A 47 éves amerikai sorozatsztár azon gondolkodik, hogy kiszáll a Különleges Ügyosztály című sorozatból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mariska Hargitay kilép a sorozatából
2011. május 17. 23:24
2011. május 17. 23:57
Nélküle már nem lesz ugyan az, sőt... a szívem mélyén jobban örültem volna, ha elkaszálják inkább a sorozatot, mint sem hogy pótolják bárkivel is Mariska helyét
2011. május 18. 00:21
|
|
FrentzenNazan Eckes FAN |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.06. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 5152 Azonosító: 5950 offline
|
Mariska hiányozni fog a sorozatból és hiányozni fog a rajongóinak de legfőképp nekünk Magyaroknak akik igazán büszkék lehetünk az elért sikereire. (Emmy és Golden Globe)
Mariska nélkül a sorozat olyan lesz, mint az NCIS Gibbs nélkül.
Én viszont azt mondom, ha már valakivel megpróbálják betöltetni Mariska helyét, akkor az legyen Jennifer Love Hewitt.
Kiváló színésznő és 100%-ig biztos vagyok, abban hogy ez a szerep neki van kitalálva.
Vele talán könnyebben túljutnak Mariska elvesztésén pláne, hogy még visszatérő szereplőként időnként fel is tűnik a sorozatban.
Mariska nélkül a sorozat olyan lesz, mint az NCIS Gibbs nélkül.
Én viszont azt mondom, ha már valakivel megpróbálják betöltetni Mariska helyét, akkor az legyen Jennifer Love Hewitt.
Kiváló színésznő és 100%-ig biztos vagyok, abban hogy ez a szerep neki van kitalálva.
Vele talán könnyebben túljutnak Mariska elvesztésén pláne, hogy még visszatérő szereplőként időnként fel is tűnik a sorozatban.
2011. május 18. 18:23
|
|
Romillyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.01. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 150348 offline
|
Eddig is szerettem a sorozatot, és Mariska is nagyon jó színésznő, és gratulálok neki eddigi munkájáért, de így még kíváncsibb leszek rá, hogy Jennifer veszi át a helyét.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: