Idézet (Holly Keller @ 2011.05.15. 13:23)
Én nem teljesen értek veled egyet. Tény, nem Katinak szurkoltam, de azt elismerem, hogy tud valamit az a nő. A hangja nem rossz, csak itt a számmal is probléma volt. A What about my dreams egy tucat zene. Semmi újdonság nincs benne. Tucctucc és tucctucc. Engem nem fogott meg különösebben, mert mint számtalanszor leírtam itt a fórumon, nem az énekesnővel van itt a gond, hanem a tré amatőr munkával, amivel nevezték. Wolf Kati hangja páratlan, tény, de kevés az, amit a színpadon csinált. Legalább még egyszer annyi táncost raktak volna be, mert az a három pasi és a két (szörnyű) vokálos csaj elveszett a színpadon, olyan nagy volt. Tulajdonképpen maga a show reprezentálásval volt a probléma. Kevés volt és nem nyújtotta a katarzis élményét, és szerintem ez egy koncert, előadás vagy bármely másnál, de még egy színdarabnál vagy egy filmnél is fontos momentum. Kati hiába volt jó, de a produkcióban semmi olyan elem nem volt fellelhető, amely megmaradt volna az emberekben. Személyes véleményem az, hogy akár OV akár GY lenne, tök nyolc, Magyarországot, akkor is lenéznék. Szerintem ehhez OV-nak és a remek csapatához semmi köze, úgyhogy nem tudom miért van az, hogy mindenki OV-t hibáztatja. Rühellem a politikát, de ez itt arról szólt hogyan nyalják ki egymás országok egymás hátsóját. Magyarország igen csekély országgal ápol jó viszonyt, de úgy tudtam, hogy a magyar-lengyel barátság még él, hát ezek szerint nem. Én nem voltam meglepve azon, hogy nem Kati nyert, de, hogy most itt elkezdtetek politizálni, az számomra nonszensz.XD Lehet hibáztatni OV-t, az országot, de talán elképzelhető, hogy Kati nem nyújtotta a fellépésnek azon színvonalát, ami elvárható. Őszintén? A három ugribugri pasi és a két vernyákoló csaj a háttérben valami borzalmas volt. Nem csodálom, ha emiatt is lepontoztak volna, mert szerintem azért ez is rátett egy lapáttal. Amit meg Ericről írtál, hát az a te véleményed. Mint az előző hozzászólásomban a szépség egy tág fogalom. Mindenkinek más a jó és más a rossz. Ha neked Kati tetszik hallgasd azt, de, ha valakinek Eric, akkor úgysem fogod tudni meggyőzni. Ne degradáljuk le egymást csak azért, mert más véleményen vagyunk. Ettől szép a világ, hogy mindenkinek más tetszik. Képzeld el, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és ugyanazt szeretné.
Egyetértek veled a politikai résszel, bár tény, hogy OV volt az, aki kijelentette hogy nicns szükségünk az EUra, és az összes ország arcába csapta az ajtót, akik még hajlandóak voltak szóba állni velünk. Én is utálok politizálni, csak tudod, gyűlölöm, hogy 5-6 emberre van bízva a mi megítélésünk, és ezek történetesen SOHA nem olyanok, akik pozitív irányba hajtanák.
Mellesleg szabály, hogy CSAK 6 ember lehet a színpadon - ezért nem volt több máshol sem, különben kicsapnak a versenyből és még a 22. helyet se kapnád meg. Az meg, hogy olyan bűvészelemeket mutassunk be mint pl. a Horvátok, vagy egy olyan ketrecet rakjunk be mint a Törökök, meg sem fordult volna a nagyon okos, ügyes szervezők fejében, avagy nem adott rá pénzt OV tehát vissza is kanyarodtunk az elejéhez. Pedig még az Azeri tűzijáték is feldobta a színpadot, szegény Kati meg úgy állt ott mint egy fadarab.

0 felhasználónak tetszik: