SP rendezi Rácz Béla első videoklipjét
2011. május 17. 21:38
|
|
Annuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 151225 offline
|
én Bécit nem igazán bírom elviselni, szerintem egy kicsit beképzelt. Az Sp az meg hát egy másik téma hisz egy időben ő volt a naaagy tinisztár most finoman fogalmazva már nem igazán kiváncsiak rá legalábbis ez az én véleményem, az meg ha ez a klipp olyan lesz mint a rágógumi akkor az viszont nagyon gáz lesz(N)
2011. május 17. 21:55
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
SP zeneileg katasztrófa,rendezőnek elmegy,a Klipp bizti jó lesz mert 2 napos casting előzte meg rajongókkal kiválasztva akik persze tudnak táncolni.Bár ez nem garancia SP attól még elszurhatja,nos akkor lesz keresztre feszítve úgyhogy én személy szerint kíváncsian várom.
Béci stílüstváltását nem ér addig senkinek kritizálni,amíg nem tudjuk a valódi okát,tudtommal lemezszerződést kínáltak neki,azt ugyebár mi tudhatjuk hogy mi volt a feltétel? Ugyebár azt a szerződést nem láttuk,nem elképzelhetetlen az apróbetüs résznél ez volt a feltétel.
Béci stílüstváltását nem ér addig senkinek kritizálni,amíg nem tudjuk a valódi okát,tudtommal lemezszerződést kínáltak neki,azt ugyebár mi tudhatjuk hogy mi volt a feltétel? Ugyebár azt a szerződést nem láttuk,nem elképzelhetetlen az apróbetüs résznél ez volt a feltétel.
2011. május 17. 22:28
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.17. 20:48)
Egyébként a villát mindenki UGRÓDESZKÁNAK használta.
Nos, igen, Bélát én is odaállítanám egy ugródeszkára egy krokodilokkal teli medence fölé
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 18. 00:59
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Nem akarok rémálmokat...
2011. május 18. 06:50
|
|
Disney Szeretoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 151254 offline
|
hat ez szar szrintem nincs ertelme folytatni vagyis ne is kezdjenek bele
2011. május 18. 08:21
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Young G
2011. május 18. 11:13
Én imádom Bécit!!! VV Gigi honlapján találhattok képeket a forgatásról!!!
2011. május 18. 11:41
Dominica9: XDDDDDD
Jól egymásra találtak ezek ketten XD
Jól egymásra találtak ezek ketten XD
2011. május 18. 13:13
|
|
GreenDayFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 117 Csatolások: 9 Azonosító: 149427 offline
|
miért mit tud az a vadbarom állat? majd persze egy "icipici" segitség a hangjár és kész a nép hülyitő mulatós...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.