Domokos Fanni újra megpróbálja
2011. május 17. 14:41
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
nem cukrász akart lenni ?
"sosem volt modell ambíciója " - akkor meg minek vállalta el a felkérést ?
" sokáig nem bocsájtotta meg a mentoroknak, hogy annak idején kiejtették a versenyből, mert szerinte ezzel megállították a fejlődését. "
"sosem volt modell ambíciója " - akkor meg minek vállalta el a felkérést ?
" sokáig nem bocsájtotta meg a mentoroknak, hogy annak idején kiejtették a versenyből, mert szerinte ezzel megállították a fejlődését. "
2011. május 17. 15:30
Remélem nem fog ott állni! Én nem azért mert rossz indulatú vagyok, hanem azért mert a közelébe se ér Csabának... És egyébként is ő már előnnyel indul a verseny kezdeténket, jól tudja, hogy mennyi stresszel járnak ezek a fellépések stb. Szerintem ez nem igazságos a többi versenyzővel szemben!
2011. május 17. 15:33
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
most nem azért.. de ha egyszer bejutott a 12 be és nem ment neki..másodjára miért menne? Nem tudom miért kell erőltetni ,ami nem megy-->Csak elveszi a lehetőséget azoktól,akik után érdeklődnének. Szerintem neki érnie kell.Hangilag és személyileg is,majd pár év múlva próbálja meg. (Anynit nem fejlődhetett egy év , sőt fél év múltán) hogy megnyerje...
2011. május 17. 15:33
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Minek akar újra jönni??? Én nem vok már kiváncsi rá egyszer megpróbálta,nem jött be akk mit akar????
1 felhasználónak tetszik:
Szabó Regina
2011. május 17. 15:46
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
tehetséges a csaj de nem hiszem hogy nagyobb sikere lesz az éneklésben mint tavaly
2011. május 17. 15:58
Én meg remélem hogy elzavarják a francba, egyszerűen az a fajta, akinek a pattogását már fáj nézni
2011. május 17. 16:39
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ez olyan ciki szerintem. mármint elindulni ugyan abban a műsorban meg minden. fogja fel, hogy nem sikerült. ha olyan tehetséges lenne, hívnák fellépni,stb. Varga Viktor is elsőként távozott a Csillag Születikből, most még is ő az egyik, aki az akkori mezőnyből az élen áll foglalkoztatás szempontjából. ha nála nem így van, biztos van ok.
2011. május 17. 17:01
Szerintem nem fog sikerülni neki. Egyrészt azért, mert szerintem nem sokat tudott fejlődni ezalatt az idő alatt, másrészt az előzőben is látni lehetett, hogy nem jutott túl sokáig.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.