SP rendezi Rácz Béla első videoklipjét
2011. május 17. 19:23
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
SP rendezi és Béci adja elő.. akkor az már jó semmiképpen sem lehet, jézus krisztus, én világgá futok xD
2011. május 17. 19:26
Még mindig ugyanazt mondom: Ne képzeljék magukat Hollywood-i sztároknak! Senkik voltak amikor bementek, most, hogy kijöttek, megint csak egy kis senkik.
Mindenki lemezt ad ki, mindenki dalt ír, klipet csinál vagy műsort kap. Ott van Zsófika, Leonidász és most már Béci is. Esküszöm még Rebecca Blacket is többre tartom ezeknél.
Mindenki lemezt ad ki, mindenki dalt ír, klipet csinál vagy műsort kap. Ott van Zsófika, Leonidász és most már Béci is. Esküszöm még Rebecca Blacket is többre tartom ezeknél.
2011. május 17. 19:27
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
és igen, kb ez is mehetne a végére
Riri, Avrilfan egyetértek . a bizonyíték
2011. május 17. 19:28
Na ezen jót nevettem. De amikor a finálét néztem és Béci énekelt gondoltam magamba: Ez tiszta SP... és hát lám nem összeállnak? ( mint két kicsi lego
)
Különben is szerintem egy tipikus olcsó, gagyi, magyar tömegzene lesz.
Különben is szerintem egy tipikus olcsó, gagyi, magyar tömegzene lesz.
2011. május 17. 19:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nos, kivételesen saját magamat szeretném idézni, egy hónappal ezelöttről, mert (megint) beletrefáltam a közepébe.
Ez nem rap, hanem egy latymatag hulladék, semmi dallama, semmi szövege nincsen, egy nagy nulla, ugyanolyan tucatugribugri, mint a fent emlitett jómadarak - és ezt most nem az a felem mondja amelyik nem komázza Bélát, hanem az a felem amelyik szereti a zenét.
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.18. 15:14)
Előre borítékolható mi fog történni. Vagy elkezdi nyomni a kemény rap szövegeket amire itthon igen csak szűk réteg vevő - de ezek nem a tinilányokból álló rajongók lesznek - ezáltal majd szépen eltűnik a süllyesztőben. Vagy pedig eladja magát kutyának, mint sokan mások és olyat fog csinálni amit ráeröltetnek a producerek és a kiadók és ami megfelelnek majd a tinikorosztálnyak is, de akkor ugyanolyan tucatelőadó lesz, mint az SP, MM, Düki és a többi egykaptafa.
Ez nem rap, hanem egy latymatag hulladék, semmi dallama, semmi szövege nincsen, egy nagy nulla, ugyanolyan tucatugribugri, mint a fent emlitett jómadarak - és ezt most nem az a felem mondja amelyik nem komázza Bélát, hanem az a felem amelyik szereti a zenét.
2011. május 17. 19:39
a dal tetszik de az "énekese" és a klip rendezője nagyon nem jön be-.-"
a két balf*** most itt ökörködik de semmi nem lesz az egészből....
a két balf*** most itt ökörködik de semmi nem lesz az egészből....
2011. május 17. 19:42
Úristen,ez hiányzott nekem.De legalább jobb egy fokkal mint a Rágógumi.
2011. május 17. 19:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nem is akárki, hanem SP... na, szépen nézünk ki. ez is olyan divatmajom kis senkiházi lesz. bár a senkiházi jelzőt már idáig is össze tudtam párosítani a Rácz Béla névvel. bocsánat a liberalizmusért.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: