Starity

Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót

26 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 15. 13:31 #261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.15. 13:23)
Én nem teljesen értek veled egyet. Tény, nem Katinak szurkoltam, de azt elismerem, hogy tud valamit az a nő. A hangja nem rossz, csak itt a számmal is probléma volt. A What about my dreams egy tucat zene. Semmi újdonság nincs benne. Tucctucc és tucctucc. Engem nem fogott meg különösebben, mert mint számtalanszor leírtam itt a fórumon, nem az énekesnővel van itt a gond, hanem a tré amatőr munkával, amivel nevezték. Wolf Kati hangja páratlan, tény, de kevés az, amit a színpadon csinált. Legalább még egyszer annyi táncost raktak volna be, mert az a három pasi és a két (szörnyű) vokálos csaj elveszett a színpadon, olyan nagy volt. Tulajdonképpen maga a show reprezentálásval volt a probléma. Kevés volt és nem nyújtotta a katarzis élményét, és szerintem ez egy koncert, előadás vagy bármely másnál, de még egy színdarabnál vagy egy filmnél is fontos momentum. Kati hiába volt jó, de a produkcióban semmi olyan elem nem volt fellelhető, amely megmaradt volna az emberekben. Személyes véleményem az, hogy akár OV akár GY lenne, tök nyolc, Magyarországot, akkor is lenéznék. Szerintem ehhez OV-nak és a remek csapatához semmi köze, úgyhogy nem tudom miért van az, hogy mindenki OV-t hibáztatja. Rühellem a politikát, de ez itt arról szólt hogyan nyalják ki egymás országok egymás hátsóját. Magyarország igen csekély országgal ápol jó viszonyt, de úgy tudtam, hogy a magyar-lengyel barátság még él, hát ezek szerint nem. Én nem voltam meglepve azon, hogy nem Kati nyert, de, hogy most itt elkezdtetek politizálni, az számomra nonszensz.XD Lehet hibáztatni OV-t, az országot, de talán elképzelhető, hogy Kati nem nyújtotta a fellépésnek azon színvonalát, ami elvárható. Őszintén? A három ugribugri pasi és a két vernyákoló csaj a háttérben valami borzalmas volt. Nem csodálom, ha emiatt is lepontoztak volna, mert szerintem azért ez is rátett egy lapáttal. Amit meg Ericről írtál, hát az a te véleményed. Mint az előző hozzászólásomban a szépség egy tág fogalom. Mindenkinek más a jó és más a rossz. Ha neked Kati tetszik hallgasd azt, de, ha valakinek Eric, akkor úgysem fogod tudni meggyőzni. Ne degradáljuk le egymást csak azért, mert más véleményen vagyunk. Ettől szép a világ, hogy mindenkinek más tetszik. Képzeld el, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és ugyanazt szeretné.

Egyetértek veled a politikai résszel, bár tény, hogy OV volt az, aki kijelentette hogy nicns szükségünk az EUra, és az összes ország arcába csapta az ajtót, akik még hajlandóak voltak szóba állni velünk. Én is utálok politizálni, csak tudod, gyűlölöm, hogy 5-6 emberre van bízva a mi megítélésünk, és ezek történetesen SOHA nem olyanok, akik pozitív irányba hajtanák.

Mellesleg szabály, hogy CSAK 6 ember lehet a színpadon - ezért nem volt több máshol sem, különben kicsapnak a versenyből és még a 22. helyet se kapnád meg. Az meg, hogy olyan bűvészelemeket mutassunk be mint pl. a Horvátok, vagy egy olyan ketrecet rakjunk be mint a Törökök, meg sem fordult volna a nagyon okos, ügyes szervezők fejében, avagy nem adott rá pénzt OV tehát vissza is kanyarodtunk az elejéhez. Pedig még az Azeri tűzijáték is feldobta a színpadot, szegény Kati meg úgy állt ott mint egy fadarab.
2011. május 15. 13:33 #262
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Egyébként mindenki a szomszédaira,nyelvrokonaira szavazott,magyarok evvel is hátrányban voltak.Én szavaztam 2-szer Katira (Szlovákiából),de úgy látszik nem volt elég.De ilyen hogy orosz és svéd fogalmam sincs hogy mit keresett ott...
2011. május 15. 13:34 #263
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
ja,és kifelejtettem még a Jedward páros..őket sem értettem hogy mit keresnek ott...
2011. május 15. 13:35 #264
Tomasevic92
Tomasevic92
visszatérő vendég

Státusz"oh think twice it's another day for you and me in Paradise. Think about it..."
Hozzászólás: 235
Csatolások: 0
Azonosító: 124604
Tiszta kamu az egész, azért nagy köszönet a finneknek:D
2011. május 15. 13:36 #265
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Kati már nyert! Ennyi!
2011. május 15. 13:39 #266
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (El Mexicano @ 2011.05.15. 12:03)
Köszönhetjük mindezt O. V.-nak, aki semmibe veszi az Európai Uniót, így most megkaptuk cserében.

Ez most OFF lesz, sorry. Igyekszem minél kevesebbet érinteni a politikát, és tárgyszerű maradni. Nem akarok vitába szállni Veled, bár nem hiszem, hogy ilyesmiről szó lenne, hiszen, nem vagyunk már egyiken se 12 évesek, csak leírom a véleményem ezzel kapcsolatban.

Szóval én úgy gondolom, hogy az EU játszik nagyon jól a kártyáival. Vegyük azt az esetet, hogy ez a "büntetésünk", mert tagállami hatáskörben elmertünk járni. Na most ezzel sikeresen újból meglett osztva a társadalom egy része. Mindennek oka van, ezt azért csinálják, hogy haragudjunk a miniszterelnökünkre, már a nevét se merjük kiírni, és, hogy a helyére, olyas valaki jöjjön, aki maximálisan kiszolgálja Európa érdekeit, a magyar érdekek kárára is.

Egyébként a britek is utálják az Uniót. Nem is kicsit. És sokkal durvábban fogalmaznak azzal kapcsolatban, mint Orbán miniszterelnök úr valaha is tette. Mást ne mondjak, a britek nevében nevezte egy egyszerű frakció elnök az EU elnököt feltörlő rongynak, és azt mondta, jobb lenne nekik, ha fűbe harapna. Na most, akkor a briteket is utálja mindenki? Vagy ők mondhatnak bármit, mert ők a britek?

A brit versenyző, mégis 11. lett. Megvallom az őszintét, én nem vagyok narancspárti (de idehaza még mindig ez a legjobb választás), viszont azt egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez-az elmúlt fél év Fidesz politika terméke, hogy Kati csak 22. lett.

Én is Bunnygirlel értek egyet. Sajnos maga a produkció gyenge volt. A háttér vokálosok nagyon hamisak voltak, az ugráló srácok se voltak túl nagy számok. Bár Kati szerintem nagyon jó volt, de a produkció sikere nem csak rajta állt. Ha egyedül lett volna (mint Lena tavaly) szerintem előrébb végzünk. Arról is meg vagyok győződve, hogy ő is (mármint a Lena) csak az aranyos akcentusa miatt nyert tavaly.

Tulajdonképpen összefoglalva, minden hozzászólást visszautasítanék, ami azt írja, hogy egész Európa utál minket. Kötve hiszem, hogy ilyesmiről szó lenne, pláne, hogy ez csak egy dalverseny (aminek mára már semmi értelme sincs, ebben egyetértünk), emiatt nem kell mély letargiába esni. Hát most, ha csak abból a példából indulok, ki, hogy vizsgán húzol egy jó tételt, nagyon tudod is, de rosszul adod elő, az még nem ötös. Ezt te tudod a legjobban szerintem. smileeee.gif

Összességében én is sajnálom, hogy ilyen hátul végeztünk. Természetesen nem vagyok a Kati ellen, sőt, végig neki szurkoltam, de ezt tudomásul kell vennünk. És követni a csehek példáját és nem indulni ezen a butaságon. Tényleg-tényleg semmi értelme. Nem csak azért, mert nem nyerhetünk, hanem gagyi az egész. Hát most nem?

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, remélem nem baj, szómenésem volt biggrin.gif
2011. május 15. 13:39 #267
b.zsuzsi1109
b.zsuzsi1109
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 149399
Amúgy az igaz hogy Kati úgy állt ott mint egy fadarab. :S
2011. május 15. 13:46 #268
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Ez annyira felháborító....Itt már nem számít a tehetség??? Én szégyellem magam hogy ilyen ízléstelen, botfülű kontinensen élek....Egyébként meg ez egy dalverseny és nem arról kéne szólnia hogy ki milyen látványshowt csinál...Számomra az igazi nyertes Kati!!!De ha nem is első lett volna (mikor volt, vagy lesz Magyarország valahol is az?) Akkor is dobogót érdemelt volna...Egyébként meg mindenki annyira bízott Erdélyben mag a Felvidékben, hát a szlovákok egy nyomorult pontot se adtak....VALÓSZÍNŰLEG FÉLTÉKENY MINDENKI A MAGYAROKRA, MERT NEM SOK OLYAN TEHETSÉG VAN, MINT KATI
2011. május 15. 13:50 #269
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Ezt nem hiszem el!!!áááh.. jobb ha nem is fejtem ki a véleményemet mert nem férne ki és talán még nyomdafestéket sem tűr....
1 felhasználónak tetszik: Smile94
2011. május 15. 13:52 #270
- törölt felhasználó -    
Kéretik a politikát hanyagolni, nem erre az oldalra való. Aki nagyon politizálni akar, az beszélje meg pm-ben beer.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. május 15. 13:52 #271
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Idézet (dave095 @ 2011.05.15. 00:42)
Ez gyorsan meglett. Na mindegy. Ez van. Utál minket egész Európa. smileeee.gif

Igen Utál minket európa
2011. május 15. 13:52 #272
vinviri
vinviri
visszatérő vendég
Hozzászólás: 221
Azonosító: 60844
Mekkora szar már! Hihetetlen hogy a magyarokat folyton semmibe veszik csak azért mert kis ország vagyunk! Minimum a legjobb 5-ben lett volna a helye Wolf Katinak!
2011. május 15. 13:54 #273
- törölt felhasználó -    
Még mindig meg vagyok ütközve. Tudtam hogy nem fogja mindenki tisztán értékelni a tehetséget, de ez... És azt nem értem, lebontották a szavazókat nemzetiségre. És PONT úgy jött ki minden országban, hogy természetesen az érdekek kiéleződjenek. A tizenkét éves kislányok is ilyen szempontból szavaztak? Mert hát nyilván nem a dolgozó középkorúak szavaztak ezerrel, hanem a nagymamák illetve a fiatalok, legalábbis így szokott lenni, nem? Láttuk a hitelesített eredményeket? Most akkor hogy is van ez?

Lehet hogy már elkeseredetten próbálok hinni abban, hogy nem lehet igaz, hogy minden bunda nélkül, tisztán ide volt csak elég Kati, mert akármit mondotok, még a színpad és a táncosok se okozhatnak EKKORA ellensúlyt a produkciónak...
2011. május 15. 13:54 #274
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Cynthia @ 2011.05.15. 13:52)
Kéretik a politikát hanyagolni, nem erre az oldalra való. Aki nagyon politizálni akar, az beszélje meg pm-ben beer.gif

Bocsi, igazad van blush.gif beer.gif
Elnézést. smileeee.gif
2011. május 15. 14:02 #275
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
jajj, emberek, miért kell ennyit problémázni ezen? ez van. legközelebb sikerül.
2011. május 15. 14:16 #276
MandyBrait
MandyBrait
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 145772
ha már Kati nem nyert Ericnek kellett volna sad.gif
2011. május 15. 14:16 #277
Glambert98
Glambert98
visszatérő vendég

StátuszЯ люблю Алексей Воробьёв
Hozzászólás: 248
Csatolások: 28
Azonosító: 147748
ne már!! Eric Saadenek kellett volna, és Oroszország is többet érdemelt volna!
2011. május 15. 14:18 #278
SunnySolya
SunnySolya

StátuszESC 2018❤
Hozzászólás: 785
Csatolások: 32
Azonosító: 147357
hát én már épp a végén aludtam el..de az h Finnország Kati előtt van....húúúúhh hát ezt nemgondoltam volna....Kati 10000x jobb volt :SS wink.gif)
2011. május 15. 14:21 #279
- törölt felhasználó -    
Ez gáz!
No nem Kati miatt, hanem a zsűrizés miatt! Kati megérdemelte volna h az első tízbe legalább bekerüljön. Pedig h bizott benne mindenki h első lesz. Sajnos a mai világ már tele van megbundázott dolgokkal, semmi sem tiszta. Hajrá Kati!!! thumbsup.gif Hátha máshol felfedezik h mégis mekkora tehetség.
2011. május 15. 14:29 #280
nadeeeee
nadeeeee
visszatérő vendég
Hozzászólás: 392
Azonosító: 145235
Az Azerbajdzsáni produkciótól kifejezetten kirázott a hideg, és belém költözött a hányinger.
Irtóra rossz maga a szám is, és az összhatás is. Nem azért mondom ezt, mert én Katinak szurkoltam, teljesen pártatlanul írom. Szerintem nem érdemelték meg az első helyet!
26 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!