Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 16:36
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát igen trina... Hálistennek Katinak nem szállt a fejébe a dicsőség akkor, és jól tudta kezelni.
És nolám ez lett belőle. 22. hely, ezt neked Európa
Persze a youtube-on meg ment a nyali-fali, hogy mennyire imádják a dalt, de a szavazásra meg basztak. Vagy már kezdem azt hinni, hogy az úgynevezett "szakmai zsűri", aki elvileg 50%-ban befolyásol, húzott le inkább minket. Érdekes, a 8, 10, 12 pontokat mindenki a szomszédjának adta.
Azért a finneknek örülök, legalább ők szeretnek
Így utólag kiderült, a rádiós díj is csak azért volt, hogy befogják a pofánkat. Köszi dajcsland
Az eredményhirdetés felénél már úgy voltam vele, hogy inkább az azeriek nyerjék meg, mint a nyálas Saade gyerek vagy az idióta Jedwardék... Olaszországnak meg kinyalták a seggét, csak mert visszatért. Ja és pl Ukrajna, Dino papa, a görögök mit keresnek olyan elöl? A moldávok mit keresnek egyáltalán a döntőben? (komolyan mondom, menjünk jövőre egy ilyennel, ami szinte követeli az utolsó helyet, és kicseszésből majd beszavaznak a döntőbe
)
Mindegy, én így is büszke vagyok Katira meg a magyar csapatra, mert végre mindent megtettek egy jó helyezésért és az elismerésért. Az is csoda, hogy egyáltalán bejutottunk a döntőbe. Sajnos el kell fogadni, ez a verseny elsősorban már nem a dalokról szól.
Viszont itt is igaz, hogy nem mindig a győztes az igazi győztes.
Jövőre Eurasiavision lesz. Lehet 2013-ban már Worldvision?? Pff..
Az eredményhirdetés felénél már úgy voltam vele, hogy inkább az azeriek nyerjék meg, mint a nyálas Saade gyerek vagy az idióta Jedwardék... Olaszországnak meg kinyalták a seggét, csak mert visszatért. Ja és pl Ukrajna, Dino papa, a görögök mit keresnek olyan elöl? A moldávok mit keresnek egyáltalán a döntőben? (komolyan mondom, menjünk jövőre egy ilyennel, ami szinte követeli az utolsó helyet, és kicseszésből majd beszavaznak a döntőbe
Mindegy, én így is büszke vagyok Katira meg a magyar csapatra, mert végre mindent megtettek egy jó helyezésért és az elismerésért. Az is csoda, hogy egyáltalán bejutottunk a döntőbe. Sajnos el kell fogadni, ez a verseny elsősorban már nem a dalokról szól.
2011. május 15. 16:47
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
Lehet, hogy Eric egy picit nyálasképű, de meg kell hagyni, hogy nagyon jól táncol.
Engem először leginkább az fogott meg benne. Érdemes megnézni a Melodifestivale-s előadását:D.
Amúgy a románoknak is kijárt volna egy jobb helyezés.
Engem először leginkább az fogott meg benne. Érdemes megnézni a Melodifestivale-s előadását:D.
Amúgy a románoknak is kijárt volna egy jobb helyezés.
2011. május 15. 16:49
Dino papa és a görögök, na meg a dánok, mit keresnek elöl, nem tom xD de Ukrajna dala gyönyörű volt, Ericet meg imádom...
moldovaiak lehet hogy csak nekem tetszettek, mindigis különc ízlésem volt kicsit.
2011. május 15. 16:50
Idézet (Bogszics @ 2011.05.15. 16:36)
Hát igen trina... Hálistennek Katinak nem szállt a fejébe a dicsőség akkor, és jól tudta kezelni.
Persze a youtube-on meg ment a nyali-fali, hogy mennyire imádják a dalt, de a szavazásra meg basztak. Vagy már kezdem azt hinni, hogy az úgynevezett "szakmai zsűri", aki elvileg 50%-ban befolyásol, húzott le inkább minket. Érdekes, a 8, 10, 12 pontokat mindenki a szomszédjának adta.
Azért a finneknek örülök, legalább ők szeretnek
Így utólag kiderült, a rádiós díj is csak azért volt, hogy befogják a pofánkat. Köszi dajcsland
)
Viszont itt is igaz, hogy nem mindig a győztes az igazi győztes.
Te most viccelsz? Mika (Ukrajna) iszonyat tehetséges, és megérdemli a helyét!
2011. május 15. 16:52
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Azért olyan nagyon ne essetek kétségbe amiért szinte tök utolsók lettünk.Én nem azokra haragszom akik nem szavaztak ránk,inkább azokra akik itthon rendszeresen elhitetik valamiről,hogy rendkívüli,és utolérhetetlen,páratlan a világon,és mi magyarok vagyunk amúgy is a legszebbek legokosabbak,legügyesebbek!Hát nem.Egyébként sem értem,hogy érintheti ilyen mélyen az embereket ennyire egy privát énekesnő és annak menedzsmentjének sikere,vagy bukása.Totál lényegtelen.Ha már versenyzésről van szó,más országokkal,akkor legyünk jobbak másoknál életmódban,élsportban,életfelfogásban,stb...
Egyébként mi sem szórtuk meg nagyon a körülöttünk lévő országokat(katt a scoreboard-ra):
http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=1553
Egyébként mi sem szórtuk meg nagyon a körülöttünk lévő országokat(katt a scoreboard-ra):
http://www.eurovision.tv/page/history/by-year/contest?event=1553
2011. május 15. 16:58
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Szerintem Kati nagyon is büszke lehet magára...sőt mi is azok vagyunk rá!amúgy meg ha már telefonos az egész akkor tök mind 1 pénz megy be és már előre el lett döntve...szóval...
de hol a retekbe van az az azer anyám kínja? komolyan mondom...nem hallottam róla számomra elveszett ország minden téren...sorry
xD
de hol a retekbe van az az azer anyám kínja? komolyan mondom...nem hallottam róla számomra elveszett ország minden téren...sorry
2011. május 15. 17:10
Idézet (roswene @ 2011.05.15. 11:06)
esetleg ha Azerbajdzsán Európában lenne.. csak mert tudtommal Ázsiában van...
Akkor rosszul tudod. Az ország keleti határánál kezdődik Ázsia.
2011. május 15. 17:14
Idézet (Trinda @ 2011.05.15. 16:58)
Szerintem Kati nagyon is büszke lehet magára...sőt mi is azok vagyunk rá!amúgy meg ha már telefonos az egész akkor tök mind 1 pénz megy be és már előre el lett döntve...szóval...
xD 
hát ezzaz király hogy egy csomóan benne sincsenek az Európai Unióban !! oszt' még minket fikáznak youtube-on is, hogy nem is tartozunk Európába !
2011. május 15. 17:15
Idézet (Trinda @ 2011.05.15. 16:58)
xD 
Szóval nálad nem az számít, hogy ki mennyire jó, hanem az, hogy hallottál-e már magáról az országról. OMG.
Komolyan mondom, ha valami suli igazgató lennék, a földrajzi atlaszt tenném kötelező olvasmánynak...
2011. május 15. 17:16
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.05.15. 16:58)
Paradicsom Oskarka menjen már a p*csába !!MEg ez a francia. jövőre akkor André megy ennyi!
A finn produkció tényleg nem volt a legjobb, de nem bántom őket, mert ők voltak az egyetlenek, akik 12 pontot adtak nekünk. A tehetséget értékelték, és nem azt, hogyan viszonyulnak más országokhoz. Ezért tisztelem őket. Úgyhogy KÖSZÖNJÜK FINNORSZÁG
2011. május 15. 17:22
|
|
Dorissúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150971 offline
|
én azon sem lepődnék meg,ha kiderűlne csaltak,hogy ne Kati nyerjen!
ezekből a Németekből már bármit kinézek!!
Mindenesetre,Katinek kellet volna nyernie!! És ezt mindenki nagyon jól tudja
Mindenesetre,Katinek kellet volna nyernie!! És ezt mindenki nagyon jól tudja
2011. május 15. 17:29
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
amúgy Azerbajdzsán nekem nem tettszett...maga a szám az jó csak egy picit nekem fura volt a csaj hangja...de mind 1 xD voltak 1000szer jobbak is mint ők...meg rosszabbak is mint Kati...szerintem Katinak az első 10ben kellett volna lennie...
thunderbird nem nem az számít...de mind 1...atlaszt meg minek adnál kötelezőnek? a kötelezőknek kb a feléig jutok
meg most is föci milyen nálunk? nálunk nem tanulunk semmit...pl japánról sem tudtuk h pusztító földrengések vannak ott meg ilyenek...mi csak azt tanultuk h milyen autókat gyártanak ott...azt meg tudja sztem minden ember
thunderbird nem nem az számít...de mind 1...atlaszt meg minek adnál kötelezőnek? a kötelezőknek kb a feléig jutok
2011. május 15. 17:30
Ez az 8. lett Írország *-* Én nekik is drukkoltam és Wolf Katinak is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: