A SorozatWiki közzé tette a szinkronhangokat:
David Giuntoli - Nick Burkhardt: Miller Zoltán
Russell Hornsby - Hank Griffin: Zöld Csaba
Reggie Lee - Wo: Láng Balázs
Sasha Roiz - Sean Renard: Németh Gábor
Silas Weir Mitchell - Eddie Monroe: Kardos Róbert
Bitsie Tulloch - Juliette Silverton: Törtei Tünde
Grimm (2011-)
2012. február 14. 21:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mint ahogy azt már korábban leírtam, ez egy remek sorozat! Viszont nem tetszik a magyar szinkron, pedig általában értékelni szoktam. Lehet azért, mert már elve angolul kezdtem el, nem tudom!
A másik amiből elegem van, hogy mindenki a Once upon a time című sorozattal hasonlítja össze!
Elmondanám, hogy teljesen más a kettő! Az egyetlen közös bennük, hogy ugyanakkor "indultak", és ennyi! Mind a kettő nagyon érdekes, izgalmas, fordulatos, pont ezért szeretem őket, mert egyedi sorozatok!
A másik amiből elegem van, hogy mindenki a Once upon a time című sorozattal hasonlítja össze!
2012. február 18. 10:20
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Szerintem ez egy nagyon jó sorozat,nagyon jól feldolgozza a Grimm meséket,és a színészek is tehetségesek.Remélem,többen is megismerik ezt a sorozatot
2012. február 24. 18:15
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Két nap alatt ledaráltam az eddigi 11 részt = nagyon tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. március 13. 19:56
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nos, még mindig egy remek sorozatnak tartom, és már-már függő vagyok!
Bár februárban nem volt időm megnézni a részeket, így annyi gyűjt össze, hogy nem akartam egyesével végigfutni, inkább kerestem egy szabad hétvégét, hogy végigdarálhassam az epizódokat. A Tarantella című epizódtól pedig nagyon féltem! Valószínűleg a pókfóbiám miatt.
Bár azt viccesnek tartottam, hogy Amy Acker a Once upon a time című sorozatban is egyrészes szerepet kapott, viszont ott pozitív karaktere volt! Elég nagy volt a különbség, jót mosolyogtam rajta!
D
Bár azt viccesnek tartottam, hogy Amy Acker a Once upon a time című sorozatban is egyrészes szerepet kapott, viszont ott pozitív karaktere volt! Elég nagy volt a különbség, jót mosolyogtam rajta!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.