Sokaknak már elege van a vámpíros filmekből - különösen a Twilight-sorozat után - ám a készítők mégis hozzányúlnak az alaptörténethez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan jön az újabb vámpíros szenzáció
2011. május 17. 23:32
2011. május 17. 23:53
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
birom az ilyen vámpíros filmeket, kiváncsi leszek erre is..
2011. május 18. 07:19
amikor bejött a Twilight mindenki nagy örömmel fogadta az új vámpíros sorozatokat, mert be voltak zsongva, de mára már mindenkinek elege van ettől a sok vámpíros filmtől, sorozatól ... stb mert egyszerűen úgy veszem észre. hogy nyomják le az ember torkán az egészet
2011. május 18. 07:27
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Háááááát....fogalmam nincs h megnézem-e....lehet
Majd csak trailer után tudom megmondani h érdekel-e...
Majd csak trailer után tudom megmondani h érdekel-e...
2011. május 18. 08:16
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
háát,nem is tudom...így elsőre nem nagy szám
2011. május 18. 10:01
lehet,hogy jó lesz, de nekem kicsit sablonosnak hat.
2011. május 18. 11:02
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
szerintem ez nem lesz valami sikeres .. anyavámpír XDDD háát érdekes
2011. május 18. 11:22
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
elsőre nekem elég furának tűnik, de majd meglátjuk... annyi vámpíros film/sorozat van már, h szinte mindegyik hasonlít vmiben 1 kicsit a másikra, és egy idő után kiszámítható és uncsi lesz. : (
2011. május 18. 11:52
Attól, még h. vámpíros, nem biztos hogy rossz. 15-20 évvel ezelőtt meg a zombik voltak a divat, ezer meg egy zombis film volt, mégis jópár kiváló film született. Tényleg kicsit elcsépelt téma, de attól még lehet, hogy jó film lesz...
2011. május 18. 12:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Az a kérdés, hogy kinek lesz ez szenzáció, mert én történetesen még a Twilightot se láttam.
Sőt, TVD-t se nézek. Nem biztos, hogy nem kötne le a téma, mert a régi jó vámpíros filmeket szeretem, de már annyira erőltetik a vámpíros sztorikat, hogy sajnos előítéleteim vannak ezzel kapcsolatban. Talán majd ha lemúlik a világról ez a "Harapj meg" divat, én is nézni fogok ilyesmiket, de addig maradok a GoT-nál.
Lehet az se jobb, de engem egyelőre jobban leköt.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.