Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 22:49
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem egyáltalán benne se kellett volna lenniük a 10ben. nem valami nagy durranás az a dal.
2011. május 15. 23:37
Idézet (Bogszics @ 2011.05.15. 18:45)
Azt nem is mondtam, hogy rossz hangja van, de nem gondoltam, hogy ilyen elöl végez, mert a dala nekem nem volt olyan nagy szám. Jó ott volt mögötte a gyönyörű homokrajzolzolós háttér, de az szerintem inkább elvonta a figyelmet a produkcióról. Mondjuk ezerszer inkább ez mint az idióta pápjulör meg lipstick (fiúk a rúzsról??) De ha már így esett, én Nadine-t (osztrák) és Maja-t (szlovén) is előbbre vártam volna, mert jó volt a daluk lenyűgöző hanggal. Nekem ők is nagyon tetszettek.
úgy tűnik, neked eltér az ízlésed az átlagtól...
nekem:
1. Magyarország (természetesen
2. Svédország
3. Észtország
4. Ukrajna (a szám is szép volt, bármit is mondtok.)
5. Ausztria
6. Írország
7. Szlovénia
8. Svájc
9. Moldova
10. Oroszország
A többi már nekem tök nyolc
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. május 15. 23:54
én teljesen ki voltam ütve az eredményhírdetés alatt, a sok baromságtól úgy megfájdult a fejem.
nagyon sajnálom, h nem jutottunk be legalább az első 5-be.
annak viszont nagyon is örülök, h svédország és azerbajdzsán elöl végeztek. (kati mellett én nekeik drukkoltam)
nagyon sajnálom, h nem jutottunk be legalább az első 5-be.
annak viszont nagyon is örülök, h svédország és azerbajdzsán elöl végeztek. (kati mellett én nekeik drukkoltam)
2011. május 16. 07:25
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.05.15. 12:49)
sunnystic: ez nem így van! Youtube- Kati Wolf írd csak be ! Ott vannak hogy mit írnak! Ez POLITIKA!!
Én is erről beszéltem... xD
2011. május 16. 09:18
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Idézet
Katijjah
új tag nekem:
1. Magyarország (természetesen biggrin.gif )
2. Svédország wub.gif
3. Észtország
5. Ausztria
6. Írország
7. Szlovénia
8. Svájc
9. Moldova
10. Oroszország
A többi már nekem tök nyolc w00t.gif
új tag nekem:
1. Magyarország (természetesen biggrin.gif )
2. Svédország wub.gif
3. Észtország
5. Ausztria
6. Írország
7. Szlovénia
8. Svájc
9. Moldova
10. Oroszország
A többi már nekem tök nyolc w00t.gif
nos,nekem meg hasonló lenne,de nem annyira
1.Magyarország
2.Svédország
3.Írország
4.Anglia
5.Észtország
És ezek után a többi nem izgat
2011. május 16. 09:53
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
http://www.youtube.com/watch?v=Yj1I2aSWKiY hallgassátok meg ezt és a drága győztesek dalát -.- nekem lesülne a pofám ha olyan dallal nyernék, melyet más szerzett és nem számomra. :/
2011. május 16. 12:04
szerintem Grúziának sokkal feljebb kellett volna végeznie. M.o. a 22. helyen kicsit meglepett,bár szerintem ez egy semmilyen dal,olyan összecsapott az egész. na mindegy remélem legközelebb jobb helyen végzünk.
2011. május 16. 13:00
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Most néztem a külföldi oldalakat Európa fel van háborodva,no nem csak Kati miatt.
15 évig mi sem menjünk mint az olaszok,így hátha egyszer esélyünk lesz jövőre ha megint indítanak talán mégis valakit akkor nyomni kell a finnekre és a spanyolokra (akármilyen rossz lesz a zenéjük) tőlük kaptuk a legtöbb pontot a többit sz@rjuk le.
Azerbanzsiban még stadion sincs ahol megrendezik ezt a sz@rságot,de hogy ez nem a dalokról szol az is biztos köszönhető a politikának Azerbandzsi most földgázt,és kőolajat fog adni a rájuk voksolóknak? Mert másuk egyebük nincs.
A rossz macskanyávogású dalok elöl,a jók dallamosak hátul végeztek.
SZÉGYEN!
15 évig mi sem menjünk mint az olaszok,így hátha egyszer esélyünk lesz jövőre ha megint indítanak talán mégis valakit akkor nyomni kell a finnekre és a spanyolokra (akármilyen rossz lesz a zenéjük) tőlük kaptuk a legtöbb pontot a többit sz@rjuk le.
Azerbanzsiban még stadion sincs ahol megrendezik ezt a sz@rságot,de hogy ez nem a dalokról szol az is biztos köszönhető a politikának Azerbandzsi most földgázt,és kőolajat fog adni a rájuk voksolóknak? Mert másuk egyebük nincs.
A rossz macskanyávogású dalok elöl,a jók dallamosak hátul végeztek.
SZÉGYEN!
2011. május 16. 13:52
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
szemétség, h nem kati lett az 1.!!!!
2011. május 16. 14:00
túl hátra került Kati, hiszen minimum első tíz között ott kellett volna lennie!!
2011. május 16. 14:00
|
|
MIKL-Aúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 94159 offline
|
tiszta politika volt az egész ami szerintem nagyon undorító dolog bár ez sosem a tehetségről szólt ...
Az első 5 nálam:
1. Magyarország
2. Svédország <3<3
3. Oroszország
4. Dánia
5. Írország
Az első 5 nálam:
1. Magyarország
2. Svédország <3<3
3. Oroszország
4. Dánia
5. Írország
2011. május 16. 14:15
|
|
KimSalvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 146902 offline
|
2011. május 16. 14:15
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Szerintem nem Katinak szólt hanem nekünk.
2011. május 16. 14:24
katacsader: Egyetértek veled,mert azért Kati mindent megtett és ezzel a mindennel simán benne lehetett volna az első 15ben...de sajnos nem Katin múlt
Azért örülök,hogy nem utolsók lettünk
Azért örülök,hogy nem utolsók lettünk
2011. május 16. 14:42
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
sajnos ez tényleg nem Katin múlt, kár h az egész politika volt!
benne kellett volna lennünk az első 10ben.
ÉS EZ NEM EGY ÖSSZECSAPOTT DAL VOLT!! volt eleje és vége, míg a többi dal közül ezt csak néhányról mondanám el. a döntőben szépen elénekelte! nyernünk kellett volna!!
benne kellett volna lennünk az első 10ben.
ÉS EZ NEM EGY ÖSSZECSAPOTT DAL VOLT!! volt eleje és vége, míg a többi dal közül ezt csak néhányról mondanám el. a döntőben szépen elénekelte! nyernünk kellett volna!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.