Starity

Sean Bean

33 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 28. 08:17 #561
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 07:36)
Megnéztem a Sean interjúkat. Azér' volt egy kis akcentus drága barátunknál.  biggrin.gif Amiben Julia Robertsről kérdezték (elsőként belinkelt videó és cikk) ott valami eszméletlen hülye kérdéseket tett fel a riporter fear.gif És micsoda akcentusa volt a nőnek  blink.gif Szegény ember. Hülye kérdések forgatagában. fear.gif

Seannak ahogy idősödik, egyre erősebb az akcentusa. biggrin.gif Van olyan, hogy többször meg kell hallgatnom, hogy értsem mit mond. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. október 28. 08:19 #562
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 08:17)
Seannak ahogy idősödik, egyre erősebb az akcentusa.  biggrin.gif Van olyan, hogy többször meg kell hallgatnom, hogy értsem mit mond.  biggrin.gif

Én így értem, amit mond és melengeti a szivet, hogy a done és hasonló szavakat dun-nak ejti heart.gif
2011. október 28. 08:21 #563
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 08:19)
Én így értem, amit mond és melengeti a szivet, hogy a done és hasonló szavakat dun-nak ejti heart.gif

Igen, nekem is nagyon tetszik! wub.gif wub.gif A wonderful is u-val mondja. biggrin.gif Imádom. Olyan egyedi. Mármint a hírességek világában egyedi, hogy valaki ilyen hűen megőrizze az akcentusát és felvállalja. A legtöbben elhagyják a hírnév kedvéért, de ő sose volt ez a típus. És tényleg, ahogy idősödik, egyre jobban kiütközik az akcentusa. wub.gif wub.gif
2011. október 28. 08:26 #564
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 08:21)
Igen, nekem is nagyon tetszik!  wub.gif  wub.gif A wonderful is u-val mondja.  biggrin.gif Imádom. Olyan egyedi. Mármint a hírességek világában egyedi, hogy valaki ilyen hűen megőrizze az akcentusát és felvállalja. A legtöbben elhagyják a hírnév kedvéért, de ő sose volt ez a típus. És tényleg, ahogy idősödik, egyre jobban kiütközik az akcentusa.  wub.gif  wub.gif

Tipikus Sheffield akcentus. Good - gud, done - dun. Tegnap láttam Stephen Fry nyelvvel és akcentussal kapcsolatos dokumentumfilmjében biggrin.gif Jaj, de büszke vagyok rá (Mindkettőre). Gerard Butler elhagyta a sajátját, Gary Oldman viszont vigyáz a sajátjára biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. október 28. 08:32 #565
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 08:26)
Tipikus Sheffield akcentus. Good - gud, done - dun. Tegnap láttam Stephen Fry nyelvvel és akcentussal kapcsolatos dokumentumfilmjében  biggrin.gif Jaj, de büszke vagyok rá (Mindkettőre). Gerard Butler elhagyta a sajátját, Gary Oldman viszont vigyáz a sajátjára  biggrin.gif

Én is büszke vagyok rá érte, és ami még fontosabb, imádom hallgatni. A szinkronhangjai rendre felidegesítenek. Olyan egyedi saját orgánuma van és olyan szép kiejtése, amit sehogy se tud egy szinkronszínész visszaadni. Már bűn az is, hogy egyáltalán szinkronizálják ezt az embert. biggrin.gif Én amikor először meghallottam az eredeti hangját a GyU-ban, azt hittem odahalok! wub2.gif
2011. október 28. 12:09 #566
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 08:32)
Én is büszke vagyok rá érte, és ami még fontosabb, imádom hallgatni. A szinkronhangjai rendre felidegesítenek. Olyan egyedi saját orgánuma van és olyan szép kiejtése, amit sehogy se tud egy szinkronszínész visszaadni. Már bűn az is, hogy egyáltalán szinkronizálják ezt az embert.  biggrin.gif Én amikor először meghallottam az eredeti hangját a GyU-ban, azt hittem odahalok! wub2.gif

Én amikor először láttam, majd kibuktam a székből. Istentelen hangja van *-* Előzör énis a GYU-ban láttam, de akkor szinkronizáltan, utána nem is tudom .. De ez az akcentus, ami neki van és a mosolyok, annak ellenére, hogy milyen idióta kérdéseket tesznek fel neki biggrin.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. október 28. 12:11 #567
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 12:09)
Én amikor először láttam, majd kibuktam a székből. Istentelen hangja van *-* Előzör énis a GYU-ban láttam, de akkor szinkronizáltan, utána nem is tudom ..  De ez az akcentus, ami neki van és a mosolyok, annak ellenére, hogy milyen idióta kérdéseket tesznek fel neki  biggrin.gif  wub.gif

Nem lehet nem megőrülni érte. w00t.gif Olvashatna fel nekem esti mesét minden nap, nem panaszkodnék, az is biztos.
Amúgy nem én mutattam neked először az akcentusát? Vagy hallottad már beszélni hamarabb is?
2011. október 28. 12:40 #568
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 12:11)
Nem lehet nem megőrülni érte.  w00t.gif Olvashatna fel nekem esti mesét minden nap, nem panaszkodnék, az is biztos. 
Amúgy nem én mutattam neked először az akcentusát? Vagy hallottad már beszélni hamarabb is?

Régebben hallottam egy interjúban, valami Gyűrűk Ura interjú volt, évekkel ezelőtt és emlékszem hogy semmit nem értettem belőle biggrin.gif
2011. október 28. 12:44 #569
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 12:40)
Régebben hallottam egy interjúban, valami Gyűrűk Ura interjú volt, évekkel ezelőtt és emlékszem hogy semmit nem értettem belőle  biggrin.gif

rohog.gif Gondolom akkor még nem értettél belőle semmit. rohog.gif Eleinte én is így voltam vele, de mivel nagyon tetszett, ez motivált, hogy meg akarjam érteni. És mostanra meg rájöttem, hogy igazából teljesen érthetően beszéli az angolt, semmi gond nincs vele, csak én vagyok tapasztalatlan és legfőképpen nem angol. biggrin.gif Másokat se értek néha, szóval ha olykor nem értem mit beszél, az nem biztos, hogy az akcentusa miatt van, hanem a tudatlanságom miatt. pardon.gif
2011. október 28. 13:02 #570
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 12:44)
rohog.gif Gondolom akkor még nem értettél belőle semmit. rohog.gif Eleinte én is így voltam vele, de mivel nagyon tetszett, ez motivált, hogy meg akarjam érteni. És mostanra meg rájöttem, hogy igazából teljesen érthetően beszéli az angolt, semmi gond nincs vele, csak én vagyok tapasztalatlan és legfőképpen nem angol.  biggrin.gif Másokat se értek néha, szóval ha olykor nem értem mit beszél, az nem biztos, hogy az akcentusa miatt van, hanem a tudatlanságom miatt. pardon.gif

Igen, tudom, így van velem is. Nem, nem értettem belőle semmit sem. Amerikai filmekkel kezdtem az angol tanulást (nyelvvizsgával) és annyira szlenges és 'amerikai' voltam szóbeli előtt 1 héttel, hogy a tanárom a fejét fogta, hogy így nem fognak átengedni kisjányom rohog.gif Nem csak a két szép szeme miatt álltam le az amerikai akcentussal (helyes tanár volt rohog.gif ), hanem a nyelvvizsgám volt a tét. A vizsgám után Seant nem értettem, sőt, a Harry Pottert sem értettem, pedig a trió akkoriban az első filmben játszott, könnyű szavak, akcentus alig volt, pedig Johnny Depp és Paul Walker akcentusa ment állandóan, a bronxi és detroiti kivételével szinte mindent értettem úgy, ahogy, de a brit semmilyen formája nem ment. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. október 28. 13:35 #571
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ophely88 @ 2011.10.28. 13:02)
Igen, tudom, így van velem is. Nem, nem értettem belőle semmit sem. Amerikai filmekkel kezdtem az angol tanulást  (nyelvvizsgával) és annyira szlenges és 'amerikai' voltam szóbeli előtt 1 héttel, hogy a tanárom a fejét fogta, hogy így nem fognak átengedni kisjányom  rohog.gif Nem csak a két szép szeme miatt álltam le az amerikai akcentussal (helyes tanár volt  rohog.gif ), hanem a nyelvvizsgám volt a tét. A vizsgám után Seant nem értettem, sőt, a Harry Pottert sem értettem, pedig a trió akkoriban az első filmben játszott, könnyű szavak, akcentus alig volt, pedig Johnny Depp és Paul Walker akcentusa ment állandóan, a bronxi és detroiti kivételével szinte mindent értettem úgy, ahogy, de a brit semmilyen formája nem ment.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Nincs érthetetlen akcentus, csak külföldi emberek vannak. rohog.gif Sean akcentusát tűzön-vízen át védem, mert imádom. Sokan mondják rá, hogy p@rasztos, vagy hogy úgy beszél mint egy gyári munkás, de kérdem én, istenem miért? Ezt a következtetést mégis mi a lótúróból vonják le??? blink.gif
2011. október 29. 08:25 #572
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.10.28. 13:35)
Sokan mondják rá, hogy p@rasztos, vagy hogy úgy beszél mint egy gyári munkás, de kérdem én, istenem miért? Ezt a következtetést mégis mi a lótúróból vonják le???  blink.gif

Az igen. blink.gif Én már olyat is olvastam, hogy a texasi akcentust p@rasztozták le. Nem tudom honnan a fenéből szedik az ilyen megállapításokat fear.gif Az akcentus ilyen, nem p@rasztos, ez ilyen. dry.gif
2011. november 14. 21:20 #573
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Cleanskin trailer!!! thumbsup.gif thumbsup.gif
2012. január 09. 09:15 #574
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Juhéjj!! Március 9-én Cleanskin bemutató a briteknél!! Utána már szerintem nem kell sok, hogy megkaparinthassam DVD-n! Nagyon várom már ezt a filmet, remélem nem fog csalódást okozni, mint tavaly az Age of Heroes. A Black Death után megint elő kellene állnia valami észbontóval, és itt most nem arra az észbontóan idegesítő libára gondolok, hanem egy értelmes, király jó filmre!
2012. január 26. 04:25 #575
- törölt felhasználó -    
Ezt a topikot már visszaolvastam a réginek meg a felénél tartok. beer.gif Grace találtam egy képet még a régiben volt belinkelve, és meg kell mondanom, hogy többet ilyet ne csinálj velem (!). Órákig bámultam csak azt az egy képet, bűntett ilyen jól kinézni és azok a szemek, meg a kis mosoly. blush.gif _nevet.gif Ez volt az. wub.gif

Ejj, de szöszi.
2012. január 26. 08:07 #576
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ScattyTaylor @ 2012.01.26. 04:25)
Ezt a topikot már visszaolvastam a réginek meg a felénél tartok.  beer.gif Grace találtam egy képet még a régiben volt belinkelve, és meg kell mondanom, hogy többet ilyet ne csinálj  velem (!). Órákig bámultam csak azt az egy képet, bűntett ilyen jól kinézni és azok a szemek, meg a kis mosoly.  blush.gif  _nevet.gif Ez volt az. wub.gif 
Ejj, de szöszi.

Szerintem Seannál panaszkodj! Én is szoktam morogni, hogy ilyen jól kinézni kicseszés velem, de hát a füle botját se mozgatja. Legfeljebb egyre jobban néz ki. rohog.gif
2012. január 26. 22:02 #577
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.26. 08:07)
Szerintem Seannál panaszkodj! Én is szoktam morogni, hogy ilyen jól kinézni kicseszés velem, de hát a füle botját se mozgatja. Legfeljebb egyre jobban néz ki.  rohog.gif

Na majd ha sikerül kijutnom, móresre tanítom a nevedben is. _nevet.gif

És így fog nézni, főleg hogy 16 centivel alacsonyabb vagyok, mint ő. biggrin.gif

A lányai gondolom nem vele élnek, vagy igen?
2012. január 27. 09:15 #578
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ScattyTaylor @ 2012.01.26. 22:02)
Na majd ha sikerül kijutnom, móresre tanítom a nevedben is.  _nevet.gif 
És így fog nézni, főleg hogy 16 centivel alacsonyabb vagyok, mint ő.  biggrin.gif
A lányai gondolom nem vele élnek, vagy igen?

Te csak 16 centivel vagy alacsonyabb? Mázlista! Inkább meg se mondom, én mennyivel vagyok kisebb nála. rohog.gif
Nem, nem élnek vele. Szép is lett volna. Folyton utazott, állandó jelleggel. A gyerekek az anyukákkal éltek. Bár a mostani állapotról nem tudok nyilatkozni, de szerintem a két felnőtt lányának már saját lakása van.
1 felhasználónak tetszik: ScattyTaylor
2012. január 28. 09:22 #579
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2012.01.27. 09:15)
Te csak 16 centivel vagy alacsonyabb? Mázlista! Inkább meg se mondom, én mennyivel vagyok kisebb nála.  rohog.gif 
Nem, nem élnek vele. Szép is lett volna. Folyton utazott, állandó jelleggel. A gyerekek az anyukákkal éltek. Bár a mostani állapotról nem tudok nyilatkozni, de szerintem a két felnőtt lányának már saját lakása van.

Hát azért örülnék, ha mondjuk csak 8-10cm lenne a leküzdendő táv. biggrin.gif
Így utólag már nekem is eljutott a tudatomig, de hát no gondolkodni nem szokás. _nevet.gif De jó kapcsolatot ápol velük, nem?
Láttam képeket, illetve, hogy néha viszi vörösszőnyegre őket.
2012. január 28. 09:41 #580
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ScattyTaylor @ 2012.01.28. 09:22)
Hát azért örülnék, ha mondjuk csak 8-10cm lenne a leküzdendő táv.  biggrin.gif 
Így utólag már nekem is eljutott a tudatomig, de hát no gondolkodni nem szokás.  _nevet.gif  De jó kapcsolatot ápol velük, nem? 
Láttam képeket, illetve, hogy néha viszi vörösszőnyegre őket.

Igen, nagyon szereti a lányait és igyekszik jó apa lenni. Tudja, hogy a nagyobb lányaival sok mindent elrontott, nem volt mindigg ott, amikor szükségük lett volna rá, de a kicsivel nagyon igyekszik és persze Mollyt és Lornát is igyekszik most már minél többet látni. Szerintem remek apa, a lányai odáig vannak érte.(Mondjuk én is odáig lennék... blush.gif rohog.gif )
Privit később írok, mert most mennem kell állatorvoshoz, meg bevásárolni. beer.gif
33 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok