Starity

Azerbajdzsán nyerte az Eurovíziót

26 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 15. 12:43 #241
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Sajnos sejtettem, hogy ez lesz sad.gif Mindenki a ,,barátaira'1 szavaz, és nem a tehetséget nézik. Sajnálom, hogy nem nyert Kati, a top 10-et minimum megérdemelte volna. Na de mindegy, nálam ő az igazi nyertes, és nem csak elfogultságból smileeee.gif Tényleg fantasztikus volt smileeee.gif Svájcot is sajnálom, mert szerintem Anna nagyon szépen énekelt. Én a top 10-be teljesen más országokat tettem volna. Na de ne búsuljunk ezen, legyünk büszkék Katira biggrin.gif biggrin.gif
2011. május 15. 12:49 #242
divaft
divaft

StátuszI'm certain that Jesus must love everybody!
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 129459
sunnystic: ez nem így van! Youtube- Kati Wolf írd csak be ! Ott vannak hogy mit írnak! Ez POLITIKA!!
2011. május 15. 12:50 #243
Rasi97
Rasi97
visszatérő vendég

StátuszA barátok megosztják egymással a titkaikat. Ez tartja őket közel egymáshoz.
Hozzászólás: 426
Csatolások: 83
Azonosító: 138488
Egyébként Köszi Finnország!
2011. május 15. 12:52 #244
- törölt felhasználó -    
Egyébként ha csak a zenét nézném, nem tudnék sorrendet felállítani azok között, akik nekem tetszettek, így azt sem tudnám megmondani, ki érdemelte volna meg a győzelmet. Az azeri tetszett.
2011. május 15. 12:52 #245
BunnyGirl
BunnyGirl
Ultraviolence

Státuszεїз Shine bright like a diamond εїз
Hozzászólás: 2262
Csatolások: 850
Azonosító: 115648
Egyáltalán nem vagyok meglepődve azon, hogy Azerbajdzsán lett a nyertes, mert egy kellemes, eladható popszámmal indultak, ráadásul nagyon szimpatikus Ell és Nikki.(bár szerintem az elődöntőben jobbak voltak) Azon sem vagyok meglepődve, hogy Kati ennyire hátul végzett. Számomra csalódás volt az előadása, az elődöntőben, és a döntőben is. Végig remegett a hangja, és többször belelihegett. Maga a szám nagyon jó, de eléggé "lebutították", mert sokkal rövidebb verzióban adta elő, ráadásul a vokalista csajok rettenetesek voltak. Eric-nek is nagyon örülök, hogy 3. lett, bár igazán lehetett volna 2. is, ha már első nem lehetett. A 2. helyezettre inkább nem mondanék semmit, mert borzalom. Oroszországot nagyon sajnálom, simán benne lehetett volna a top 5.-ben. A Blue várható volt, hogy középen végez, mert élőben elég gyönge volt, pedig nagyon szeretem a számukat. A mezőny legrosszabbja, szerintem Lena volt, basszus annak a számnak nem volt se eleje, se vége, rettenetes volt. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. május 15. 12:58 #246
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
nekem az ukrán lány tetszett nagyon,még a svéd meg perzse Wolf Kati is !!!
2011. május 15. 13:03 #247
fruzsi1999
fruzsi1999
új tag

Státuszmindjárt itt van a 12. szülinapoom!!!!!
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 144680
wolf kati jobbat érdemelne:S
2011. május 15. 13:05 #248
AŁmikaGreen98
AŁmikaGreen98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 430
Azonosító: 134115
Szerintem sem érdemelték meg az első helyet. Eric lehetett volna első is. Jah és Nadine? Az aranytorkúnak is sokkal előkelőbb helyezést kellett volna elérnie!!!! Politika az egész, sajnos a nagy könyvben szinte meg van írva, hogy Magyarország nem győzhet. És a bosnyákok meg a moldávok jobbak voltak Katinál? Ne röhögtessenek már!!! Mi akkor is imádunk Kati!!! ♥♥♥♥
2011. május 15. 13:05 #249
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
Legjobb volt az Ausztriai lány utána Kati, Ukrajna és a Svéd Eric Saade heart.gif
De hogy az Azerbajdzsánok nyerjenek, nem gondoltam volna...
2011. május 15. 13:05 #250
Bereske
Bereske
visszatérő vendég

StátuszApollo23 (L) Kumich Tamás (L)
Hozzászólás: 413
Azonosító: 134002
Kati jobb helyet érdemel! Nekem nagyon tetszett ahogy énekelt, bár még a svédek is tetszettek ^.^
1 felhasználónak tetszik: hana001
2011. május 15. 13:07 #251
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
szerintem meg a Kati száma volt a legjobb ő érdemelte meg volna a győzelmet.. am meg Azerbajdzsán nem is Európában van hanem Ázsiában úgyhogy erről ennyit.. és ezzel az egész felállással én nem értek egyet..na, meg ez nem is arról szólt hogy hogy kinek a legjobb a dala hanem arról hogy ki a szomszédország meg a barátok de hát ez van..na, mind1
2011. május 15. 13:08 #252
tengericsillag
tengericsillag
Comme ci, comme ça
Hozzászólás: 1187
Csatolások: 4569
Azonosító: 139069
Szerintem az a legnevetségesebb az egészben, hogy még az idiótán ugrabugráló írek is megelőztek. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ők nem tudnak énekelni, de azért Európa is körülnézhetne, hogy milyen versenyzőket rakott be a top10-be.
2011. május 15. 13:08 #253
- törölt felhasználó -    
Idézet (sparksfly @ 2011.05.15. 12:32)
Most akkor már egyék is meg amit főztek!
Menjenek jövőre az Azerbajdzsánukba..
Meglátom, hogy kinek lesz oda kedve elmenni... cool.gif

Nekem tuti nem. Viszont ott elrabolják az embert, vagy ha azt nem is, az értékeit biztos. Vagy önkéntes merénylő által robbantanak föl. Lehet hogy rosszul gondolom, de nekem Azerbajdzsánról ilyenek jutnak eszembe...

Csak azért tartom viccnek hogy Ell és Nikki nyert, mert az egyik fő szempont a seggnyalás mellett az volt, hogy a nyertes ország meg tudja-e rendezni jövőre. Én ebben is kételkedem cool.gif

Viszont a Running Scared tetszik, nagyon szeretem azt a dalt, de volt annál jobb is. Lehet jönni hisztizni hogy Ericre célzok, de teljesen más kategória, ezt is, azt is szeretem. Ha Oroszország, Ukrajna, Szlovénia, vagy Észtország nyert volna, már akkor is elégedett lennék. A francia srác se volt rossz, de úgy gondolom, hogy az opera nem az ESC-re való pardon.gif
2011. május 15. 13:09 #254
MissMusic110
MissMusic110
{ Be Positive }

StátuszThis love will be the death of me, but I know I’ll die happily ∞
Hozzászólás: 1228
Csatolások: 987
Azonosító: 127832
Finnországnak pedig nagyon köszönjük a 12 pontot! Ők adtak egyedül nekünk maximálisat!
3 felhasználónak tetszik: hana001, thunderbird, dóóra
2011. május 15. 13:13 #255
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy nem Kati volt a legprofibb és a legizgalmasabb, de szerintem ezerszer különb előadást nyújtott némelyik bohócnál, akik összevissza ugráltak a színpadon, csili-vili ruhákban. (lásd: Jedward mellow.gif És persze azok benne vannak a top 10-ben.. szánalom.. )
És, hogy Olaszország 2. helyezett?? what the fuck?!

De én akkor is büszke vagyok Katira, és ő is büszke lehet magára, hogy kijutott! Nem tudom, ki hogy van vele, de én beleborzongtam abba ahogy énekelt, annyira csodás hangja van, szerintem egy hamis hangot se adott ki! Nekem te nyertél, Kati heart.gif
2011. május 15. 13:14 #256
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
_nevet.gif szakadok xDD Azerbajdzsán kész vicc volt. Mondjuk nekem csak a magyar, az angol és a szlovén produkció tetszett. a Többit meg úgy kivágtam volna, mint annak a rendje. Legközelebb jobban járok, ha a döntöt nem nézem, mert egy ideig nagyon ideges voltam, attól, hogy a szomszéd országnak nyal mindenki, ránk viszont mindenki tojik, a drága finnek kivételével. de amikor megláttam, hogy Eric S. és Azerb. van az élen már röhögtem a kíntól. a svéd kölök azért van benn a top3-ban mert vigyorgott egyet azt csá. UK az jó volt és a szlovének és a magyarok is. mondjuk nálam a top így nézne ki:
1. Magyar
2. Málta, Lettország vagy UK
3. Szlovénia .
2011. május 15. 13:17 #257
- törölt felhasználó -    
Olyan távol vagyunk a TOp 10-től, mint Azerbajdzsán Európától! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2011. május 15. 13:18 #258
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Nekem a kedvenceim Kati es az Izlandiak voltak. Ahhoz kepest, hogy nagy eselyeskent voltak beharangozva, semelyikuk sem kerult be az elso 10-be. Azt sem ertem, hogy hogyan nyerhettek az Azerbajdzsaniak, mert voltak naluk ezerszer jobb eloadok es dalok is. Az egesz tiszta politika. Ki kinek nyal be, stb... Undorito az egesz.
2011. május 15. 13:23 #259
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.05.15. 12:19)
Hát. Meghallgattam Kati előadását. Megint. Ez megy nálam két órája. hívjatok botfülünek, de az első elődöntőnél ezerszer jobb volt, nem csoda, hiszen szinte felrobbantotta azt a színpadot. Tudom, hogy lehetetlen lenne bárkivel is összehasonlítani, de azt tökéletesen lehet hallani, hogy milyen tisztán énekel.
Nem szokásom, de már esküszöm sírva fakadok a tehetetlenségtől. Minket mindenki utál, mert a politikusaink az ország nevében beszélnek, de nem az ország mondandóját közvetítik! Ez nevetséges! Nézem a kommenteket, és KÜLFÖLDI országok vannak megütközve a helyezéseken, méghozzá Kati miatt is reklamálva, hogy ennek NEM így kellett volna végződnie. És ennek a mocskos narancspolitikának egy tehetséges, valószínűleg a bíztatás hatására reményekkel teli nő issza meg a levét, aki olyat énekelt,  hogy bár SOHA nem szerettem a magyar zenét, KÉT ÓRÁJA hallgatom a produkcióját (Hát ja, beragadt a youtube biggrin.gif)
Három értelmes magyarázatot találtam, mert foghatjátok a magyar mentalitásra, de én nem bírom elhinni, hogy ez teljes mértékben tiszta volt. Természetesen a politika volt a fő indok, de emellett valami rányomta még a bélyegét, mert nem bírom elhinni, hogy EKKORA produkciót tényleg képes porba taszítani O.V.
A, Manipulálták a szavazatokat
B, Süketek az emberek, avagy akik annyira írták hogy 12 pont Magyarországnak, nem szavaztak.
C, Nem lehetett Magyarországra szavazni (Azaz manipulálták a szavazatokat)
Na jó, ezt én sem hiszem el, már kiderült volna, ah egy ekkora rendezvényen csaltak, de...
Hát könyörgöm, hallgassátok már meg! Nem mondom, hogy TÖKÉLETES volt, mert az elfogultság lenne, de messze verte a mezőnyt. És ezt úgy mondom, hogy gyűlölöm az ehhez hasonló zenéket, az angol szöveget meg egyszerűen nevetségesnek tartom. De amikor Kati énekel, ez mind nem számít. Legalábbis nekem. Egy hamis hangja nem volt. Szerintem.
AZ IGAZI NYERTES

Én nem teljesen értek veled egyet. Tény, nem Katinak szurkoltam, de azt elismerem, hogy tud valamit az a nő. A hangja nem rossz, csak itt a számmal is probléma volt. A What about my dreams egy tucat zene. Semmi újdonság nincs benne. Tucctucc és tucctucc. Engem nem fogott meg különösebben, mert mint számtalanszor leírtam itt a fórumon, nem az énekesnővel van itt a gond, hanem a tré amatőr munkával, amivel nevezték. Wolf Kati hangja páratlan, tény, de kevés az, amit a színpadon csinált. Legalább még egyszer annyi táncost raktak volna be, mert az a három pasi és a két (szörnyű) vokálos csaj elveszett a színpadon, olyan nagy volt. Tulajdonképpen maga a show reprezentálásval volt a probléma. Kevés volt és nem nyújtotta a katarzis élményét, és szerintem ez egy koncert, előadás vagy bármely másnál, de még egy színdarabnál vagy egy filmnél is fontos momentum. Kati hiába volt jó, de a produkcióban semmi olyan elem nem volt fellelhető, amely megmaradt volna az emberekben. Személyes véleményem az, hogy akár OV akár GY lenne, tök nyolc, Magyarországot, akkor is lenéznék. Szerintem ehhez OV-nak és a remek csapatához semmi köze, úgyhogy nem tudom miért van az, hogy mindenki OV-t hibáztatja. Rühellem a politikát, de ez itt arról szólt hogyan nyalják ki egymás országok egymás hátsóját. Magyarország igen csekély országgal ápol jó viszonyt, de úgy tudtam, hogy a magyar-lengyel barátság még él, hát ezek szerint nem. Én nem voltam meglepve azon, hogy nem Kati nyert, de, hogy most itt elkezdtetek politizálni, az számomra nonszensz.XD Lehet hibáztatni OV-t, az országot, de talán elképzelhető, hogy Kati nem nyújtotta a fellépésnek azon színvonalát, ami elvárható. Őszintén? A három ugribugri pasi és a két vernyákoló csaj a háttérben valami borzalmas volt. Nem csodálom, ha emiatt is lepontoztak volna, mert szerintem azért ez is rátett egy lapáttal. Amit meg Ericről írtál, hát az a te véleményed. Mint az előző hozzászólásomban a szépség egy tág fogalom. Mindenkinek más a jó és más a rossz. Ha neked Kati tetszik hallgasd azt, de, ha valakinek Eric, akkor úgysem fogod tudni meggyőzni. Ne degradáljuk le egymást csak azért, mert más véleményen vagyunk. Ettől szép a világ, hogy mindenkinek más tetszik. Képzeld el, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és ugyanazt szeretné.
2011. május 15. 13:28 #260
hella06
hella06
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 117381
én még mindig nem értem, hogy, hogy nyerhetett Azerbajdzsán. Szerintem az övék volt az egyik legrosszabb produkció. Mind zeneileg mind előadásilag. Távol vagyok attól, hogy megértsem, mint Azerbajdzsán Európától!
26 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!