Charlie: „Kutcherrel bukni fog a műsor"
2011. május 15. 12:07
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
De ha már valakinek le kell váltani Charlie-t, akkor örülök, hogy Ashton lesz az. =)
2011. május 15. 12:09
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Vele is,szóval mindegy
2011. május 15. 12:10
Az biztos, hogy vele bukni fog. Kutcher nem a legjobb választás. Én pedig azt nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás. Teljesen mindegy melyik hollywoodi színészt teszik be helyére, úgy is azt fogja mondani, hogy bukni fog vele a show. Felőlem bukhat, sőt, mind az összes ehhez hasonló takarodhatna el a tévénkről mert szánalmas hogy nekünk csak ez jut. Kaszálják el a sorozatot meg az összes hasonszőrű baromságot is, a műsoridőt pedig valami értelmesebb dologgal kitölteni ...
2011. május 15. 12:44
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.15. 11:35)
Szerintem Charlie közel nem volt olyan nagy tehetség mint ahogy azt sokan hiszik. Azt pedig hogy most itt tart,csakis magának köszönheti.Astonról pedig egyenlőre nem mondok semmit,majd ha láttam hogyan alakít.
Lehet, hogy nem egy átlagon felüli színész, viszont abból kifolyólag, hogy ugyanolyan életet él, mint Charlie Harper, halál hitelesen játszotta a szerepet.
2011. május 15. 12:50
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
inkább csak savanyú a szőlő. nem bírom ezt a Charlie Sheent.
2011. május 15. 13:00
Idézet (Linnéa @ 2011.05.15. 12:44)
Lehet, hogy nem egy átlagon felüli színész, viszont abból kifolyólag, hogy ugyanolyan életet él, mint Charlie Harper, halál hitelesen játszotta a szerepet.
Persze,ebben is van valami.Szerintem igazából nem is kéne már ezt folytatni. De Astont én nem akarom leírni amíg nem láttam hogyan alakít majd,hiszen ki tudja.De tény és való hogy más mint Charlie,viszont véleményezni akkor érdemes igazán ha kijönnek az új részek.
2011. május 15. 13:25
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Előbb el kellene olvasni a cikket, mielőtt hozzászól valaki.
az ifjú színész egy új szereplő karakterét fogja alakítani vagyis NEM CHARLIE KARAKTERÉT VESZI ÁT!
az ifjú színész egy új szereplő karakterét fogja alakítani vagyis NEM CHARLIE KARAKTERÉT VESZI ÁT!
2011. május 15. 13:36
Most kövezzetek meg, de szerintem igaza van! Ashtonnal csak egy újabb tucat-sorozat lesz és mindenki csak azért fogja nézni, mert ő szerepel benne és mert annyira helyes stb.
De őszintén szólva ha Charlie elmegy akkor már mindegy is.. Berakhatnak akármilyen színészt a sorozat már soha sem lesz az igazi.. Nekem borzasztóan hiányozni fog..
De őszintén szólva ha Charlie elmegy akkor már mindegy is.. Berakhatnak akármilyen színészt a sorozat már soha sem lesz az igazi.. Nekem borzasztóan hiányozni fog..
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. május 15. 13:43
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 12:10)
Az biztos, hogy vele bukni fog. Kutcher nem a legjobb választás. Én pedig azt nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás. Teljesen mindegy melyik hollywoodi színészt teszik be helyére, úgy is azt fogja mondani, hogy bukni fog vele a show. Felőlem bukhat, sőt, mind az összes ehhez hasonló takarodhatna el a tévénkről mert szánalmas hogy nekünk csak ez jut. Kaszálják el a sorozatot meg az összes hasonszőrű baromságot is, a műsoridőt pedig valami értelmesebb dologgal kitölteni ...
Ez a sorozat sokkal több annál, mint aminek te hiszed. Vannak emberek akik olyan életet élnek mint például Allen - most kapásból tudnék is mondai 3-at, 4-et... - vagy Charlie. Akik ezt nézik és talán hasonló dolgaik ismerőseik vannak, azok tudnak nevetni rajta. Én nap mint nap néztem, és szerintem meg jó sorozat. Lehet hogy te nem szereted, hát sok millió más ember meg igen, és szerintü(n)k nem lesz ugyanaz nélküle, még akkor sem ha Ashton egy új szereplőt fog alakítani.
2011. május 15. 13:57
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
ha Charlie normális lett volna,akkor nem lenne bukás!ennyire egyszerű!
2011. május 15. 14:15
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
Ashton!!!
2011. május 15. 14:25
Hát nem tudom, kíváncsi leszek, hogy Ashton kit és hogyan fog alakítani. Bár ami igaz, Charlie nélkül nem lesz az igazi a sorozat, de hát ő rontotta el..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.