SP rendezi Rácz Béla első videoklipjét
2011. május 18. 17:31
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
wháháhá^^ dejóó <3
2011. május 18. 20:16
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
A VV előtt ismertem egy számát és az tetszett. A villalakókkal szemben viszont borzalmas ellenszenvet érzek és utálom az összeset. Megvan a véleményem azokról, akik ilyen műsorokban tűnnek fel. Ezt inkább nem fejteném ki. Amint megtudtam, hogy szerepel a műsorban letöröltem azt az egy számot is a telómról tőle. Teljesen elzárkózok ezeknek az embereknek a lényétől és "munkásságától".
Na de hogy a számról is írjak valamit: tipikus megcsinált populáris szemét, aminek minden bizonnyal hatalmas sikere lesz, mert az emberek szeretik az ilyen dolgokat mostanában sajnos. Ez a srác tehetségesnek indult. Még bőven volt hova fejlődnie, de így már nem fog. A média kiölte az egyéniségét (már ha volt egyáltalán) még mielőtt kiforrhatott volna. Így ő is megragad a tucatzene kategóriában. Ez van. A klip viszont biztos jó lesz. SP-t utálom, de fotósnak iszonyat tehetséges és a rendezéshez is nagyon ért. Legalább valamiben jó.
Na de hogy a számról is írjak valamit: tipikus megcsinált populáris szemét, aminek minden bizonnyal hatalmas sikere lesz, mert az emberek szeretik az ilyen dolgokat mostanában sajnos. Ez a srác tehetségesnek indult. Még bőven volt hova fejlődnie, de így már nem fog. A média kiölte az egyéniségét (már ha volt egyáltalán) még mielőtt kiforrhatott volna. Így ő is megragad a tucatzene kategóriában. Ez van. A klip viszont biztos jó lesz. SP-t utálom, de fotósnak iszonyat tehetséges és a rendezéshez is nagyon ért. Legalább valamiben jó.
2011. május 18. 21:57
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
a szám tetszik a klippet meg rendezhette volna más is de nekem 8
2011. május 19. 08:44
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Hátt kíváncsi vagyok!
2011. május 21. 18:06
geszti92 magadról beszélsz... annyira gáz és ha esetleg cigány akor mivan te meg egy retkes pöcs vagy ha ezt gondolod... am igazad van inkább nézd az évát igazadvan sokkal jobb megnézném mitszólnál ha összelennél vele zárva 6 hónapig...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: