Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 18:26
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
nekem nagyon nem jött be a dal se meg tökre nem szimpi a csaj... Kati volt a legjobb meg a svédek... meg még egy-két szám tetszett a többi egy nagy rakás .... volt!
2011. május 15. 18:32
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Hát én is rettentően meglepődtem hogy Magyarország ilyen hátul végzett. Annak örülök hogy Svédország ( Eric ) 3. lett,ő tényleg jól teljesített,ezenfelül pedig az Íreknek örülök nagyon nagyon!
2011. május 15. 18:41
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.05.15. 18:40)
hát ez gyalázatos mit keress előttünk Románia , Szlovénia ? Wolf Kati szerintem nagyon jó volt..
Szerintem is. De legalább az vigasztal, hogy Katit a külföldiek is megismerték
2011. május 15. 18:45
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Nashine @ 2011.05.15. 16:50)
Te most viccelsz? Mika (Ukrajna) iszonyat tehetséges, és megérdemli a helyét!
Azzal én sem értek egyet, hogy Azerbajdzsán nyert, de hát ez már rég nem arról szól, hogy ki volt a legjobb. 
Azt nem is mondtam, hogy rossz hangja van, de nem gondoltam, hogy ilyen elöl végez, mert a dala nekem nem volt olyan nagy szám. Jó ott volt mögötte a gyönyörű homokrajzolzolós háttér, de az szerintem inkább elvonta a figyelmet a produkcióról. Mondjuk ezerszer inkább ez mint az idióta pápjulör meg lipstick (fiúk a rúzsról??) De ha már így esett, én Nadine-t (osztrák) és Maja-t (szlovén) is előbbre vártam volna, mert jó volt a daluk lenyűgöző hanggal. Nekem ők is nagyon tetszettek.
2011. május 15. 18:53
Küldhetünk akárkit,nem fogunk nyerni.Nem azt nézik
a döntőben a szavazók,hogy ki mennyire volt jó,hanem,hogy kik kit szeretnek.Főleg nyaltak egymásnak.Mivel régen a Szovjet Unióba tartozott egy mostani csomó ország,akkor még jó,hogy egymásra szavaznak.De még mi is hozzátettünk,ahoz,hogy lejjebb kerüljünk,mert olyanra szavaztunk,ami lejjebb vitt-.-Szóval küldhetünk női zenekart,férfi zenekart,vegyes zenekart,időset,fiatalt,nőt,férfit,tehetségest(!!),tehetségtelent,akkor sem nyerünk,mert nem vagyunk annyira népszerűek és nem "szeretnek" minket annyira más országok.
a döntőben a szavazók,hogy ki mennyire volt jó,hanem,hogy kik kit szeretnek.Főleg nyaltak egymásnak.Mivel régen a Szovjet Unióba tartozott egy mostani csomó ország,akkor még jó,hogy egymásra szavaznak.De még mi is hozzátettünk,ahoz,hogy lejjebb kerüljünk,mert olyanra szavaztunk,ami lejjebb vitt-.-Szóval küldhetünk női zenekart,férfi zenekart,vegyes zenekart,időset,fiatalt,nőt,férfit,tehetségest(!!),tehetségtelent,akkor sem nyerünk,mert nem vagyunk annyira népszerűek és nem "szeretnek" minket annyira más országok.
2011. május 15. 18:53
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Katinak a top10ben lett volna a helye!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
SelenaGomezHU
2011. május 15. 19:00
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
Ahj .. Tényleg sose fogunk győzni .. Legalább a Top 10-be bekerülhettünk volna .. De kár ... Pedig nagyon szurkoltam Katinak.Szerintem remek volt. Viszont Azerbajdzsán nem tetszett.Akkor inkább már győzött volna Svédország ..... Hát .. Talán majd legközelebb előrébb kerülünk.
2011. május 15. 19:06
ez nem ér!!!>.<
én komolyan azt gondoltam h Kati benne lesz a Top 5-ben legalább....fantasztikusan teljesített!!! és azt nem értem h Moldova azzal a Besenyő család szintű produkcióval hogy kerülhetett feljebb mint Kati...az egész versenyt végignéztem mivel abban a hitben voltam h Katinak nagyon nagy esélye van...Azerbajdzsán is jó volt, de Kati jelentősen jobb volt sztem....-.- nah m1, én attól még NAGYON büszke vok Katira, mivel fantasztikus volt
♥Kati♥
én komolyan azt gondoltam h Kati benne lesz a Top 5-ben legalább....fantasztikusan teljesített!!! és azt nem értem h Moldova azzal a Besenyő család szintű produkcióval hogy kerülhetett feljebb mint Kati...az egész versenyt végignéztem mivel abban a hitben voltam h Katinak nagyon nagy esélye van...Azerbajdzsán is jó volt, de Kati jelentősen jobb volt sztem....-.- nah m1, én attól még NAGYON büszke vok Katira, mivel fantasztikus volt
2011. május 15. 19:12
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Kár,na de valljuk be,esélyünk sem volt.
De mégiscsak több a kelleténél:ha itt jelentkeznek pl. szlovákok tehetségkutatón,másodikok lesznek.
IGAZSÁGTALANSÁG!!!
Hol vannak ilyenkor a külföldön élő magyarok???
De mégiscsak több a kelleténél:ha itt jelentkeznek pl. szlovákok tehetségkutatón,másodikok lesznek.
IGAZSÁGTALANSÁG!!!
Hol vannak ilyenkor a külföldön élő magyarok???
2011. május 15. 19:27
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Lambika @ 2011.05.15. 19:26)
én azon is kiakadtam hogy az olaszok a második helyre jutottak, annyira szar számot adtak elő és olyan gagyi, a legrosszabb volt
Az olasz számot én a legutolsók közé soroltam volna. Nem a második helyre
2011. május 15. 19:30
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Én drukkoltam nekik is!Bár sztem Olaszország naon uncsi volt és a svédeknek kellet volna a 2.-oknak lenniük.Meg nekem még Svájc tetszett és Észtország de az hogy Wolf Kati 22??????? Sokkal de sokkal jobb volt!!Nem értem hol van az agyuk az olyan országoknak akik a pl.: a görögöknek vagy Bosznia & Hercegovináknak adott pontot..De azért köszönjük a Finneknek azt a 12 pontot
♥ Katinak benne kellet volna lennie a top 5-ben!!! Ennyi és köszönöm aki végighallgatott
2011. május 15. 19:34
hát ez nagy szemétség, mert többen sokkal rosszabbak voltak mint Kati. abszolut nem vagyok megelégedve a 22. hellyel. ez megalázó.sokkal rosszabbak is voltak nála
2011. május 15. 19:45
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
akkor ez az egész össze-vissza sztárolás a külföldi országoktól is csak kamu volt? grat. és kösz, hogy egy kis reményt kaphattunk, de sikerült a végeredménnyel az egészet elcseszni
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. május 15. 19:48
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ha meg tényleg a politika döntött... hát ahhoz nincs mit hozzátennem, úgy érzem (és most vonatkoztassunk el attól, hogy valaki jobb- vagy baloldali [gondolom a sok zöldfülűnek ez nem mond semmit)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.