Charlie: „Kutcherrel bukni fog a műsor"
2011. május 15. 21:05
Szerintem Ashtonnal se lesz olyan rossz.Én azért még nem írom le egyből,ő is egész jó színész.
2011. május 15. 21:07
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.15. 11:20)
Azért ez nem így van - csak a forgatókönyv írókon múlik. A Barátok köztben vagy a Vészhelyzetben is jönnek mennek a főszereplők és senki nem lázadozik ellene.
Jó lehet,csak számomra nem,már nagyon megszoktam Charliet,de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2011. május 15. 21:24
Idézet (LULUPeas @ 2011.05.15. 13:43)
Ez a sorozat sokkal több annál, mint aminek te hiszed. Vannak emberek akik olyan életet élnek mint például Allen - most kapásból tudnék is mondai 3-at, 4-et... - vagy Charlie. Akik ezt nézik és talán hasonló dolgaik ismerőseik vannak, azok tudnak nevetni rajta. Én nap mint nap néztem, és szerintem meg jó sorozat. Lehet hogy te nem szereted, hát sok millió más ember meg igen, és szerintü(n)k nem lesz ugyanaz nélküle, még akkor sem ha Ashton egy új szereplőt fog alakítani. 
Belenéztem, sajnos a pasim nézi, tudom miről van szó. Ahogyan mondtad, nem értünk egyet és én ezek után is azt mondom, hogy más dologgal is ki lehetne tölteni az időt. De nekem végül is mert egyik borzalom után jön a másik, ezért tévét sem igazán nézek
1 felhasználónak tetszik:
Sixy
2011. május 15. 21:25
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
WTF?
Én szeretem Kutcher-t, és lehet hogy ettől még nem lesz a műsor se jobb, se rosszabb, de szertintem Sheen nem biztos hogy azért nyilatkozik így, mert valóban így gondolja, hanem a márciusi incidens után már nem olyan pozitívan áll ehez a műsorhoz..
Én szeretem Kutcher-t, és lehet hogy ettől még nem lesz a műsor se jobb, se rosszabb, de szertintem Sheen nem biztos hogy azért nyilatkozik így, mert valóban így gondolja, hanem a márciusi incidens után már nem olyan pozitívan áll ehez a műsorhoz..
2011. május 18. 01:20
|
|
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline
|
Szerintem jó lesz ez így is...
Kb egy ilyen alkesz, beszólogatós bunkót, mint Charlie Sheen szerepe a sorozatban Kutcher is el fog tudni játszani... olyasmi lesz neki szerintem, mint a Míg a Jackpot el nem választban...
Szerintem nem fogunk benne csalódni.
2011. július 25. 14:13
|
|
Winkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 133417 offline
|
Teljesen egyet kell hogy értsek Charlie-val,Ashton olyan fiatal(hozzá képest).Mégis hogy fogja eljátszani Alan bátyját(?)hiszen Alan* idősebb nála(kinézetre).Így sokkal kevesebben fogják nézni a műsort.:|
2011. július 27. 18:14
Hát igen, tényleg bukás lesz. Egy másik színész, egy másik karakter... Ennyi erővel egy teljesen más sorozatot is csinálhatnának, így is olyan lesz... :@
2011. augusztus 15. 17:48
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
igaza van Charlie Sheen az állat ő sokkal jobb
sztemis nagy lekvárosbukta lessz ebből :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.