Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 10:34
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Nincs mit. Szerintem az ő helyezésük korrekt. Sokan szerették, sokan nem. 11.hely, már az elejében van, és igen, volt attól a daltól 10 jobb. Csak hát, néhányat mögé soroltak. Őszintén, nekem nagyon nem tetszett a Blue
Sorry
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. május 15. 10:35
Azerbajdzsán?
ez komoly? istenem. Na ezt sem fogom többet nézni az hét-ziher.
Igazából én egyáltalán nem lepődtem meg hogy nem mi nyertünk ugyanis amíg Magyarországnak nincs keret arra hogy a következő évben megrendezze az Eurovíziót, nem ér semmit a tehetség.
Azerbajzsán hihetetlenül sz@r volt - és nem, ezt nem azért mondom mert nem mi nyertünk. Maga a dal nyálas, ráadásul annyira nincs hangja egyiknek sem aki előadta hogy az már ijesztő. Az olasz pö.csköszörű is egy nagy adag sz@r volt, mert maga a dal nem lett volna rossz, ha nem ő énekelte volna. A svédek egyszerűen borzalmasak voltak, a popular-os gyerekkel az élükön, mert annyira én is tudok énekelni, Nagy-Britanniát úgy ahogy van nem is jellemezném mert azok mindent csináltak csak nem énekeltek. kacsintgattak, mosolyogtak, mutogatták az izmos felsőtestüket...de engem nem győztek meg olyannyira hogy nem is jellemezném azt, amit ők ott műveltek, köszönöm. Kati meg hát mit mondjak...a számunk hihetetlenül tucatzene, de mivel Magyar vagyok - habár ez nem mindig jött jól - nem fogok holmi paprikajancsiknak szurkolni amikor Kati egy remek énekes. az is igaz hogy a What About My Dreams? nagyon tré egy szám, de nem érdekel.
Számomra az igazi győztes Kati, bár én még Szlovéniát is szívesen láttam volna az 1., esetleg 2. helyen, mert ez a Maja nagyon tud.
Igazából én egyáltalán nem lepődtem meg hogy nem mi nyertünk ugyanis amíg Magyarországnak nincs keret arra hogy a következő évben megrendezze az Eurovíziót, nem ér semmit a tehetség.
Azerbajzsán hihetetlenül sz@r volt - és nem, ezt nem azért mondom mert nem mi nyertünk. Maga a dal nyálas, ráadásul annyira nincs hangja egyiknek sem aki előadta hogy az már ijesztő. Az olasz pö.csköszörű is egy nagy adag sz@r volt, mert maga a dal nem lett volna rossz, ha nem ő énekelte volna. A svédek egyszerűen borzalmasak voltak, a popular-os gyerekkel az élükön, mert annyira én is tudok énekelni, Nagy-Britanniát úgy ahogy van nem is jellemezném mert azok mindent csináltak csak nem énekeltek. kacsintgattak, mosolyogtak, mutogatták az izmos felsőtestüket...de engem nem győztek meg olyannyira hogy nem is jellemezném azt, amit ők ott műveltek, köszönöm. Kati meg hát mit mondjak...a számunk hihetetlenül tucatzene, de mivel Magyar vagyok - habár ez nem mindig jött jól - nem fogok holmi paprikajancsiknak szurkolni amikor Kati egy remek énekes. az is igaz hogy a What About My Dreams? nagyon tré egy szám, de nem érdekel.
Számomra az igazi győztes Kati, bár én még Szlovéniát is szívesen láttam volna az 1., esetleg 2. helyen, mert ez a Maja nagyon tud.
2011. május 15. 10:38
Hogy mi 22.
na ne
de Kati nekünk te voltál a legjobb
de Kati nekünk te voltál a legjobb
2011. május 15. 10:41
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Kár, hogy nem Kati nyert, pedig nagyon jó volt. Igazán megérdemelte volna az első helyet. Ahhoz képest, hogy sokan azt állították, hogy ő fog nyerni, igencsak meglepett engem ez a 22.-dik hely... O.o
2011. május 15. 10:46
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
LULUPeas-nek : te aztán optimista vagy...
2011. május 15. 10:49
Boscorelli! Nos az a helyzet, h én, mint Blue-fan sem voltam annyira elragadtatva.
Tudom, h Lee így énekel élőben, a szám annyira nem rossz, de ők ennél jobbat is tudnak. Sztem is korrekt a helyezésük.
Wolf Kati meg nagyon szépen énekelt, sajnálom, h nem került előrébb.
Tudom, h Lee így énekel élőben, a szám annyira nem rossz, de ők ennél jobbat is tudnak. Sztem is korrekt a helyezésük.
Wolf Kati meg nagyon szépen énekelt, sajnálom, h nem került előrébb.
2011. május 15. 10:53
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Tudtam én, hogy nem szabad hinni, hogy első 5 meg hogy nyerni fog Kati... ugyan, kérem!
Egy ideig talán hittem abban, hogy benne lehet az első 10-ben, de miután lement a két elődöntő (főleg a csütörtöki) után be kellett volna látnunk, hogy ez a mezőny bazierős!
Engem nem érdekel, ki fog most lehurrogni, de elmondom a véleményem, utána várom a kődobálókat
Én már az X-Faktor alatt folyamatosan azt hangoztattam itthon meg jó pár embernek, hogy Király L. Norbit kell elküldeni az Eurovízióra, ha indítunk énekest. Hogy miért? Norbi milyen showkat nyomott a műsorban? Néha meglepődtek az emberek rajta. Ha elvitt volna egy olyan méretűt, mint pl. amit az első showban csinált, már többet csinált volna, mint a legtöbb ország! Lehet, hogy a hangja nem egyenlő Wolf Katiéval, de valljuk be, nem mindig jön be az a taktika, hogy ha állunk a színpadon és éneklünk meg néha rázzuk a csípőnket, akkor megnyerjük a versenyt. (Halkan kérdezném, az ESC előtt nem arról volt szó, hogy mekkora showval megyünk ki? Az hová tűnt? Vagy csak én értettem félre?
)
Mindegy, lényeg a lényeg: Magyarországnak NEM SZABAD SENKIT indítania, mert akármit csinálunk, nem leszünk benne az első 5-ben! Nem szeretnek minket, kész, el kell fogadni a tényt! Az ilyen jóslatoknak meg sose higgyen senki, mert az lesz mint most: hatalmas pofára esés...
Engem nem érdekel, ki fog most lehurrogni, de elmondom a véleményem, utána várom a kődobálókat
Mindegy, lényeg a lényeg: Magyarországnak NEM SZABAD SENKIT indítania, mert akármit csinálunk, nem leszünk benne az első 5-ben! Nem szeretnek minket, kész, el kell fogadni a tényt! Az ilyen jóslatoknak meg sose higgyen senki, mert az lesz mint most: hatalmas pofára esés...
2011. május 15. 10:57
Tudtam, h magyarország be se fog kerülni a legjobb 10be, de még a legjobb 20ba se.....
2011. május 15. 10:58
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
nem baj büszkék vagyunk rád Kati!pedig nagyon jó voltál!
2011. május 15. 11:01
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Gratulálok, gratulálok... =/ Kicsit előrébb is lehettünk volna.... Gajcsival abban egyet értek, hogy Király L. Norbi érdekes előadásmódjával lehet, hogy előrébb jutott volna MO., de hát örüljünk neki, hogy egyáltalán Kati bejutott, énekelt és nem utolsó lett!
Azerbajdzsánnak meg őszintén gratulálok, tényleg gyönyörű számot adtak elő!
Azerbajdzsánnak meg őszintén gratulálok, tényleg gyönyörű számot adtak elő!
2011. május 15. 11:02
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2011.05.15. 10:53)
Egen sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.