Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót
2011. május 15. 14:52
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Szegény Kati! Elhitették vele, hogy győzni fog, ehhez képest meg..
( Azt hiszem ez a verseny nem a dalokról, hanem az országok közti szimpátiáról szólt... Mindegy ez van..
2011. május 15. 14:55
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
Ez az egész euroviziós dalfeszt szánalmom. Mindenki a rokon népekre meg szomszéd népekre szavaz.. mi itt ki vagyunk közösítve
szegény Kati meg szegény mi.
Én még mindig nem dolgoztam fel h az azerok nyertek..ez most komoly..és a görögök a HETEDIKEK? ők voltak a legeslegrosszabbak az összes közül!pff
és a Blue is csak a 11.
Én még mindig nem dolgoztam fel h az azerok nyertek..ez most komoly..és a görögök a HETEDIKEK? ők voltak a legeslegrosszabbak az összes közül!pff
és a Blue is csak a 11.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2011. május 15. 14:59
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
nem is volt jó Azerbajdzsán, Ukrajna, és Olaszország sem.Ezek tényleg fordítva élik a világukat.
Még valami:Mi ebben az izgalmas, mindig ugyanabban a ruhában, ugyanazt a számot eléneklik?Mindig más számot kellene énekelniük,csak akkor olyan lenne,mint az X Faktor
Még valami:Mi ebben az izgalmas, mindig ugyanabban a ruhában, ugyanazt a számot eléneklik?Mindig más számot kellene énekelniük,csak akkor olyan lenne,mint az X Faktor
2011. május 15. 15:01
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
Én végigkínlódtam az egész műsort, és nagyon sokáig tartott. Erre fölösleges volt. Ez az egész műsor csak a politikáról szólt! Hogy melyik ország melyiknek tud jobban udvarolni. Magyarország messze a legjobb volt, és simán verte a mezőnyt. Ha csak a top 5-be benne lett volna, már boldogok lehettünk volna. Tisztára ki voltam akadva... =/
2011. május 15. 15:10
na most hogy már nem vagyok félhulla, írok egy normális véleményt. kicsit hosszú lesz, nem muszáj elolvasni. először is elmondanám, amit eddig mindenki: nem értem, hogy hihettük, hogy jó helyezést érhetünk el. Katinak fantasztikus hangja van, meg minden... de azért őszintén: ha Rúzsa Magdi nemtom hány éve, egy ennél azért, lássuk be, valamivel jobb számmal indult, és így is csak 9. lett, hogy lett volna Katinak esélye?
meglepődtem Azerbajdzsán, Grúzia, Görögország, Dánia, Olaszország, Románia, Bosznia-Hercegovina jó helyezésén. mármint, őket sokkal hátrébb raktam volna, kb. az utolsó helyekre.
hogy Írországot, Észtországot, Ausztriát, (ne lepődjetek meg) Moldovát, Svájcot, Szlovéniát és persze Magyarországot előrébb raktam volna, az is biztos.
Svédország (Eriiic
) és Ukrajna (ez egyszerően gyönyörű volt) szerintem tökéletes helyezést ért el, de nem gondoltam volna, hogy pont Azerbajdzsán és Olaszország előzi meg őket...
a többi szám tucat volt, nem tudok róla mit mondani.
Európa pedig megőrizte a csodás színvonalát: a szomszédokra kell szavazni, azokra, akik egyszer hozzánk tartoztak, hátha majd kapunk vissza bármit is...
gratulálok. az, hogy legközelebb sikerül, szerintem tévedés, de azért a remény hal meg utoljára...
meglepődtem Azerbajdzsán, Grúzia, Görögország, Dánia, Olaszország, Románia, Bosznia-Hercegovina jó helyezésén. mármint, őket sokkal hátrébb raktam volna, kb. az utolsó helyekre.
hogy Írországot, Észtországot, Ausztriát, (ne lepődjetek meg) Moldovát, Svájcot, Szlovéniát és persze Magyarországot előrébb raktam volna, az is biztos.
Svédország (Eriiic
a többi szám tucat volt, nem tudok róla mit mondani.
Európa pedig megőrizte a csodás színvonalát: a szomszédokra kell szavazni, azokra, akik egyszer hozzánk tartoztak, hátha majd kapunk vissza bármit is...
2011. május 15. 15:10
|
|
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Szlovákiától egy büdös pontot nem kaptunk, a németektől szintén, pedig ott megválasztották a legjobb eoróvíziós dalnak...
Akkor ez most hogy van? (Megjegyzem csendesen: A szlovákk azt mondják egy csomót szavaztak ránk, és fel vannak háborodva, h nem jelezték őket... Lehet, h meg volt rendezve az egész?)
Akkor ez most hogy van? (Megjegyzem csendesen: A szlovákk azt mondják egy csomót szavaztak ránk, és fel vannak háborodva, h nem jelezték őket... Lehet, h meg volt rendezve az egész?)
2011. május 15. 15:15
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Katijjah
Nagyjából egyet értek veled, de azt ne felejtsd el, h a finnektől kaptunk egyedül 12 pontot, pedig ugye nincs túl sok közünk egymáshoz...ez pedig azt jelenti, h a finnek máshogy gondolkodnak... Kicsit sajnálom, h tőlünk viszont semmit nem kaptak
(nem mintha túl szimpatikus lett volna a finn srác)
Nagyjából egyet értek veled, de azt ne felejtsd el, h a finnektől kaptunk egyedül 12 pontot, pedig ugye nincs túl sok közünk egymáshoz...ez pedig azt jelenti, h a finnek máshogy gondolkodnak... Kicsit sajnálom, h tőlünk viszont semmit nem kaptak
2011. május 15. 15:22
Idézet (wertzuio @ 2011.05.15. 15:15)
Katijjah
(nem mintha túl szimpatikus lett volna a finn srác)
hát a da da damon majdnem elaludtam, az igaz, de mondjuk olyan alapon hogy nyelvrokonok, egy-két kib*szott pontot csak adhattunk volna nekik, de mivel nem tettük, jövőre tőlük se számítsunk sokra...
2011. május 15. 15:27
|
|
|
Csilli:
Igaz, ez eszembe sem jutott...De tényleg szánalmas, h így kell okot találni, h vajon mért szavazhattak ránk...
Itt már rég nem a dal számít...sőt, minden számít, csak a dal nem.
Igaz, ez eszembe sem jutott...De tényleg szánalmas, h így kell okot találni, h vajon mért szavazhattak ránk...
2011. május 15. 15:30
Gondoltam, hogy ezzel a dallal nem fogunk jutni hú de előre. Kati jól énekel, meg minden, de én nem vagyok valami perfekt angol, de általában értem a dalszövegeket. Nos a mi dalunkból annyit tudtam kivenni: what.
2011. május 15. 15:36
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hát ez szánalmas!!!Ez az Azerbajdszáni dal naon szar wolt!!! És komolyan ááá hagyjuk!!!
Kati akkor is megérdemelt wolna wmi jobb helyezést!!
És persze Eric is!!!
Meg a Jedward
Én pl naon meglepődtem sőt kiakadtam Bosznián!!!Ennyi pontot kapni pedig az a vén öreg hát elég szar wolt!! Ez a dalfesztivál előre meg wolt rendezve!!
2011. május 15. 15:59
Miwan? Kati ennél jobbat érdemel... Szánalmas, hogy a jobbak pl: Magyarország, Oroszország, Románia ilyen hátul vannak... pl Bosznia vagy a Görögök nagyon gagyik voltak.. pff... tessék itt van ez Európa!
2011. május 15. 15:59
|
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline
|
Szerintem Kati teljesen mértékben tisztában volt azzal, hogy ez az egész EV egy nagy bunda...bármikor készítettek vele interjút, és mondták neki hogy "nézd nézed milyen jó helyre sorolnak", ő csak fapofával bámult előre, és azt mondta hogy "majd meglátjuk" stb...Borzalmasan sajnálom (pedig nem szeretem ...) mert ez a hely teljesen megalázó nem csak Katinak, hanem egész Magyarországnak. Komolyan a pofám leszakad...olyan országokat raktak be elénk, akik után legszívesebben eret vágtam volna...az meg hogy Bosznia hogy került előre..:'D hát azt elképzelni nem tudom, mikor az valami életveszélyes volt. A másik nagy csalódás az volt, hogy Svédország harmadik lett, és az Olaszok meg az Azerizék miatt...komolyan már kínomban egyszerre sírtam meg röhögtem...
2011. május 15. 16:07
Sajnálom, hogy nem ért el jobb helyezést, pedig megérdemelte volna!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.