Készül a Kaptár ötödik része
2011. május 15. 15:58
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Már várom! *.*
2011. május 15. 16:48
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hurrá!
Imádom ezt a filmet! Az ötödik részét VIP moziban láttam 3D-ben. Felejthetetlen élmény volt! A film maga is! Nagyon tetszett! Remélem ez is olyan lesz mint a többi. Nagyon várom!
2011. május 15. 17:07
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Hát végül is várom, meg megnézem, de a filmek nekem valahogy nem az igaziak. Az eredeti Resident Evilt, a játékokat nem tudja űberelni a film egyik része sem. (Bár lehet, hogy csak a "szívfájdalom" beszél belőlem mert a kedvenc karakteremet egy egyszerű újságcikkel nyírták ki..."
2011. május 15. 17:38
Én már nagyon várom.Az összes rész láttam és az egyik kedvenc filmem is még a mai napig.Nos már várom,de én úgy gondolom,hogy kicsit szerintem erőltettet lesz.
2011. május 15. 17:40
eddig 2 részét láttam, az 1. nagyon teccet
a 2. részt pont tegnap este adták a tévében
szerintem jo horror
megnézem majd a többi részét is, és kiváncsi leszek az 5. részre
2011. május 15. 18:22
Resident Evilen nőttem fel, a filmeket is imádom, de ez a negyedik rész már sok volt nekem is, az ötödik pedig már hülyeség. De szerintem ez érezhető is lesz... Milla és Ali fantasztikus színésznők, de még egy rész már butaság.
2011. május 15. 21:07
Nem gondoltam volna,hogy lesz mégegy része,de nem baj.Remélem jó lesz.
2011. május 15. 21:14
Húha, most megfogtatok. Ezt viszont nagy várom! Remélem Milla ezúttal sem okoz csalódást! (:
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: