Az 1978-tól egészen 1991-ig futó Dallas című sorozatból film készül, melyben a sorozat régi szereplői – Larry Hagman és Linda Gray – is szerepet kaptak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Készül a Dallas filmváltozata
2011. május 15. 10:52
2011. május 15. 10:53
Na, erre kíváncsi leszek 
Sztem a Dallas jó sorozat volt, érdekel, mit hoznak ki belőle filmváltozatban.
Sztem a Dallas jó sorozat volt, érdekel, mit hoznak ki belőle filmváltozatban.
2011. május 15. 10:58
Néha már tényleg elhiszem, hogy a nagy amerikai cégek leülnek és azt mondják, hogy na gyerekek, fakítsunk valami kasszasikert. Bólogatnak, hogy ám legyen, elő a papírral, nézzük miből nincs még filmváltozat. Pipa, megvolt, remake, folytatás, pilotig jutott, egy évad után törölték, elkaszálták, pipa, pipa majd "nézd már, a Dallasból még senki nem csinált filmet az elmúlt pér évben. Oké, csináljuk azt, hívj fel egy két régebbi színészt és válogassatok be néhány fiatal de helyes kölyköt. Ennyi volt köszönöm szépen, Isten áldásával menjünk ebédelni és utána markoljuk fel a pénzt, itt egy csekk mindenkinek, találkozunk a film forgatás első napján meg utána a vörös szőnyegen."
2011. május 15. 11:24
|
lewishamilton92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.29. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 85636 offline
|
ÖCSÉM mekkora kamu ez az oldal, vagy inkább ez a cikkíró. Akkora marhaságokat írsz hogy azt olvasni is fájdalmas. Nem film készül a Dallasból, hanem megint sorozat, és nem 2013-ban, hanem még idén, azaz 2011-ben az amerikai TNT csatornán. És volt moderátor, aki engedte, hogy ez a cikk megjelenjen? o.O hát aztaqrva. És még csodálkoznak azon, hogy a starity-t megbízhatatlannak tartják nagyon sokan. Há nem csoda.
2011. május 15. 11:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (lewishamilton92 @ 2011.05.15. 11:24)
ÖCSÉM mekkora kamu ez az oldal, vagy inkább ez a cikkíró. Akkora marhaságokat írsz hogy azt olvasni is fájdalmas. Nem film készül a Dallasból, hanem megint sorozat, és nem 2013-ban, hanem még idén, azaz 2011-ben az amerikai TNT csatornán. És volt moderátor, aki engedte, hogy ez a cikk megjelenjen? o.O hát aztaq rva. És még csodálkoznak azon, hogy a starity-t megbízhatatlannak tartják nagyon sokan. Há nem csoda.
Film lesz belőle, TV film és nem sorozat agyaskám.
Itt olvashatsz bővebben róla. A Warner fogja készíteni, a TNT csak forgalmazója lesz a filmnek. A moderátorok és a cikkíró kritizálásáért pedig pár napos szabad elfoglaltságot kapsz a fórumon kívül.
Szerk: Ha olyan sokan megbízhatatlannak tartják ezt az oldalt - köztük Te is, akkor kérlek legközelebb ne innen másold a cikkeket a saját szutykos oldaladra.
2011. május 15. 11:57
_ToTo_
Azt adom! Újabb ivós játék másfél, esetleg két órában. A házibulik felszereléseinek gyöngye!
Azt adom! Újabb ivós játék másfél, esetleg két órában. A házibulik felszereléseinek gyöngye!
2011. május 15. 12:13
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
a sorozat régebben a kedvenceim közé tartozott,úgyhogy kíváncsi leszek a filmre.Kár hogy olyan sokat kell várni rá.
2011. május 15. 13:47
|
|
timcsi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 147978 offline
|
ju hu
2011. május 15. 17:02
|
timbalandúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 08.02.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 53638 offline
|
@ _ToTo_
"Film lesz belőle, TV film és nem sorozat agyaskám.
Itt olvashatsz bővebben róla. A Warner fogja készíteni, a TNT csak forgalmazója lesz a filmnek. A moderátorok és a cikkíró kritizálásáért pedig pár napos szabad elfoglaltságot kapsz a fórumon kívül.
Szerk: Ha olyan sokan megbízhatatlannak tartják ezt az oldalt - köztük Te is, akkor kérlek legközelebb ne innen másold a cikkeket a saját szutykos oldaladra. "
Én nem tudom hol élsz, de hogy nem film lesz belőle, az hót ziher. Az az IMDB oldal amit linkeltél...hát hogyismondjam..nem tűnt föl, hogy egy kicsit foghíjas?
Konkrétan semmi nincs rajta.
Az index tv-s blogja pedig már tavaly szeptemberben megírta, hogy sorozat lesz a Dallasból, íme: http://comment.blog.hu/2010/09/09/zold_utat_kapott_a_dallas_reboot
Amit pedig most írtál meg a cikkben, azt a comment:com már február közepén megírta (http://comment.blog.hu/2011/02/15/ket_ujabb_szereplo_a_dallas_2_0_ban), szóval nem hogy butaságokat írsz, hanem még csöppnyi 3 hónapos lemaradásban is vagy, sebaj. Csak akkor inkább ne írnál semmit.
A "szutykos oldalam"-ról pedig annyit, hogy az egész országban ez a legnépszerűbb Pussycat Dolls-os oldal, és mielőtt a starity-tól lemásoltam volna a cikket, gondosan összehasonlítottam az eredeti angol cikkel, és mivel nem találtam benne kivételesen semmiféle pontatlanságot, ezért átmásoltam. Azt is megjegyezném, hogy a cikk végére oda írtam forrásnak a Starity-t, szóval egy szavad sem lehet. Ennyi.
Szerk: Ha olyan sokan megbízhatatlannak tartják ezt az oldalt - köztük Te is, akkor kérlek legközelebb ne innen másold a cikkeket a saját szutykos oldaladra. "
Én nem tudom hol élsz, de hogy nem film lesz belőle, az hót ziher. Az az IMDB oldal amit linkeltél...hát hogyismondjam..nem tűnt föl, hogy egy kicsit foghíjas?
Az index tv-s blogja pedig már tavaly szeptemberben megírta, hogy sorozat lesz a Dallasból, íme: http://comment.blog.hu/2010/09/09/zold_utat_kapott_a_dallas_reboot
Amit pedig most írtál meg a cikkben, azt a comment:com már február közepén megírta (http://comment.blog.hu/2011/02/15/ket_ujabb_szereplo_a_dallas_2_0_ban), szóval nem hogy butaságokat írsz, hanem még csöppnyi 3 hónapos lemaradásban is vagy, sebaj. Csak akkor inkább ne írnál semmit.
A "szutykos oldalam"-ról pedig annyit, hogy az egész országban ez a legnépszerűbb Pussycat Dolls-os oldal, és mielőtt a starity-tól lemásoltam volna a cikket, gondosan összehasonlítottam az eredeti angol cikkel, és mivel nem találtam benne kivételesen semmiféle pontatlanságot, ezért átmásoltam. Azt is megjegyezném, hogy a cikk végére oda írtam forrásnak a Starity-t, szóval egy szavad sem lehet. Ennyi.
2011. május 15. 18:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (timbaland @ 2011.05.15. 17:02)
@ _ToTo_
Konkrétan semmi nincs rajta.
1. A cikket nem én írtam, ha nem vetted volna észre.
2. Az imdb ebben a pillanatban is az áll, hogy TV MOVIE vagyis TV film és Nem TV series vagyis TV sorozat.
3. Teszek az index blogra és, hogy ott ki mit mikor írt, az imdb még mindig biztosabb, mint egy önjelölt filmszakértő.
4. Te pocskondiáztad az oldalt, ha nem tetszik - nem kell itt lenni - főleg nem dupla regisztrációval. Legyél boldog az oldaladdal.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: