Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 16. 14:46
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
nem kell beletörődni, jövőre is indulnia kell valakinek, aki be tudja bizonyítani, hogy Magyarországot tisztelni kell, mert mi is vagyunk annyira jók ,ha nem jobbak, mint a többi ország!!!!
)
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 16. 14:48
|
|
macskacatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151185 offline
|
én szerintem jo hogy ok nyertek jol enekeltek de kati is jo volt
thunderbird
2011. május 16. 15:20
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
amit ők megnyertek, ezer olyan dal van...Katié legalább különleges..
2011. május 16. 16:28
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Fú én egyszerűen nem tudom felfogni!
Hogy lehet, hogy zeneileg egyetlen hiba nem volt benne, és olyan tiszta volt, hogy még egy ének tanár is megirigyelhetné ezt a hangszínt. Én néztem az elejét, és hát Kati előtt aki énekelt az se volt valami nagy eresztés, még Kati után is énekelt egy ikerpáros, a Jedward, hát arról annyit, hogy olyan pocsék volt, azt hittem, hogy csak ki akarják gúnyolni ezt az egész dalfesztivált, pocsék volt szerintem. ÉS érdekes módon 8. helyre kerültek
Ezek után lehet hogy velem van a gond, és hogy nekem van egy vacak ízlésem, de ha már sok felháborodás övezte az eredményezést, akkor csak nem vagyok egy olyan téves elméjű gyökér, aki csak azért pattog, mert nem került be a pártfogoltja az első 5-be. Szerintem a dallal semmi gond nem volt, nem tudom mit károgtok össze-vissza, ha nem jön be a pop stílus, akkor hallgasd a tuc-tuc szögzenét, vagy a visítós törős-zúzós zenét. Ennyi.
Hogy lehet, hogy zeneileg egyetlen hiba nem volt benne, és olyan tiszta volt, hogy még egy ének tanár is megirigyelhetné ezt a hangszínt. Én néztem az elejét, és hát Kati előtt aki énekelt az se volt valami nagy eresztés, még Kati után is énekelt egy ikerpáros, a Jedward, hát arról annyit, hogy olyan pocsék volt, azt hittem, hogy csak ki akarják gúnyolni ezt az egész dalfesztivált, pocsék volt szerintem. ÉS érdekes módon 8. helyre kerültek
2011. május 16. 16:34
Az uniónak mi csak vesztesei vagyunk.Ezt már rég tudjuk.Ez jó példa erre hogy ezt a csodálatos produkciót nem díjazták.Persze arra jók vagyunk hogy a mocskukat szemétjeiket ránk nyomják.
Pixie Buue
2011. május 16. 17:09
|
|
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 573 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline
|
Ez csak politikán múlt meg hogy kinek van elég jó helye a térképen,mert Kati messze sokkal jobb volt,mint Azerbajdzsán.És szerintem Észtország és Spanyolország is sokkal jobb volt és ők is a lista aljára kerültek.Egyépként meg mi az,hogy egy ázsiai ország nyer meg egy európai dalversenyt??
2011. május 16. 20:43
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
szegény Kati
pedig olyan ügyes volt
2011. május 17. 16:11
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
3,4,5,7 csak őket szeretem és csak nekik örülök <3 de nagyon
ja és persze Katinak
ja és persze Katinak
2011. május 17. 18:59
Én is Wolf Katinak szurkoltam, bár gondoltam, hogy nem sok esélye van ilyen országok mellett, mint Dánia vagy Görögország .
thunderbird
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.