Én is sajnálom Katit. Az első háromba semmiképp se raktam volna be, egyszerűen nem tetszett annyira a szám, de a hangja fantasztikus, a top 10-ben ott lett volna a helye.
Azerbajdzsán - nem tetszett a dal, nyálas volt, és az énekesek hangja se volt túl meggyőző. Nem tudom hogy nyerhettek, kicsit furcsa.
Én az első négy helyre mindenképp az Ukránokat, Észteket, Görögöket, Svédeket tettem volna. Számomra ők voltak a legjobbak.
Azért gratulálok Katinak, nem szabad szomorkodnia, hiszen jól teljesített az eredménytől függetlenül.
Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 09:53
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
2011. május 15. 10:03
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
gondoltuk sztem h hiába jó is Kati dala. úgyse tud nyerni... nekem a nagy kedvenceim Eric (svéd) és a Blue(angol) indulók voltak... Azerbajdzsán sem volt rossz.. de nagyon sajnálom h nem Eric nyerte meg.. megérdemelte volna sztem.. (: de így is örülök..
viszont Katit sajnálom =(
viszont Katit sajnálom =(
2011. május 15. 10:05
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
óóóóó!!!! azt gondoltam h nem Magyarország fog nyerni, meg h mindenki a szomszédjára fogja dobálni a 12 pontokat...de azért jobb lett volna ha a svéd nyeri meg. és az h az olasz a második
hát az azért meglepett
2011. május 15. 10:11
gondoltam h nem m.o fogja megnyerni de legalább olyan nyerte meg volna aki jó volt mint pl: nadine
beiler,vagy a szlovén csaj! nekik legalább volt hangjuk...am most a kati se olyan rosz mit a múltkor
beiler,vagy a szlovén csaj! nekik legalább volt hangjuk...am most a kati se olyan rosz mit a múltkor
2011. május 15. 10:12
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Tudtam h kati nem nyerhet
a szavazatok általában "szimpátia pontk " voltak (és nem tartozunk a közkedvelt rétegbe
) de szerintem a legjobb : swédország, írország és dánia volt
én nekik szoritottam és sztem ell és nikki nem volt olyan jó de azért gratulálok ui. ha a magyar csatornák nem hangsullyozzák kati "nyerési esélyét " akk most nem lennétek ennyire csalódottak
2011. május 15. 10:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
2011. május 15. 10:23
Háát, kissé pofára esés volt, de azért Kati valamennyit így is nyert
Meg legalább ott lehetett, és legalább egy tehegséges énekes képviselt minket 
A nyerteseknek gratula.
Nem tudja vki, h a Blue hányadik lett?
A nyerteseknek gratula.
Nem tudja vki, h a Blue hányadik lett?
2011. május 15. 10:26
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Thora_90:
Az angolok 11.-ek lettek.
Az angolok 11.-ek lettek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: