Érkeznek az új Bieberek
2011. május 15. 12:19
Úgy őszintén, mi lesz itt 5 év múlva? Bieber gyerekek mászkálnak az utcán? Most még csak mázlink van, hogy hozzánk nem jár az a szerencsétlen, de ne legyen több, még a végén nem tudsz úgy elmenni a boltba hogy ne találkozz legalább kettővel..
2011. május 15. 12:20
Idézet (XaverBieber @ 2011.05.15. 12:07)
Még több Bieber ajj egy is elég :/
Igen.Elég egyet is hallgatni és már frászt kapsz.
Amúgy nem értem ezt az egészet.Minek erőlködnek ennyien.Justint nem lehet leutánozni,mert ő egy más személyiség mint ezek.Justinkát sem bírom,de ezek borzalmasak.
Képesek egyes tini fiúk idáig lesüllyedni,hogy nekik is legyen nagy rajongó táboruk,ha ez szánalmas.
2011. május 15. 12:26
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Taurilla
És jönnek az új bieberek? 2012 dec. 21. egyenlő lesz a lázadásukkal, mikor elárasztják a világot. FUUUUSS. DÁSZTIN BÍBÖR #32 MÁR A NYOMODBAN VAAAAAAN!
És jönnek az új bieberek? 2012 dec. 21. egyenlő lesz a lázadásukkal, mikor elárasztják a világot. FUUUUSS. DÁSZTIN BÍBÖR #32 MÁR A NYOMODBAN VAAAAAAN!
2011. május 15. 12:27
Mondtam,hogy Justinka miatt lesz a világvége 2012-ben!Csináltatnak belőle egy csomó klónt az ufók ellen,de azok fellázadnak,és az emberek ellen jönnek,és aztán a világ minden táján szétszakad mindennek és mindenkinek a dobhártyája!XD
2011. május 15. 12:42
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
nagyszerű -.-"
2011. május 15. 12:50
Úristen.
Justinból egy is bőven elég. Sőt, még az az egy is sok.
Amúgy nem értem, miért kellennek ilyen klónok. Miért nincs mindenkinek saját, egyedi stílusa? Meg ha már utánoznak valakit, akkor miért pont Justint?
Amúgy nem értem, miért kellennek ilyen klónok. Miért nincs mindenkinek saját, egyedi stílusa? Meg ha már utánoznak valakit, akkor miért pont Justint?
2011. május 15. 12:57
|
|
fruzsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144680 offline
|
elég gáz ha valaki bibert utánozza:S
2011. május 15. 13:08
Na jó, ez már tényleg gáz. Bárkire rámondani, hogy olyan, mint Justin Bieber... emberek, nézzetek már körül ezek között! Vegyük pl. Greysont meg ezt a Márton Máté srácot (direkt nem hívom MM-nek, azt hiszem, ezzel megsérteném Marilyn Mansont...). Greysonnak igenis van hangja, tehetséges, véleményem szerint megérdemelt karrier előtt áll - csak hát túl fiatal, nehogy feleméssze a felhajtás. Ezzel szemben Máté valóban olyan, mint Justin, magyarul: semmi hang, kb. egy oktávnyi hangterjedelem, néhol hamis, megcsinált metroszexuális imidzs, egy viszonylag szép pofi, és nyálas szerelmes dalok. És ezt el lehet adni, mert a sok 11-14éves kislánynak ettől lesz fangörcse. Szóval, nem mindenkire kéne rámondani ezt, de van, akire egyszerűen ez igaz.
2011. május 15. 13:13
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
jesszus ezt neee!!! bántja a fülem :'(
sose gondoltam hogy ilyet mondok, de: ezek rosszabbak mint bíbörke O.o
az pedig aztán nagy szó...
sose gondoltam hogy ilyet mondok, de: ezek rosszabbak mint bíbörke O.o
az pedig aztán nagy szó...
2011. május 15. 13:21
jajj neee!! a végén elszaporodnak a tehetségtelen kis nyálgépek
2011. május 15. 13:27
Mostmár tényleg soha sem lesznek jó zenék?! Mert az egy dolog, hogy van 1-2 ilyen "cukorfalat" kisfiú a zenetévén, de, hogy ezek még gyarapodnak is?
2011. május 15. 13:39
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
én Greyson-t kivételnek tartom. Ebből a négyből ő egyedül az igazi tehetség. Yamee-val teljesen egyetértek, így nem kell túl sokat írnom,mert nekem ugyanaez a véleményem. Ez a Devin Fox annyi idős, mint én... Jézus! Egy 12 évesnek minek kell a klipjébe csajozni? Ez a másik... -.-"
2011. május 15. 13:48
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
jesszusom azé má elég gáz h 12-11-10 évesen belekezdenek az éneklésbe meg klipp is van meg minden hülyeség.. nem tudnának egy kicsit várni ? !! meg igen h mindenkinek ezt a hülye bieber-kölyköt kell utánozni... attól lenne színesebb egy ember ha nem a példaképe lesz, hanem egy teljesen "új, különböző gyerekek ( emberek)" .___.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: