SP rendezi Rácz Béla első videoklipjét
2011. május 17. 19:47
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Sp?Beci klippjet?Na ne mar.Mennyetek el he:)) Ien b***k rendeznek klippeket?akkor baj van nalatok:))
2011. május 17. 20:01
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
imádoom(L)
2011. május 17. 20:02
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Én alig várom már a klipet..nem értem miért kell ezt a két embert utálni, ha nem is ismeritek..jó az ok, hogy nem tetszik a zenéje..de attól még nem mondhattok magára az emberre semmi rosszat, hiszen nem is ismeritek..utálom, mikor azzal jönek, hogy SP b*uzi..honnan tudod??voltál vele együtt vagy mivan ??xd
egyébként tinkerbell798 * most csak neked nem tűnt fel, h annak a számnak semmi köze a két előadóhoz? (álljunk össze mint két kicsi legó), ez most nem jött összexd
egyébként tinkerbell798 * most csak neked nem tűnt fel, h annak a számnak semmi köze a két előadóhoz? (álljunk össze mint két kicsi legó), ez most nem jött összexd
2011. május 17. 20:03
Idézet (Fruzzsi @ 2011.05.17. 19:38)
ToTo , csak mert utálod Bécit,attól a szám remek!
XD

szerintem te valami igen durva képzavarba élsz, mert ez kva messze van a remektől.
2011. május 17. 20:04
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.05.17. 20:03)
szerintem te valami igen durva képzavarba élsz, mert ez kva messze van a remektől.
a szövegből meg nem is értettem semmit - mondjuk szerintem jobb is.és amúgy jól láttam hogy a lópofájú is ott ugrat? 
igen -.-" azt jól láttad..ajj, de idegesítő egy feje van..xd
folyamatosan vigyorog..
2011. május 17. 20:10
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez röviden összefoglalva kész katasztrófa. a szám is, Béci is, SP is...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: