Grimm (2011-)
2014. július 05. 16:36
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
3x18 - The Law of Sacrifice hivatalos képek
2014. október 29. 15:55
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Hú nekem nagyon tetszett az első rész.Tegnap este néztem meg és máris annyira várom a következő részt.Az előzetese alapján az is "kemény" lesz majd.
Sokkalta jobb kezdés volt mint mondjuk a 3. évadnál.Nem véletlen ez a jelenleg futó sorozatok közül a kedvencem.
David Giuntoli meg...egyre jobban levesz a lábamról.
2014. december 09. 08:04
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nem csalódtam ebben a Karácsonyi részben,Monroe lakása megint meghozta a karácsonyi hangulatomat,ezek a kis lények pedig olyan kis...undik voltak,jókat nevettem rajtuk.Nem találkoznék velük karácsonykor.
Trubel és Josh történetének folytatására kíváncsi vagyok,remélem azért látjuk még majd őket.
David meg...az ő pofiját mindig jó látni.
2014. december 09. 17:56
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2014.12.09. 08:04)
Nem csalódtam ebben a Karácsonyi részben,Monroe lakása megint meghozta a karácsonyi hangulatomat,ezek a kis lények pedig olyan kis...undik voltak,jókat nevettem rajtuk.Nem találkoznék velük karácsonykor.
Trubel és Josh történetének folytatására kíváncsi vagyok,remélem azért látjuk még majd őket.
David meg...az ő pofiját mindig jó látni.

Monroe háza mindent vitt, azt hiszem tőle kell kérnem karácsonyi dekorációs ötleteket
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

3 felhasználónak tetszik: