Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 09:08
|
|
Dyraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 80 Csatolások: 1 Azonosító: 128472 offline
|
Teljes mértékben igazad van Dzsinush!!Én is a svédeket tettem volna az első helyre mert ott volt egy 20 éves (szinte gyerek)fiú aki sokkal de sokkal jobb volt mindenkinél!
2011. május 15. 09:09
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Katinak szerintem jobb helyen kellett volna végeznie, mint 22!!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2011. május 15. 09:10
Annyira örültem amikor a svédek vezettek,de miután láttam h Azerbajdzsánnak több mint 200 pontja van tudtam h Eric már csak a 2. v 3. lehet.
Viszont Kati 22.helye érthető volt,mert az elődöntőben sztem jobban énekelt!
2011. május 15. 09:13
|
bubo85<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.13. Hozzászólás: 2413 Csatolások: 0 Azonosító: 60728 offline
|
Ez a verseny sajnos nem arról szól, hogy ki énekel a legjobban, hanem hogy melyik ország kivel van jóban. Hát a mi politikusaink mindig elintézik, hogy mindenki utáljon minket!
2011. május 15. 09:15
|
|
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline
|
A svéd srác jobb volt szerintem mondjuk, de alapba idegesítő hogy itt is nagyrészt azon múltak a szavazatok, hogy ki kinek a szomszédja, vagy melyik országok "vannak jóba" nem is a tehetségen... Katinak messze a legjobbak között kellett volna lennie
Na nem baj, azért szép volt Kati büszke vagyok rád, és köszönjük a 12 pontot Finnországnak!
Azerbajdzsánnak pedig gratula!
Na nem baj, azért szép volt Kati büszke vagyok rád, és köszönjük a 12 pontot Finnországnak!
Azerbajdzsánnak pedig gratula!
2011. május 15. 09:27
|
eszter12visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 131615 offline
|
Hat Magyarorszag jol leegett, Romania sem buszkelkedhet a helyezesevel, de hat ez a ket orszag jobban megerdemelte a gyozelmet, mint Azerbajdzsan. Egy ilyen lecso szammal nem ertem, hogy lehet nyerni!
1 felhasználónak tetszik:
Kath M.
2011. május 15. 09:40
Magyarország egyáltalán nem égett le. Maga a dalfesztivál bizonyította be, amit már évek óta nagyon sokan, ha nem mindenki tud: az egésznek semmi köze a zenéhez és a tehetséghez.
Másrészről szerintem nagyon furcsán alakultak a nézői szavazatok. Hogy nem kaptunk például a németektől pontot, amikor pár napja Kati még külön díjat is átvehetett, mert egy helybeli rádió elsőnek szavazta meg a dalát? Plusz állítólag sok országból nem is tudtak szavazni a mi indulónkra.
Szóval gratulálok Azerbajdzsánnak, tetszett a daluk, de volt az övéknél sokkal jobb produkció is, ami méltánytalanul le lett húzva, vagy inkább nem lett értékelve megfelelően.
Számunkra pedig Kati a verseny igazi győztese, és büszke lehet arra, ahogy énekelt és ahogy képviselte hazánkat.
Másrészről szerintem nagyon furcsán alakultak a nézői szavazatok. Hogy nem kaptunk például a németektől pontot, amikor pár napja Kati még külön díjat is átvehetett, mert egy helybeli rádió elsőnek szavazta meg a dalát? Plusz állítólag sok országból nem is tudtak szavazni a mi indulónkra.
Szóval gratulálok Azerbajdzsánnak, tetszett a daluk, de volt az övéknél sokkal jobb produkció is, ami méltánytalanul le lett húzva, vagy inkább nem lett értékelve megfelelően.
Számunkra pedig Kati a verseny igazi győztese, és büszke lehet arra, ahogy énekelt és ahogy képviselte hazánkat.
2011. május 15. 09:41
nekem nem nagyon tetszetek,meg én úgy tudom
Azerbajdzsán Ázsiában van és ennek a versenynek az a neve,hogy EUROvision..-.-"
Azerbajdzsán Ázsiában van és ennek a versenynek az a neve,hogy EUROvision..-.-"
2011. május 15. 09:42
|
|
bad girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 134108 offline
|
én azért sajnáltam mer tök jó volt...és azért nem szavaztak-rá mer minket utálnak.:'(
2011. május 15. 09:50
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
azért vesztettünk mert minket utálnak...
2011. május 15. 09:51
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Nem néztem a műsort, de ahhoz képest, h mennyire dicsérték a WK-t, elég gáz lett a helyezése. A dicséretek és a magasztalás után, min. az első 10beni helyezésre számítottam...
Azt is hozzáteszem, h nekem nem tetszett a szám, még azt sem tom ez a csaj melyik "tehetségkutató"ból került elő.
Azt is hozzáteszem, h nekem nem tetszett a szám, még azt sem tom ez a csaj melyik "tehetségkutató"ból került elő.
2011. május 15. 09:52
|
|
barbus022000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 58 Csatolások: 48 Azonosító: 142149 offline
|
Hát ők nem a legjobbak közé tartoztak de szerintem a Kati volt a legjobb nem kellet volna neki ennyire hátul lenni mert nagyon jó ez a dal és a Katinak is jó hangja van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.