Rebecca Black - KIIS FM's 2011 Wango Tango Concert at Staples Center in Los Angeles
2011. május 16. 19:55
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
jajj Rebeka beragyogtad a napomat
(de szebb lett,mint a frájdéjban az elején )
1 felhasználónak tetszik:
Rékakroki72
2011. május 16. 19:58
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.05.16. 19:57)
ez leállt pózolni az utcán? 
Talán előbb olvasd el a topik címét, mielőtt ilyen értelmes hozzászólásokat írogatsz...
14 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas,
WinterGirl,
Kata159,
Twilight6,
dave095,
joe_r,
kriszti145,
zsofeeh,
Halál lánya,
Rékakroki72,
VastagTamásfan,
Riri,Avrilfan,
LaGirl9292,
Coco Selly
2011. május 16. 20:07
Idézet (audrey @ 2011.05.16. 20:02)
Jézusom, hogy néz már ki? Az anyja hogy engedheti így ki az utcára? Könyörgöm, még csak 14 éves! Szánalom...
Mélységesen egyetértek.
kateblock
2011. május 16. 20:12
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
azért azt figyelitek h 13 vagy 14 éves(nem tom)..és mekkora magassarkúba van már..meg kihívó ruha é s öt kiló smink itt minimum 25nek nézném..nem semmi..pedig tehetsége sincsen..sztem eléggé elszálhatott magától -.-"
2011. május 16. 20:12
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
14 évesen az ember manapság bárminek mondható, csak kislánynak nem... Láttam én már durvább 12-13 éves lányokat is.
Egyébként meg szerintem semmi gáz nincs a ruhájával... Istenem, ez csak egy top, egy farmer, meg egy magassarkú. Hűűűű, de nagy szám.
Egyébként meg szerintem semmi gáz nincs a ruhájával... Istenem, ez csak egy top, egy farmer, meg egy magassarkú. Hűűűű, de nagy szám.
10 felhasználónak tetszik:
joe_r,
WinterGirl,
Kata159,
Twilight6,
kriszti145,
Halál lánya,
Riri,Avrilfan,
Nashine,
Lady Suzy,
Coco Selly
2011. május 17. 15:50
Könyörgöm, néha én nem járok ilyen - nem is tudom talán 10 centis - magas sarkúkban, pedig már jóval több vagyok mint 14...
2011. május 18. 15:22
|
|
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline
|
Szerintem nagyon csinos volt, bár az tény, hogy egy 14 éves lánynak nem így kéne öltöznie.
2011. május 18. 20:24
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (Dzseen @ 2011.05.18. 17:04)
Úgy szeretem, hogy az utcán sétálva, is ilyen természetessen öltözködik, és viselkedik.
Jézusok milyen egoista lehet.
Jézusok milyen egoista lehet.
Neked is a topikcímet ajánlom figyelmedbe, nem egy esti sétára indult ugyanis.
2011. május 18. 20:39
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Úgy szeretném már végre megtudni, hogy miért is kell őt utálni ennyire? Mert eddig senki nem adott még rá értelmes magyarázatot, de a csordaeffektus az nagyon működik. Ha valaki leáll szidni valakit, akkor hamarosan sok hasonló hozzászólás követi, de ha megkérdezné tőle valaki, hogy pontosan miért is, garantáltan nagy lenne a hallgatás.
Először is, én semmi kihívót nem látok a ruhájában. A demokrácia nevű intézményben meg mindenki olyan cipőt vesz fel, amilyen jólesik neki. Ugyanez áll a sminkre is. Holly Keller nagyon jól megfogalmazta már korábban a Magazin egyik cikkéhez kapcsolódóan, hogy merre tart a mai fiatalság. Szóval mielőtt itt mindenki olyan rettenetesen okossá válik, az először nézzen tükörbe, mert nagy tételben le merném fogadni, hogy a Rebeccaval egy korosztályú magyar tini lányok egy másodperccel nem jobbak.
Csak mikor reggelente látom a városban az iskolák felé sétáló leányzókat, akik a létező legrövidebb miniben, jó mélyen dekoltált felsőkben, és tűsarkúban mennek iskolába, akkor úgy elcsodálkozom, hogy most én vagyok ennyire öreg, vagy ennyit változott pár év alatt a világ. Félreértés ne essék, én most nem kritizálom a mai fiatalságot, de azt nem tudom értékelni, mikor valakit csak azért szidnak tömegesen, mert ez manapság menő.
Először is, én semmi kihívót nem látok a ruhájában. A demokrácia nevű intézményben meg mindenki olyan cipőt vesz fel, amilyen jólesik neki. Ugyanez áll a sminkre is. Holly Keller nagyon jól megfogalmazta már korábban a Magazin egyik cikkéhez kapcsolódóan, hogy merre tart a mai fiatalság. Szóval mielőtt itt mindenki olyan rettenetesen okossá válik, az először nézzen tükörbe, mert nagy tételben le merném fogadni, hogy a Rebeccaval egy korosztályú magyar tini lányok egy másodperccel nem jobbak.
Csak mikor reggelente látom a városban az iskolák felé sétáló leányzókat, akik a létező legrövidebb miniben, jó mélyen dekoltált felsőkben, és tűsarkúban mennek iskolába, akkor úgy elcsodálkozom, hogy most én vagyok ennyire öreg, vagy ennyit változott pár év alatt a világ. Félreértés ne essék, én most nem kritizálom a mai fiatalságot, de azt nem tudom értékelni, mikor valakit csak azért szidnak tömegesen, mert ez manapság menő.
14 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Mia,
Twilight6,
DisneyFan,
zsofeeh,
Halál lánya,
mstk93,
Rebby,
VastagTamásfan,
Riri,Avrilfan,
Holly Keller,
Lady Suzy,
Coco Selly,
bajer
2011. május 18. 20:43
rám szakad az ég,de szerintem jól néz ki
a cipője pedig gyönyörű,kár hogy utálom a magassarkút
a cipője pedig gyönyörű,kár hogy utálom a magassarkút
2011. május 25. 17:38
Valójában nem szeretem Rebeccát,de jó a haja
És szerintem semmi vészes nincs az öltözékébe,én már láttam fiatalabbakat durvábban
És szerintem semmi vészes nincs az öltözékébe,én már láttam fiatalabbakat durvábban
2011. június 17. 16:09
|
|
Rebbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 153169 offline
|
Szerintem nagyon csinos volt.
VastagTamásfan
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.