Stephenie Meyer egyik könyvsorozata – a The Twilight Saga – már nagy siker lett filmek formájában is, hamarosan érkezik a következő adaptáció.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan elkészül a Burok filmváltozata
2011. május 16. 19:43
2011. május 16. 19:44
Gyűlölöm az írót, de Saoirse miatt biztosan megnézem
2011. május 16. 19:47
A könyvet nem olvastam el, fogalmam sincs, hogy milyen. Saoirse-t meg annyira nem ismerem... De attól még megnézném
2011. május 16. 19:59
Olvastam, sajna nem jobb a véleményem, mint a Twilight-ról alkotott. Vontatott, remélem a film nem lesz majd az, mindennek adok esélyt, de félek. Nem szeretem ezt az írót...
2011. május 16. 20:34
Kedvenc könyvem lett, bár az első pár fejezet iszonyatosan unalmasra sikerült, de mikor beindulnak az események elképesztő a könyv. Örülök neki, hogy megfilmesítik, de nem hiszem, hogy annyira nagy sikere lesz. Saoirse nagyon jó választás a filmbe, bár nem vagyok benne biztos, hogy Melanie karakterét kellene eljátszania.
Biztosan meg fogom nézni(feltéve ha tényleg elkészül), kíváncsian várom, kik lesznek a további szereplők. Remélem Saoirse-hoz hasonló tehetséges színészeket találnak majd.
Ami pedig a folytatást illeti remélem az is összejön, jó lenne tudni, mi lesz a szereplőkkel, most, hogy spoiler már mindenki a "saját" bőrében van.
Biztosan meg fogom nézni(feltéve ha tényleg elkészül), kíváncsian várom, kik lesznek a további szereplők. Remélem Saoirse-hoz hasonló tehetséges színészeket találnak majd.
Ami pedig a folytatást illeti remélem az is összejön, jó lenne tudni, mi lesz a szereplőkkel, most, hogy spoiler már mindenki a "saját" bőrében van.
2011. május 16. 20:50
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
na, kíváncsian várom!
2011. május 16. 21:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Á nem igaz!!
Sokkal jobban tetszett ez a könyve, mint a Twilight Saga és végre megfilmesítik
Imádtam ezt a könyvet.
Bár Saoirse szerintem nem valami jó választás, remélem azért bejön.
Bár Saoirse szerintem nem valami jó választás, remélem azért bejön.
2011. május 16. 22:14
Úr Isten, stephenie-t el kéne tiltani bármiféle íróalkalmatosságtól. Olyan szinten minősíthetetlenül rosszal ír, hogy megfogalmazni sem tudom rendesen....
2011. május 16. 22:31
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Szeretem a könyvet. Ezerszer jobb, mint a Twilight. Nagyon tetszik az egész világ, amit benne megalkotott. Kíváncsi vagyok, hogy cs*szik el a filmet.
2011. május 16. 22:47
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Taurilla: Dehogy kéne eltiltani! Olvastad már ezt a regényét? Szerintem sem.
2011. május 17. 03:52
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
A történet így elcsépeltnek hangzik. Az a baj, hogy ha meghallom a Twillight szót, már alapból negatív véleménnyel vok bármiről is legyen szó (köszönjük ezt is a sok amerikai tininek, meg a igénytelen filmeknek).
2011. május 17. 16:13
Imádom ezt a könyvet!! Baromi Jó! Sztem jobb mint a Twilight első három része!!! Talán még a BD-nál is job!!! De kíváncsi vok én is h h fogják elcseszni!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: