Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 20:13
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
sajnálom de nagyon hogy nem lettünk benne legalább a tízben!! kati megérdemelte volna!
2011. május 15. 20:15
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
politika ide vagy oda, nekem akkor is kati a nyerő és remélem, hogy hatalmas hírneve lesz és több tucat legalább ennyire jó száma
hajráá kati!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. május 15. 20:27
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Tegnap este néztem,nem jutottam szóhoz az eredmények után.Rengeteg borzalmas szám volt,Katié legalább minőségi munka volt.Minimum a Top 10-be be kellet volna kerülnie.
2011. május 15. 20:31
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Hát,baromira meglepődtem,amikor Getter Jaani azzal a nagyszerű dallal 24. lett
Meg aztán Katin is meglepődtem,de a lejártatás után már ez is egy icipicit várható volt,de én egy 5-6.helyezésben reménykedtem.Azerbajdzsán dala jó volt,de a 2009-es Always után már nem igazán volt jobb.Amúgy az írek is jók voltak,de a szintén 2009-es Et Cetera után már ők sem lehettek volna jobbak,de tévedtem-nagyon jók voltak!Amúgy az oroszok ugye nem szavazhattak magukra,több millióan vannak, gondolom nem egy-két ember szavazott onnan Azerbajdzsánra
De gratula.Ja,és Getter 2005-ös 6.helyezése után nagyon szomorú voltam,hogy 24.lett.
2011. május 15. 20:32
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem nem nekik kellett volna megnyerni. Szép és jó volt a dal, de nem oda illő. Ha nyálazni és folyni akarok a nyálas daloktól, akkor majd megnézek egy romantikus filmet. Ez egy dalverseny, amin szerintem egy jó dinamikus dal lehet a nyerő. Amire lehet táncolni. Én nem is értem, hogy az olaszok hogy lettek 2.-ak. Szerintem nem nagy dolog volt a dal. Kati helyét átvehették volna és cserélhettek volna. Végül is azért lehetett sejteni, hogy Kati nem fogja megnyerni. Ezért én inkább Ericnek szurkoltam, hogy megnyerje. Sajnálom hogy "csak" harmadik lett. =/ Amúgy ezen az egészen is látszik, hogy nem vagyunk azok akiket sokan kedvelnek. Ez is egy politikai háttér. Látszik, hogy itt az nyert, aki jóban van a pénzes "nagytestvérekkel". Legközelebb SP-t kell küldeni, akire a "cuki pofija" miatt fognak szavazni. És mondjuk az is eléggé gáz, hogy pont azoktól nem kaptunk egyetlen egy pontot sem, akikkel állítólag már több száz éve "jó barátságban" vagyunk... a lengyelek... De azért a finneknek köszönjük a maximális pontot
"Paradicsom Oszkár" nagyon jó volt és szégyellem magam, az egész ország nevében, hogy mi kaptunk tőlük max pontot, mi meg nem adtunk nekik egyet sem. =/ Végeredményben... Kati jól teljesített, igaz többet mozoghatott volna a színpadon, de sokkal jobb volt, mint 2 évvel ezelőtt az Ádok Zoli. Szégyenszemre, ő még a döntőbe sem jutott be, nem hogy díjat nyert volna ott kint.
Szóval, nekünk azért, Kati, te vagy a nyertes
hana001
2011. május 15. 20:47
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Röviden és tömören: ez az egész szín tiszta politika volt.
2011. május 15. 20:48
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Nagyon nagy csalódás volt számomra az egész, persze nem Kati miatt, ő fantasztikus volt, s az első tízbe egyértelműen helye volt (minimum). Egyszerűen az egész a politikáról szólt, a nyertes dalnál is voltak százszor jobbak, köztük - szerintem - Katié is. Azért viszont én szégyenlem magam, hogy a finnek 12 pontot adtak nekünk (
), mi meg nulla pontot nekik.
Hát gratulálok...
Ezek után úgy érzem, nem érdemes jövőre kimennünk. Mehetünk mi bármivel - nem fogunk nyerni. Sajnos.
Ezek után úgy érzem, nem érdemes jövőre kimennünk. Mehetünk mi bármivel - nem fogunk nyerni. Sajnos.
2011. május 15. 21:04
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
sajnálom, és a finnekbe óriásit csalódtam(pozitívan): 22 pont..
<3
2011. május 15. 21:07
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.05.15. 21:04)
sajnálom, és a finnekbe óriásit csalódtam(pozitívan): 22 pont..
<3
elnézést kérek elírtam..
12 pont..
2011. május 15. 21:13
Kicsit csalódott vagyok,nem gondoltam volna hogy ennyire hátul leszünk.
2011. május 15. 21:19
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Nem tudom Azerbajdzsán mióta európa... -.-"
2011. május 15. 21:31
|
|
hella06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 117381 offline
|
ez itt nem a zenéről és a tehetségről szólt, hanem arról, hogy mindenki a szomszédos országokra szavazott.
én azt sem értem, hogy pl. Azerbajdzsán vagy Izrael mióta tartózik Európához.
Remélem azért jövőre ennél 'igazságosabb' lesz az egész. És nagyon köszönjük a Finnek-nek a 12pontot
<3
én azt sem értem, hogy pl. Azerbajdzsán vagy Izrael mióta tartózik Európához.
Remélem azért jövőre ennél 'igazságosabb' lesz az egész. És nagyon köszönjük a Finnek-nek a 12pontot
Jessica77
2011. május 15. 21:48
|
|
Flower_93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 142193 offline
|
Eléggé lehangolt a végeredmény!! Azért Katinak benne kellett volna lennie a legjobb 5 ben!! Eléggé húzták egymást a szomszédos országok, mi meg alig kaptunk pontot a szomszédainktól! Köszönjük Finnek!
Jessica77
2011. május 15. 21:56
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
NEIGHBOURVISION.
röviden tömören ennyi hozzászólásom lenne az egészhez.. szerintem baromira igazságtalan, hogy minden ország, minden szarért szavazott a másikra csak a zenéért nem, amiről itt igazán szó volt. Kati fantasztikus volt, számomra érthetetlen hogy csak a 22. helyre futott be. Nagyon jól esett amikor a finnek 12 ponttal támogattak minket, de sajnos ezzel sehova sem jutottunk
A nyertesekről meg annyit, hogy nem megérdemelt győzelem volt, és ha azt hiszik világra szóló karriert futhatnak be ezzel, akkor el kell hogy szomorítsam őket mert ezzel - értem itt a dalra - kitörölhetik a hátsófelüket.
röviden tömören ennyi hozzászólásom lenne az egészhez.. szerintem baromira igazságtalan, hogy minden ország, minden szarért szavazott a másikra csak a zenéért nem, amiről itt igazán szó volt. Kati fantasztikus volt, számomra érthetetlen hogy csak a 22. helyre futott be. Nagyon jól esett amikor a finnek 12 ponttal támogattak minket, de sajnos ezzel sehova sem jutottunk
2011. május 15. 21:57
mióta tartozik Európához Azerbajdzsán????
nekem nem tetszett a daluk, akkor már sokkal jobb volt náluk pl. a svéd
ott vártam a pontokat a románoktól, szerbektől, szlovákoktól,stb. erre semmi
de a finneknek köszönjük nagyon a 12-t
tisztára kiakadtam tegnap, felesleges is volt végignézni, szánalom, amit az országok műveltek...
tisztára kiakadtam tegnap, felesleges is volt végignézni, szánalom, amit az országok műveltek...
2011. május 15. 21:58
Idézet (Princesita09 @ 2011.05.15. 21:57)
mióta tartozik Európához Azerbajdzsán??
Ha kicsit visszaolvasnál, akkor tudnád...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.