkal), azok voltak az igaziak.
2011. május 18. 15:09
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Nem tudom, hogy mégis miért hasonlítanák őket úgy össze, mintha testvérek lennének... Sztem teljesen máshogy néznek ki, max az orruk... És én igenis szerete az alkonyatot, nem unom, és szinte biztos vagyok benne hogy egy antiTwilight rajongó írta ezt a cikket a bevezető alapján...
2011. május 18. 15:15
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Érdekel, hogy mi lesz belőle.
2011. május 18. 15:32
Biztos jó lesz de szerintem egyáltalán nem fog a "klasszikusok" nyomába érni mint pl.: Az Interjú a Vámpírral mivel az volt SZINTE a legelső ilyen vámpíros film ezért klasszikus. Jó én is "Twilight rajongó" vagyok de azért a Vámpírnaplók kicsivel jobb nála. Szóvl majd meglátjuk. Majd ha tetszik tovább nézem ha nem.. akkor meg nem. Ennyi!
2011. május 18. 15:41
Idézet (Robsten @ 2011.05.18. 15:36)
Én imádom a Twilightot. NEM értem Mi a baj vele.
Az, hogy unalmas. Már elegem van a Rob és Kristen körüli herce-hurcából, mert vannak náluk tehetségesebb emberek a földön, és nem velük kéne teletömködni az újságokat. Engem kicsit sem érdekeltek a vámpírok, és a Twilight ezt tovább fokozta, de a Vampire Diaries valahogy izgalmasabb, és megszerettette velem a vámpírokat is.
2011. május 18. 15:48
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Nekem is elegem van a Rob és Kristen körüli felhajtásból, de na és? Ha elegem van abból, hogy minden újság egy sztárról ír, én nem szerethetem azt a filmet amiben ő játszik? És amúgy meg kifejezetten irritáló nekem Kristen feje, de attól még a Twilight az egyik kedvencem.
2011. május 18. 16:37
itsmedemz teljesen igazad van.Én is ennyit tudtam volna írni erre az egészre.
2011. május 18. 17:42
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Mostmár tényleg nekem is kezd elegem lenni a vámpíros sorozatokból. Mondjuk ezt mondtam a VD előtt is, mégis I-M-Á-D-O-M. Lehet, hogy ez a sorozat is a kedvenceim közé fog tartozni, ki tudja?! Amúgy nekem tetszik az alapsztori, nem rossz. És szerintem is a The Vampire Diaries a legjobb ebben a műfajban.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: